Άρχοντας, KillDim!!!Δεν τα μετραω πια. Παλιά κράταγα τα καπάκια των κουτιων. 2000+ σίγουρα. Και με πάει και μασουρι φετος με πολύ καλά ποσοστα ευστοχιας και κρατάω και το χέρι μου.
Άρχοντας, KillDim!!!Δεν τα μετραω πια. Παλιά κράταγα τα καπάκια των κουτιων. 2000+ σίγουρα. Και με πάει και μασουρι φετος με πολύ καλά ποσοστα ευστοχιας και κρατάω και το χέρι μου.
Καμιά 15ρια κουτάκια μέχρι το κλείσιμο.Έχει κι αλλά αυτός , είμαι σίγουρος........
Πατέντα στην αποθήκη να γίνει μονοκανο ή δίκανο.Με δίκανα και μονοκανα να λες γιατί με τα αυτογεμη φεύγει το δαχτυλο περισσοτερο από ότι πρέπει .Μπαικαλ μονοκανο με τσοκακια ότι πρέπει για ορτύκι για αρχή και βλέπουμε αν είσαι γρήγορος προλαβαίνεις και δεύτερη έχει αυτόματο εξολκεα.
Εγώ βρίσκω μάλλον καλή την ιδέα αυτή. Αν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε στο στήσιμο,μία μεγάλη παραγγελία, θα είναι συμφέρουσα για όλουςΝαι.αλλα όταν σου πουλάει το κουτί 7.50 αν παραγγελεις 20000 φυσίγγια το ίδιο θα ναι τι κόπο μια ρύθμιση στη μηχανή και με 2400 περίπου χαλαρά την ώρα στο 8ωρο τα πήρες .
Εγώ βρίσκω μάλλον καλή την ιδέα αυτή. Αν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε στο στήσιμο,μία μεγάλη παραγγελία, θα είναι συμφέρουσα για όλους
Αρτεμις απ τον αβραμοπουλο. 6,5 ευρώ. Τι πιο φτηνό να πετύχει κάποιος...φορτώστε όσο προλαβαίνετε.Ναι.αλλα όταν σου πουλάει το κουτί 7.50 αν παραγγελεις 20000 φυσίγγια το ίδιο θα ναι τι κόπο μια ρύθμιση στη μηχανή και με 2400 περίπου χαλαρά την ώρα στο 8ωρο τα πήρες .
15 20 μετρα
με trab 24gr
.....που πας ετσι εσυ ρε....λογικο δεν ειναι;;;...n7,5, σεκοςςς η κοκινοτσιχλεςςςς
Για αυτούς που είναι κοντά. Όσοι χρειαστούν για μεταφορική μία η άλληΑρτεμις απ τον αβραμοπουλο. 6,5 ευρώ. Τι πιο φτηνό να πετύχει κάποιος...φορτώστε όσο προλαβαίνετε.
Κώστα πάλι καλά είναι εμένα η μεταφορική μου παίρνει ενα 5€ δλδ μου βγαίνει τα 10 κουτάκια 70€ και είναι καλό φυσίγγι.Για αυτούς που είναι κοντά. Όσοι χρειαστούν για μεταφορική μία η άλλη
Εγώ έριχνα 4 κούτες 500σαρες κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια η κυχλα έχει εξαφανηστη δεν ξερό τον λόγο ..αν επερνα εμπορικά μόνο από Ρουμελιωτη θα αγόραζαΥπολογίζω και εγώ να μου μείνουν 40-45 κουτάκια για του χρονου. Αλλά 1000 τεμάχια είναι αριθμός που μου προκαλεί ανασφάλεια. Με το πέρας της σεζόν θα αρχίσει το μάζεμα...παλι.... Τι να πει και ο @Νικόλαος Ρεντίφης ....
Εκεί κοντά είμαι και εγω Ηλία. Και λογικά παλι απο αυτόν θα πάρω.Εγώ έριχνα 4 κούτες 500σαρες κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια η κυχλα έχει εξαφανηστη δεν ξερό τον λόγο ..αν επερνα εμπορικά μόνο από Ρουμελιωτη θα αγόραζα
Ποια παίρνεις;Εγώ έριχνα 4 κούτες 500σαρες κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια η κυχλα έχει εξαφανηστη δεν ξερό τον λόγο ..αν επερνα εμπορικά μόνο από Ρουμελιωτη θα αγόραζα
Τα 33 γρ.με α1 και τα 34 μεα1...αυτά δεν ξέρω αν τα βγάζει ακομαΠοια παίρνεις;
Εγώ μένω Αττική, παρήγγειλα 4 κούτες (10αδες) και ο άνθρωπος μου ζήτησε να του βάλω 5 ευρώ για τα μεταφορικά. Από 6,5 το κουτί, βγήκε 6,62. Καλή τιμή..Για αυτούς που είναι κοντά. Όσοι χρειαστούν για μεταφορική μία η άλλη
παναγιωτη ερχομαι σπιτι εχεις pos ?Παρόλαυτα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη.View attachment 42379
Εδώ προβληματίζομαι αν θα μου φτασουν.παναγιωτη ερχομαι σπιτι εχεις pos ?
Στο σκοπευτήριο φεύγουν πολλά περισσότερα σε φυσίγγια.. εγγυημένα..Σκοπευτές όπως το 'πες και μόνο μας βλέπω σε λίγο καιρό...Κυνήγι γιοκ.
Το ξέρω, προσωπικά δεν έχω πάει ούτε θέλω.Ούτε δοκιμές σε πίνακες κλπ.Μόνο κυνήγι και ό,τι δούμε στην πράξη.Αν δεν το δούμε, πάλι έχει καλώς.Και ό,τι γλυτώσει χαλάλι του!Στο σκοπευτήριο φεύγουν πολλά περισσότερα σε φυσίγγια.. εγγυημένα..
Καλά, ναι. Απλώς το σκοπευτήριο έχει και αυτό τη χάρη του, αν και ως προς τα φυσίγγια που ρίχνεις είναι σίγουρα πιο πολυδάπανο. Έχει πλάκα όμως και κάνεις και καλές κυνηγοπαρέες για πιο μετά. Υπάρχει και κόσμος που πηγαίνει μόνο σκοπευτήριο, χωρίς να κυνηγάει.Το ξέρω, προσωπικά δεν έχω πάει ούτε θέλω.Ούτε δοκιμές σε πίνακες κλπ.Μόνο κυνήγι και ό,τι δούμε στην πράξη.Αν δεν το δούμε, πάλι έχει καλώς.Και ό,τι γλυτώσει χαλάλι του!