Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για μένα τραπ στην τσίχλα μην πάρεις.Εκτός σε κανένα καρτέρι με ψηλωμένες έτσι για την φάση και την δοκιμή.Σκιτ με τα χίλια!
Τα τραπ θα τα δοκιμάσω στα κοράκια. 5 κουτάκια τραπ 15 σκητ θα είναι η παραγγελια. Βλέπω να τρώω δούλεμα παλι απο την παρέα όπως τότε που πρωτοπηρα 28άρια.

Τα τραπ θα τα δοκιμάσω στα κοράκια. 5 κουτάκια τραπ 15 σκητ θα είναι η παραγγελια. Βλέπω να τρώω δούλεμα παλι απο την παρέα όπως τότε που πρωτοπηρα 28άρια.
Ρε άστους να λένε σαν τον άλεξ.Η δουλειά γίνεται;!

Γίνεται και εντυπωσιακά με τα 28. Με τα 24 θα δουμε!
24 έχω ρίξει κάτι τραπ σε καρτέρι.Εντάξει θέλει να το συνηθίσεις και να σημαδεύεις καλά.Έπαιρνα 5-6 πουλάκια.Τα σκιτ 24γρ τα έχω ρίξει περπατητό κυρίως με το πλάγιο το izh54 με αριστότατες εντυπώσεις.Κανά 2-3 τουφεκιές πολύ μακριά και ξερές!!! Παρά μία που ήταν ζωντανή.Σε καρτέρι τα προόριζα αρχικά σε ένα που είχα που είναι κοντινές και γρήγορες οι τουφεκιές αλλα δεν έτυχε να τα δοκιμάσω εκεί.Ούτε έχω πάει 2 χρόνια τώρα εκεί.Μαζί με τον Βασιλάκη έναν φίλο μεγαλύτερο πηγαίναμε.Ψόφαγε για κοντινές τουφεκιές αυτός.Τώρα που πήρα αυτά τα 24άρια, όταν πάω λέω να πάω να δω τι παίζει!

Τώρα που τελειώνει η χρονιά και κατασταλάζουν οι εντυπώσεις, τι γνώμες σχηματίσατε για το Lambro A1 Speciale 32 gr όσοι φίλοι το δούλεψαν και σε ποιες συνθήκες ;
Κάτσε να τελειώσει η χρονιά με το καλό και θα τα πούμε.

Eley alphamax 32γρ νο 8,πρώτη φορά τα έριξα,εντυπώσεις άριστες,όλα τα πουλιά,κοντά μακρυά ξερά και χωρίς αίματα παρά την υπερβολική υγρασία που είχε το πρωί,όπλο beretta A400 τσοκ μαμά 4* black edition.7.5ευρω τα πήρα από τον Παρδαλακη
7.20 τα είχε πριν δύο εβδομάδες και είχε αρκετά δεν ανέφερε ότι θα ανέβουν

Τώρα μόλις επικοινώνησα με Παρδαλακι 7,5€ τα Eley.
Η αλήθεια είναι ότι μου τα έκανε δώρο το φιλαράκι και δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω τι και πως, αλλά όπως είπα θα τα ξαναπάρω τι 7.20 τι 7.50,και πάλι φθηνότερος είναι ο Αλέξης από άλλους

Έτσι που φτάσαμε με βλέπω για δραπανακι και φτου και από την αρχή ιδιογομωση .Μόνο ρελιαστο ,μόνο με s4 και να ανοίξω τα τεφτέρια να φτιάξω ένα πολύ διασποράς μπας και γλυτώσω την αγορά bel brain από το να δίνουμε 7.5/8,€ και μόλις χαλάσει ο καιρός τη μούρη του η αλλάξει παρτίδα υλικών το φυσίγγι να ψάχνεις αν ξέχασες να ντουφεκας μάλλον με βλέπω κατά κει μεριά .Θα γλυτώσω και την αγορά των άλλων τσοκ .

Η θα τα λατρέψεις η θα τα μισήσεις , μέση κατάσταση δεν υπάρχει για αυτό το φυσιγγι, τελος!!!!
Εγώ πάλι φετος την εβγαλα στο 90% με 3 τύπους από τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη. Csb32, 28αρι κυνηγετικό και 28αρι piston skeet. Άψογα και τα 3 και θα ξαναφορτωσω με μια προσθήκη επιπλέον τα 24άρια skeet και μερικά trap. Τα μέρη και τα καρτερια που κυνηγάω νομίζω πως σηκώνουν την πτώση σε γραμμάρια και αξίζει να δοκιμάσω.
Του ρουμελ σε τι τιμές παίζουν τώρα?

Έτσι που φτάσαμε με βλέπω για δραπανακι και φτου και από την αρχή ιδιογομωση .Μόνο ρελιαστο ,μόνο με s4 και να ανοίξω τα τεφτέρια να φτιάξω ένα πολύ διασποράς μπας και γλυτώσω την αγορά bel brain από το να δίνουμε 7.5/8,€ και μόλις χαλάσει ο καιρός τη μούρη του η αλλάξει παρτίδα υλικών το φυσίγγι να ψάχνεις αν ξέχασες να ντουφεκας μάλλον με βλέπω κατά κει μεριά .Θα γλυτώσω και την αγορά των άλλων τσοκ .
Έτσι Γιάννη καλά θα κανης.. του χρόνου βλέπω τα τσιχλοφυσηγγα στα 8€

Έτσι Γιάννη καλά θα κανης.. του χρόνου βλέπω τα τσιχλοφυσηγγα στα 8€
Έκανα μια ερευνα στα υλικα μέ τις υπάρχουσες τιμές και μέσο ορο για να πάρω υλικά να γεμίσω μου πάει 6.90 το κουτί 32 γρ με s4 και κάλυκα με ισχυρό καψυλι.

Πάντως δε ξέρω τι γίνεται με τις τιμές πριν λίγο καιρό μεσολάβησαν για υλικά για έναν κατασκευαστή φυσιγγίων κάπου παιδιά και οι περισσότερες επιχειρήσεις ακριβά αγοράζουν τις ύλες δηλ δεν ξέρω που στο διάολο θα πάει το έργο .Οι χώρες παραγωγής τα κονομανε μόνο.

Status
Not open for further replies.
Back