Άντε μετά να βάλεις εμπιστοσύνη....ότι να ναι!!Κοίτα τι αναφέρει στο site. Οτι ναναι....
Το σωστό βέβαια ειναι αυτο που γράφει στο κουτί.
https://www.lambro.gr/proion/fysiggia-kynigetika/diametrima-12/super-tordo/
Άντε μετά να βάλεις εμπιστοσύνη....ότι να ναι!!Κοίτα τι αναφέρει στο site. Οτι ναναι....
Το σωστό βέβαια ειναι αυτο που γράφει στο κουτί.
https://www.lambro.gr/proion/fysiggia-kynigetika/diametrima-12/super-tordo/
Κάτι στα 30γρ νο10, μάλλινο, μισόταπο.Σε super pose με σταθερά τσοκ 1*3 και αυλο 18.3 πέστε κανενα φυσιγγι που να είναι δοκιμασμένο για περπατητο και μπιχτες τουφεκιες
Ρουμελιώτης 30 γρ , φάντομ 30 γρ σε ν9. Άμα δεν μπορείς να βρεις lambro tordo 30 gr n9.Σε super pose με σταθερά τσοκ 1*3 και αυλο 18.3 πέστε κανενα φυσιγγι που να είναι δοκιμασμένο για περπατητο και μπιχτες τουφεκιες
Έλα ντε τώρα που γλυκανε και ο καιρός.Τωρα στα τελειωματα το εβγαλε και αυτος.....
σωστά, εγώ όμως για μπηχτές στο 1* θα έβαζα διασποράς και στο 3* τα μαλλινόταπα και θα τα έριχνα ανάποδαΚάτι στα 30γρ νο10, μάλλινο, μισόταπο.
Nsi due europe 8.5....εγω τουλάχιστον το ερωτεύτηκα!!!!Σε super pose με σταθερά τσοκ 1*3 και αυλο 18.3 πέστε κανενα φυσιγγι που να είναι δοκιμασμένο για περπατητο και μπιχτες τουφεκιες
Φοβερό πραγματικά, αλλά για μπασιματα...και η ίδια η Νόμπελ Σπορτ το προτείνει για μετά τα 36.5μ!Nsi due europe 8.5....εγω τουλάχιστον το ερωτεύτηκα!!!!
Φοβερό 28αρι παντός καιρού ήταν το victory challenger που δυστυχώς δεν βρίσκω πια.....Τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί πάρα πολύ τα Κένταυρος σε νούμερο 9. Υπήρξε και ένα μεσοδιάστημα που έριξα πολύ και του Ρουμελιώτη τα απλά 28αρια.
Γενικά νοιώθω μεγάλη σιγουριά με τα 28αρια ανεξαρτήτου μάρκας. Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ, από χιόνι μέχρι Αύγουστο.
Έχω κάνει και κάποιες αγορές λόγω προσφορών και σε άλλα βάρη π.χ. 30 ή 32 αλλά σαν τα 28 δεν τα ευχαριστήθηκα!
Lambro mezzo 30 gr. mix 9½-10Σε super pose με σταθερά τσοκ 1*3 και αυλο 18.3 πέστε κανενα φυσιγγι που να είναι δοκιμασμένο για περπατητο και μπιχτες τουφεκιες
Φυσιγγάρα!! Με το ποζέ που έριξα μερικά "κλαφ" έκαναν....πολύ μαλακά!!Nsi due europe 8.5....εγω τουλάχιστον το ερωτεύτηκα!!!!
Το.tordo 30 πραγματικά πολύ καλό......Προφανώς εσύ δν τα βρείκες μεταξύ τους.
Για τα συγκεκριμένα mezzo 30 εγώ προσωπικά έχω να πω τα καλύτερα όπως και για το Τordo 30....
Κάτι κάνει......Σου έχει βγει καλό;;![]()
![]()
Όταν λες ανάποδα πρώτο ποιο?σωστά, εγώ όμως για μπηχτές στο 1* θα έβαζα διασποράς και στο 3* τα μαλλινόταπα και θα τα έριχνα ανάποδα
Πρώτα το φουλ με διασποράς φαντάζομαι.Όταν λες ανάποδα πρώτο ποιο?
Δεν ξέρω γιαυτό ρώτησαΠρώτα το φουλ με διασποράς φαντάζομαι.