Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ξέρω, προσωπικά δεν έχω πάει ούτε θέλω.Ούτε δοκιμές σε πίνακες κλπ.Μόνο κυνήγι και ό,τι δούμε στην πράξη.Αν δεν το δούμε, πάλι έχει καλώς.Και ό,τι γλυτώσει χαλάλι του!
Χρήστο και εμένα δεν με ελκύει ούτε στο ελάχιστο το σκοπευτήριο... Βαριέμαι και στη σκέψη να ξεκινήσω να πάω μέχρι εκεί, ενώ για να πάω χωριό (που είναι υπερπολλαπλασια απόσταση) για το οτιδήποτε φευγω οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνθήκες και μου φαίνεται μια στιγμη... Οποτε ο, τι δοκιμάζω σκοπευτικα και από πυρομαχικά, το δοκιμάζω μόνο στο πεδίο. Όμως αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ένα κακό δικό μου νοητικό κώλυμα καθώς κάποιες φορές σίγουρα θα με βοηθούσε να διορθώσω σκοπευτικα λάθη μου και να γίνω καλύτερος πιο εύκολα, σωστά, φθηνά και αποδοτικά από ότι θα με έκανε η εμπειρία στον κυνηγοτοπο... Αφού όμως όταν έχει κυνήγι θα προτιμήσω 500%,το κυνήγι από το σκοπευτήριο και όταν δεν έχει κυνηγι θέλω 1000% να χάνομαι στα κτήματα, στα φυτεματα, στα κλαδέματα, στα κεντρωματα, στα ποτισματα και στο χωριό, δεν με βλέπω να πηγαίνω ποτέ...

Χρήστο και εμένα δεν με ελκύει ούτε στο ελάχιστο το σκοπευτήριο... Βαριέμαι και στη σκέψη να ξεκινήσω να πάω μέχρι εκεί, ενώ για να πάω χωριό (που είναι υπερπολλαπλασια απόσταση) για το οτιδήποτε φευγω οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνθήκες και μου φαίνεται μια στιγμη... Οποτε ο, τι δοκιμάζω σκοπευτικα και από πυρομαχικά, το δοκιμάζω μόνο στο πεδίο. Όμως αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ένα κακό δικό μου νοητικό κώλυμα καθώς κάποιες φορές σίγουρα θα με βοηθούσε να διορθώσω σκοπευτικα λάθη μου και να γίνω καλύτερος πιο εύκολα, σωστά, φθηνά και αποδοτικά από ότι θα με έκανε η εμπειρία στον κυνηγοτοπο... Αφού όμως όταν έχει κυνήγι θα προτιμήσω 500%,το κυνήγι από το σκοπευτήριο και όταν δεν έχει κυνηγι θέλω 1000% να χάνομαι στα κτήματα, στα φυτεματα, στα κλαδέματα, στα κεντρωματα, στα ποτισματα και στο χωριό, δεν με βλέπω να πηγαίνω ποτέ...
Ξέρω άτομο που δεν ενδιαφέρετε για τίποτα ούτε κοντάκια ούτε καρποση Ούτε σκοπευτήρια στο ένα κουτί που ρίχνει αν θα πάρει 3/4 πουλιά ζήτημα είναι αλλά είναι τόσο ευτηχησμενος που δεν τολμο να του πω τίποτα...αυτό είναι το κυνήγι ..ευτυχία ψυχής .. αλλά και ψαγμενος να είσαι με σκοπευτήρια τσοκ κοντάκια και είσαι ευτηχησμενος το ίδιο είναι....το θέμα ξεκινάει όταν φεύγεις από το καρτέρι με τα μούτρα κάτο εκεί υπάρχει θέμα

Αν έχεις χρήμα να διαθέσεις το σκοπευτήριο είναι μια ωραία ενασχόληση και αν ρίχνεις και με το όπλο που πας για κυνήγι ακόμη καλύτερα απλά κοστίζει .Περνάς με παρέα όμορφα 2/3 ωρίτσες .Εγώ δεν είμαι φαν να έχω ρίξει 20 πουλες ολες όλες από το 2000 είναι ζήτημα προτιμώ τη φύση το ζωντανό.Εαν είχα άνεση οικονομική μπορεί να ασχολουμουν περισσότερο τους νεκρούς μήνες πάντα όμως με το όπλο που κυνηγάω για να μην χάνω την οποία εξοικείωση αφού ο πρωταθλητισμός θέλει και χρόνο αλλά και πολύ χρήμα και δεν θα το διαθετα για δισκάκια θα προτιμούσα να κάνω κάποιο κυνήγι εκτός χώρας.

Με τα χρήματα για τα φυσίγγια μου ειπε να καταθέσω επιπλέον 5ε για τα μεταφορικά. Στην μεταφορική δεν έδωσα τίποτα.
Και ο Αβραμόπουλος που τον είχα πάρει τηλ η μεταφορά ήταν 3/5 ευρώ μου είχε πει πριν 2 εβδομάδες

Το θέμα είναι ότι αν δεν πάρεις ένα κουτί να ρίξεις να δεις δεν παραγγέλνεις 10 επειδή άκουσες ότι είναι καλό και αν για σένα δεν είναι,?
Εγώ δεν το είχα δοκιμάσει. Διάβασα εδώ ότι είναι καλό κ πήρα δύο 10αδες. Το σκεπτικό ήταν ότι προορίζεται για τσίχλα κ θα τα κλαμπανισω χαχα

Όταν τα ρίξεις ακούω εντυπώσεις και με τι όπλο τα έριξες
Τα έριξα κ παρέλαβα άλλες 4 κουτες (10αδες) πριν 2 βδομάδες. Τα έριξα μαζι με τον πατερα μου, με 2 βαθμούς με τα χιόνια και με 17 βαθμούς το προηγούμενο Σάββατο. Στα 500 φυσίγγια που ριξαμε ήταν ξερά όλα σε κάθε περίπτωση. (Όταν βρίσκαμε στόχο!). Όπλα, fabarm l4s και beretta 391 light.

Μας έχουν καταβάλει οι Γερμανοί με τα αυτοκίνητα οι Ιταλοί με τα όπλα και τώρα έφτασε η ώρα των Ισπανών με τα φυσίγγια και υλικά ιδιογομωσης .Αφού είμαστε χώρα του πλιάτσικου τι να περιμένεις καημένη πυρκαλ στραφεί όπως τόσα άλλα .Το μόνο που θα μείνει στο τέλος είναι να κουβεντιάσουμε και να διαβάζουμε κάποτε είχαμε και εμείς κάτι εκτός από καφετέριες και ενοικιαζόμενα.Και έναν τεράστιο στόλο πλοίων που δουλεύουν για άλλους

Ακριβώς έτσι.Άμα ξέρεις να ζεις και ασχολείσαι γενικά με φύση, θάλασσα κλπ όλος ο χρόνος είναι τέλειος και περνάει ευχάριστα!!!
Αν και σαν την κυνηγετική περίοδο δεν είναι τίποτα!

Μας έχουν καταβάλει οι Γερμανοί με τα αυτοκίνητα οι Ιταλοί με τα όπλα και τώρα έφτασε η ώρα των Ισπανών με τα φυσίγγια και υλικά ιδιογομωσης .Αφού είμαστε χώρα του πλιάτσικου τι να περιμένεις καημένη πυρκαλ στραφεί όπως τόσα άλλα .Το μόνο που θα μείνει στο τέλος είναι να κουβεντιάσουμε και να διαβάζουμε κάποτε είχαμε και εμείς κάτι εκτός από καφετέριες και ενοικιαζόμενα.Και έναν τεράστιο στόλο πλοίων που δουλεύουν για άλλους
Welcome Greece ....Γιάννη fgr2

Status
Not open for further replies.
Back