Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σ.σ. Εγώ 10άρια χρησιμοποιούσα στις μαύρες, αλλά μόνο μαλλινόταπα με 5*. Στα 25 μέτρα κάλυπταν όλο το χωράφι...
Με του ρουμελιώτη το 30άρι σε νο10 και το μέρκελ έκανα μία από τις πιο μεγάλες κηδείες φέτος.Ήταν και ο πατέρας μου μαζί μάρτυρας και είχε πάθει πλάκα με τις αποστάσεις.1.5-1 μου είχε βγει αν θυμάμαι καλά.

9αρι για όλα 32γρ αν χρειαστεί πιο χοντρό πάω σε 6αρι έχω ρίξει και 11αρια διασποράς θέριζαν αλλά για μέχρι 20μετρα και επειδή συμφωνίες με τις αποστάσεις δεν κάνεις ρίχνεις 9αρακι και με το δικανακι παίζεις με δύο τσοκ και τελείωσε σκοτώνεις κοντά μακριά το 9αρακι με σωστό τσοκ καλύπτει πολλά μέτρα και στα κοντινα δεν κάνεις τα πουλιά κόσκινο ενώ έχεις επαρκεί αριθμό σκαγιων για να σε διορθώσει κάπως.

Τώρα που τελειώνει η χρονιά και κατασταλάζουν οι εντυπώσεις, τι γνώμες σχηματίσατε για το Lambro A1 Speciale 32 gr όσοι φίλοι το δούλεψαν και σε ποιες συνθήκες ;
Ρε έτσι και έτσι πολύ συγκεντρωτικό νομίζω εγώ. Δεν θα τα ξαναπαιρνα.

Τώρα που τελειώνει η χρονιά και κατασταλάζουν οι εντυπώσεις, τι γνώμες σχηματίσατε για το Lambro A1 Speciale 32 gr όσοι φίλοι το δούλεψαν και σε ποιες συνθήκες ;
Ότι θα σου έγραφα ότι είναι ένα αξιόλογο φυσιγγακι, αλλά θα παραμείνω στο HIT 8 λόγο τιμής, όμως έριξα μια γρήγορη ματιά και είδα ότι το Hit 8 πήρε αύξηση ένα ευρώ από τότε που αγόρασα φυσίγγια, οπότε έγινε ακριβότερο από το Α1. Αν οι τιμές δεν επανέλθουν, τότε ναι, θα αφήσω το αγαπημένο μου Hit για το Α1.

Ότι θα σου έγραφα ότι είναι ένα αξιόλογο φυσιγγακι, αλλά θα παραμείνω στο HIT 8 λόγο τιμής, όμως έριξα μια γρήγορη ματιά και είδα ότι το Hit 8 πήρε αύξηση ένα ευρώ από τότε που αγόρασα φυσίγγια, οπότε έγινε ακριβότερο από το Α1. Αν οι τιμές δεν επανέλθουν, τότε ναι, θα αφήσω το αγαπημένο μου Hit για το Α1.
Και περισσότερα γρ ολίγον τι! Δεν το έχω ρίξει το Α1.

Το τόρντο το 30άρι,φοβερό,πόσο έχει φτάσει;Για δες το.
Από τα πιο συμπαθητικά φυσίγγισ που έχω ρίξει!!!

Και περισσότερα γρ ολίγον τι! Δεν το έχω ρίξει το Α1.
Ναι το hit είναι 30 γραμμάρια και το Α1 32, τώρα πως γίνεται να έγινε ακριβότερο, αυτό μόνο η Δορκάς ξέρει να μας πει. Ελπίζω να επανέλθουν οι τιμές στα προηγούμενα επίπεδα γιατί το βλέπω ολίγον τι κοροϊδία, όχι τίποτα άλλο.

6.90 το βλέπω σήμερα το τορντο 30. Έχει πάρει αύξηση; Δεν το έχω ρίξει ποτέ.
6,10 κ 6,40 θυμάμαι να τα έχω πάρει.Αλλά πλέον με στοκ από αλλού έχω πολύ καιρό να το ρίξω.Θα σου έλεγα να πάρεις ένα κουτάκι για δοκιμή!

6,10 κ 6,40 θυμάμαι να τα έχω πάρει.Αλλά πλέον με στοκ από αλλού έχω πολύ καιρό να το ρίξω.Θα σου έλεγα να πάρεις ένα κουτάκι για δοκιμή!
Του χρόνου πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και θα πάρω δύο κουτάκια στα μπασιματα για δοκιμή. Τώρα λόγο δουλειάς, το λίγο χρόνο που έχω τον διαθέτω στο σκυλάκι μου. Σήμερα το έβγαλα βόλτα δύο ωρίτσες σε πονηρά μέρη κοντά στο σπίτι μου για καμία τυχαία συνάντηση με μπεκάτσα - ορτύκι. Αν ντουφεκαγα τσίχλες θα είχα πάρει 5-6 αλλά λόγο του κουταβιου, το όπλο το κουβαλάω περισσότερο για ΣΩ.ΒΕ πάρα για να ριξω :)

Το τόρντο το 30άρι,φοβερό,πόσο έχει φτάσει;Για δες το.
Από τα πιο συμπαθητικά φυσίγγισ που έχω ρίξει!!!
Αν και γενικά μου αρέσουν τα 30άρια και παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει και αυτό, εφέτος δεν το δούλεψα καθόλου, γιατί είχα πάρει κάμποσα Imperial 32 gr (άριστα), συμπλήρωσα και με J&B Light (πολύ καλά). Θυμάμαι όμως ότι μου είχε δημιουργήσει εντύπωση πολύ συγκεντρωτικού. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Καλησπέρα του Ρουμελιωτη τα 30gr τα έχει δουλέψει κανείς;;;
Πολύ ωραία φυσιγγακια συνονόματε. Από τα γρηγορότερα φυσιγγια που έχω ρίξει. Βέβαια μου αρέσουν πάρα πολύ και τα 28αρια τα κυνηγετικα του Αντρέα

Καλησπέρα του Ρουμελιωτη τα 30gr τα έχει δουλέψει κανείς;;;
Η θα τα λατρέψεις η θα τα μισήσεις , μέση κατάσταση δεν υπάρχει για αυτό το φυσιγγι, τελος!!!!
Εγώ πάλι φετος την εβγαλα στο 90% με 3 τύπους από τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη. Csb32, 28αρι κυνηγετικό και 28αρι piston skeet. Άψογα και τα 3 και θα ξαναφορτωσω με μια προσθήκη επιπλέον τα 24άρια skeet και μερικά trap. Τα μέρη και τα καρτερια που κυνηγάω νομίζω πως σηκώνουν την πτώση σε γραμμάρια και αξίζει να δοκιμάσω.

Η θα τα λατρέψεις η θα τα μισήσεις , μέση κατάσταση δεν υπάρχει για αυτό το φυσιγγι, τελος!!!!
Εγώ πάλι φετος την εβγαλα στο 90% με 3 τύπους από τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη. Csb32, 28αρι κυνηγετικό και 28αρι piston skeet. Άψογα και τα 3 και θα ξαναφορτωσω με μια προσθήκη επιπλέον τα 24άρια skeet και μερικά trap. Τα μέρη και τα καρτερια που κυνηγάω νομίζω πως σηκώνουν την πτώση σε γραμμάρια και αξίζει να δοκιμάσω.
Για μένα τραπ στην τσίχλα μην πάρεις.Εκτός σε κανένα καρτέρι με ψηλωμένες έτσι για την φάση και την δοκιμή.Σκιτ με τα χίλια! Επομένη παραγγελία και εγώ μέσα 24, ήθελα και πιο παλιά να πάρω αλλά δεν είχε ο αντρέας το καλό παιδί!

Status
Not open for further replies.
Back