Αυτό είναι ουίσκι!και τα j&b
Αυτό είναι ουίσκι!και τα j&b
Να είσαι καλά Παναγιώτη μου. Τα 20 κουτιά 148 ευρώ.Καλοριχτα Κώστα ,από τιμή ;
Να είσαι καλά Χρήστο μου, μακάρι. Στη χειρότερη θα τα ρίξω με τη μοσμπεργκ στο σκοπευτήριο ελπίζω όμως να μην χρειαστεί.Καλόριχτα φίλε μου!!!! Κατά πάσα πιθανότητα θα τα ευχαριστηθείς!!!
Να είσαι καλά Αριστο μου, το ίδιο εύχομαι σε όλους μας και υγεία πάνω από όλα.Καλοριχτα Κωστή και να μην φτάσουν!!!
148 armaniaΚαλόριχτα. Για πες, τιμουλα και μαγαζί ....
Ανακατεύομαι... Σβήνω...
Πω,πω να σκεφτείς τον Ιανουάριο το κατάστημα αυτό διαφήμιζε 73 ευρώ τα 10 κουτάκια rc32.Να είσαι καλά Παναγιώτη μου. Τα 20 κουτιά 148 ευρώ.
Λουκουμάδες σαλεπακιιι παιδιααα!!! Ε Αλεξ;Ανακατεύομαι... Σβήνω...
Δεν τα έχω ρίξει ποτέ να σου πω την αλήθεια και μάλλον απίθανο να τα ρίξω και στο μέλλον, γιατί δεν θεωρώ τα ελληνικά φυσίγγια υποδεέστερα των ιταλικών- ισπανικών, γι'αυτό και στα πτερωτά μόνο ελληνικό φυσίγγι βάζω. Στο λαγό και το γουρούνι μόνο βάζω αμερικάνικα καθότι υπερδύναμη και στα τουφέκια και στα φυσίγγιαΠω,πω να σκεφτείς τον Ιανουάριο το κατάστημα αυτό διαφήμιζε 73 ευρώ τα 10 κουτάκια rc32.
Εγώ πάλι τα ελληνικά που μου άρεσαν ,αλλά έφτασαν να τα πουλάνε πιο ακριβά από τα ιταλικά είναι τα άριστον και να σκεφτείς φτιάχνονται 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου.Δεν τα έχω ρίξει ποτέ να σου πω την αλήθεια και μάλλον απίθανο να τα ρίξω και στο μέλλον, γιατί δεν θεωρώ τα ελληνικά φυσίγγια υποδεέστερα των ιταλικών- ισπανικών, γι'αυτό και στα πτερωτά μόνο ελληνικό φυσίγγι βάζω. Στο λαγό και το γουρούνι μόνο βάζω αμερικάνικα καθότι υπερδύναμη και στα τουφέκια και στα φυσίγγια
Είδες λοιπόν; Η προτίμηση στο φυσίγγι είναι καθαρά υποκειμενική. Κάτι που για εσένα είναι σκουπίδι ας πούμε, για εμένα μπορεί να είναι ότι καλύτερο και το αντίστροφο. Άριστον έχω ρίξει μόνο ενάμιση κουτί στη ζωή μου, πήγε η αστοχία σύννεφο και δεν ξανά αγόρασα ποτέ. Ξέρεις πόσοι μου έχουν πει για τα άριστον ότι είναι φυσιγγαρα; Πολύς κόσμος.Εγώ πάλι τα ελληνικά που μου άρεσαν ,αλλά έφτασαν να τα πουλάνε πιο ακριβά από τα ιταλικά είναι τα άριστον και να σκεφτείς φτιάχνονται 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου.
Αν δεν τα βρεις μαζί του άσε το σκοπευτήριο, εδώ είμαι!!!Να είσαι καλά Χρήστο μου, μακάρι. Στη χειρότερη θα τα ρίξω με τη μοσμπεργκ στο σκοπευτήριο ελπίζω όμως να μην χρειαστεί.
Ρε συ...Οι τσίχλες που έχουν ντουφεκιστει με Lambro τρώγονται?Απορία το έχω.Είδες λοιπόν; Η προτίμηση στο φυσίγγι είναι καθαρά υποκειμενική. Κάτι που για εσένα είναι σκουπίδι ας πούμε, για εμένα μπορεί να είναι ότι καλύτερο και το αντίστροφο. Άριστον έχω ρίξει μόνο ενάμιση κουτί στη ζωή μου, πήγε η αστοχία σύννεφο και δεν ξανά αγόρασα ποτέ. Ξέρεις πόσοι μου έχουν πει για τα άριστον ότι είναι φυσιγγαρα; Πολύς κόσμος.
Ναι αμέ! Αν και να σου πω την αλήθεια, αν φας τσίχλα τουφεκισμενη από εμένα θα νομίζεις ότι πήγε από καρδιά. Ένα, αααντε δύο σκάγια το πολύ να την έχουν πάρει!!!Ρε συ...Οι τσίχλες που έχουν ντουφεκιστει με Lambro τρώγονται?Απορία το έχω.
Τις μαριναρεις σε Αγιασμό από το προηγούμενο βράδυ?Ναι αμέ! Αν και να σου πω την αλήθεια, αν φας τσίχλα τουφεκισμενη από εμένα θα νομίζεις ότι πήγε από καρδιά. Ένα, αααντε δύο σκάγια το πολύ να την έχουν πάρει!!!
Όχι άλλα ακούω red hot chili peppers όταν τις μαδαω, μέτρησε;;; ΧαχαχαχαχαχαΤις μαριναρεις σε Αγιασμό από το προηγούμενο βράδυ?
Να είσαι καλά φίλε Τάσο, αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξοςΚαλοκαυτα Κωστα!!
Μην ακους τον Αλεξη, μια χαρά θα σου πανε..
Τόσα κουτιά πηρες, τι διάολο δέκα τσίχλες δεν θα παρεις???