Το δοκίμασες φίλε;; καλό;;Ε δεν το λες και νέο .ΘαχView attachment 42616ει κλείσει χρόνο τώρα .Είναι το επετειακό ΝΙΚΕ
σε 34 γρ.Περιεργως πιο φθηνό από το
32 γρ.
Αυτή η πυρίτιδα λoιπον, η NIKE, έχει φανατικούς θιασώτες στην Ιταλία, και πάρα πολλοί μάλιστα στην θεωρούνε και ανώτερη σε βλητικά αποτελέσματα , τουλάχιστον για το κυνήγι της τσίχλας, και από τις αδελφές ΜΒ βασικά τη "μικρή" 32αρα...το ξέρατε?Ε δεν το λες και νέο .ΘαχView attachment 42616ει κλείσει χρόνο τώρα .Είναι το επετειακό ΝΙΚΕ
σε 34 γρ.Περιεργως πιο φθηνό από το
32 γρ.
Χρήστο και εμένα δεν με ελκύει ούτε στο ελάχιστο το σκοπευτήριο... Βαριέμαι και στη σκέψη να ξεκινήσω να πάω μέχρι εκεί, ενώ για να πάω χωριό (που είναι υπερπολλαπλασια απόσταση) για το οτιδήποτε φευγω οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνθήκες και μου φαίνεται μια στιγμη... Οποτε ο, τι δοκιμάζω σκοπευτικα και από πυρομαχικά, το δοκιμάζω μόνο στο πεδίο. Όμως αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ένα κακό δικό μου νοητικό κώλυμα καθώς κάποιες φορές σίγουρα θα με βοηθούσε να διορθώσω σκοπευτικα λάθη μου και να γίνω καλύτερος πιο εύκολα, σωστά, φθηνά και αποδοτικά από ότι θα με έκανε η εμπειρία στον κυνηγοτοπο... Αφού όμως όταν έχει κυνήγι θα προτιμήσω 500%,το κυνήγι από το σκοπευτήριο και όταν δεν έχει κυνηγι θέλω 1000% να χάνομαι στα κτήματα, στα φυτεματα, στα κλαδέματα, στα κεντρωματα, στα ποτισματα και στο χωριό, δεν με βλέπω να πηγαίνω ποτέ...
Πιστεύω ότι αν κανονίσουμε μια ωραία μέρα μια συνάντηση στο σκοπευτήριο ίσως αλλάξετε γνώμη.Greg ,και εγώ ίδια άποψη για σκοπευτήριο, δεν έχω επισκεφτεί ποτέ, το κυνήγι είναι ψυχική ευφορία όχι πρωταθλητισμος, άμα στις εξόδους μας φορτωνωμαστε με πρέπει, στρες και ανταγωνισμους, χάνεται όλη η μαγεία.
Όχι.Ισως αύριο .Αλλά γύρισε ζεστη ,αλλιώς τα υπολόγιζα να ήταν κρύο σαν πριν.Μονο σε Ιταλικά video το έχω δει σε δράση και ήταν καταπληκτικό.Το δοκίμασες φίλε;; καλό;;
Άρη είπα μόνο ότι δεν με τραβάει, δεν έχω επισκεφτεί ποτέ, ίσως να μου αρέσει και πως μόνο καλό θα μου κάνει έχεις δίκιο δεν διαφωνώ.Πιστεύω ότι αν κανονίσουμε μια ωραία μέρα μια συνάντηση στο σκοπευτήριο ίσως αλλάξετε γνώμη.
Είναι πολύ καλό εκτός σαιζόν να το επισκέπτεστε πού και πού. Μόνο καλό κάνει στο κυνήγι.
Ο Ρουμελιώτης βγάζει 28γρ.9αρια και 10αριαΚαλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος τσιχλοφυσιγγο για δίκαννο που να μη κλωτσάει γύρω στα 30γρ. κ να είναι κάπως οικονομικό. Τα 28 γρ είναι πολύ καλά αλλά δεν βγαίνουν σε 9 κ 10 νουμερο κ αυτά που βγαίνουν σε ψιλά τα έχουν πάνω από 7€
Τα εχεις δοκιμάσει είναι ελαφριά; ρωτάω γιατί υπάρχουν κ 28ρια που βγάζουν πάνω από 600 πιεσεις!Ο Ρουμελιώτης βγάζει 28γρ.9αρια και 10αρια
Lambro tordo 30grΚαλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος τσιχλοφυσιγγο για δίκαννο που να μη κλωτσάει γύρω στα 30γρ. κ να είναι κάπως οικονομικό. Τα 28 γρ είναι πολύ καλά αλλά δεν βγαίνουν σε 9 κ 10 νουμερο κ αυτά που βγαίνουν σε ψιλά τα έχουν πάνω από 7€
Ο Κένταυρος βγάζει το 28αρι του σε 9. Τόσο καλό που μου έρχεται να πουλήσω το στοκ RC32 που έχω και να το γυρίσω σε αυτό.Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος τσιχλοφυσιγγο για δίκαννο που να μη κλωτσάει γύρω στα 30γρ. κ να είναι κάπως οικονομικό. Τα 28 γρ είναι πολύ καλά αλλά δεν βγαίνουν σε 9 κ 10 νουμερο κ αυτά που βγαίνουν σε ψιλά τα έχουν πάνω από 7€
Όντως Κώστα τα φυσίγγια του Αντρέα (ρουμελιωτη) είναι καλά αλλά μερικά είναι ζωηρά. Εγώ πάντως τα 28αρια του τα κυνηγετικα τα ρίχνω με το beretta ultralight σε σκοπευτήριο και κυνηγι χωρίς κάποια ενόχληση. Του Κενταυρου το 28αρι είναι μαλακό και καλό αλλά και πιο αργό.. Με τι όπλο θα τα ριξεις?Τα εχεις δοκιμάσει είναι ελαφριά; ρωτάω γιατί υπάρχουν κ 28ρια που βγάζουν πάνω από 600 πιεσεις!
Τα Λάμπρο τα Σπόρτινγκ είναι πολύ καλά κ ελαφριά γόμωση αλλά βγαίνουν μόνο σε οχτωρια!
Το εχω δοκιμάσει κ μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά θέλω κάτι ποιο ελαφρύ! Όταν κάνεις συνέχεια περπατητο αρκετές φορές στις πολύ γρηγορες η επωμιση δεν γίνεται σωστά κ εκεί είναι που πευτουν οι μπουνιές, ε αυτές οι μπουνιές θέλω να να είναι Μαλακές!Lambro tordo 30gr
ΤΟΖ 34Όντως Κώστα τα φυσίγγια του Αντρέα (ρουμελιωτη) είναι καλά αλλά μερικά είναι ζωηρά. Εγώ πάντως τα 28αρια του τα κυνηγετικα τα ρίχνω με το beretta ultralight σε σκοπευτήριο και κυνηγι χωρίς κάποια ενόχληση. Του Κενταυρου το 28αρι είναι μαλακό και καλό αλλά και πιο αργό.. Με τι όπλο θα τα ριξεις?
Είτε με του ρουμελιωτη το 28αρι είτε με του Κενταυρου δεν πιστεύω ότι θα σε ενοχλήσει η ανάκρουση πάντωςΤΟΖ 34
Φίλε με τις καραμπινες κ ειδικά τις αερίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κλωτηματος κ ακόμα κ εαν το κοντάκι δεν είναι στα μέτρα σου, με τα δικανα είναι το προβλημα ειδικά μετά τα 2 κουτιά φυσιγγια! Βλέπεις έχει κυριαρχήσει η νοοτροπία ότι άμα δεν είναι δυνατή η ντουφέκια δεν σκοτώνει!Όντως Κώστα τα φυσίγγια του Αντρέα (ρουμελιωτη) είναι καλά αλλά μερικά είναι ζωηρά. Εγώ πάντως τα 28αρια του τα κυνηγετικα τα ρίχνω με το beretta ultralight σε σκοπευτήριο και κυνηγι χωρίς κάποια ενόχληση. Του Κενταυρου το 28αρι είναι μαλακό και καλό αλλά και πιο αργό.. Με τι όπλο θα τα ριξεις?
Μα είναι από τα πιο μαλακά 30αρια, το κοντάκι η δεν είναι στα μέτρα σου ή βιάζεσαι και κανείς ατσαλες επωμισης.Το εχω δοκιμάσει κ μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά θέλω κάτι ποιο ελαφρύ! Όταν κάνεις συνέχεια περπατητο αρκετές φορές στις πολύ γρηγορες η επωμιση δεν γίνεται σωστά κ εκεί είναι που πευτουν οι μπουνιές, ε αυτές οι μπουνιές θέλω να να είναι Μαλακές!
Τραποφυσιγγο στην φουλ κάννη και σκιτ στην 3 άστρα. Αν παίζεις 2-4 ή 3-5 μόνο σκιτοφυσιγγο.ΤΟΖ 34