Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είδες λοιπόν; Η προτίμηση στο φυσίγγι είναι καθαρά υποκειμενική. Κάτι που για εσένα είναι σκουπίδι ας πούμε, για εμένα μπορεί να είναι ότι καλύτερο και το αντίστροφο. Άριστον έχω ρίξει μόνο ενάμιση κουτί στη ζωή μου, πήγε η αστοχία σύννεφο και δεν ξανά αγόρασα ποτέ. Ξέρεις πόσοι μου έχουν πει για τα άριστον ότι είναι φυσιγγαρα; Πολύς κόσμος.
Συμφωνώ απόλυτα. Εμένα π.χ. δεν μου ταίριαξαν καθόλου τα Cheditte Tordo (No 8) που πολλοί συνάδελφοι έπιναν νερό στο όνομά τους. Επίσης δεν τα πήγα καλά και με τα Lambro Tordo 30 (No9) που έχουν ενθουσιάσει πολλούς φίλους.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με τα ισπανικά Imperial 32 gr τα Navaro 30 gr και τα J&B Light 30 gr και (μόνο) στα κρύα/υγρασία τα Nsi sipe 32gr.

Συμφωνώ απόλυτα. Εμένα π.χ. δεν μου ταίριαξαν καθόλου τα Cheditte Tordo (No 8) που πολλοί συνάδελφοι έπιναν νερό στο όνομά τους. Επίσης δεν τα πήγα καλά και με τα Lambro Tordo 30 (No9) που έχουν ενθουσιάσει πολλούς φίλους.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με τα ισπανικά Imperial 32 gr τα Navaro 30 gr και τα J&B Light 30 gr και (μόνο) στα κρύα/υγρασία τα Nsi sipe 32gr.
Θεωριτικα πάνε στο χέρι σου ποιο αργά φυσίγγια σε εισαγωγικά, για αυτό δεν σου ταίριαξαν τα άλλα και είναι και πιο μαλακά σαν φυσίγγια σαν αίσθηση.

Ναι τελικά, ότι και να λέμε, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος τα φυσίγγια που σε ενδιαφέρουν δεν θα μάθεις ποτέ. Για μένα το πρώτο ζητούμενο είναι η ασφάλεια, να μην μου δημιουργεί το φυσίγγι φθορές στα όπλα μου. Αυτά που πήρα, προορίζονται να ριχθουν με ένα πλαγιοκαννο που έχω και με την επαναληπτική. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγοράσω άλλα, αν δεν μου κάνουν. Τουλάχιστον όμως δεν θα πάνε χαμένα, στη χειρότερη περίπτωση θα τα ρίξω στο σκοπευτήριο.

Ναι τελικά, ότι και να λέμε, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος τα φυσίγγια που σε ενδιαφέρουν δεν θα μάθεις ποτέ. Για μένα το πρώτο ζητούμενο είναι η ασφάλεια, να μην μου δημιουργεί το φυσίγγι φθορές στα όπλα μου. Αυτά που πήρα, προορίζονται να ριχθουν με ένα πλαγιοκαννο που έχω και με την επαναληπτική. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγοράσω άλλα αν δεν μου κάνουν. Τουλάχιστον όμως δεν θα πάνε χαμένα, στη χειρότερη περίπτωση θα τα ρίξω στο σκοπευτήριο.
Ποιο καλά θα σου ταιριάξουν στο πλαγιοκανο με 1-3σταθερο τσοκαρισμα που θα έχεις, στην επαναληπτική άμα δεις θεματακια σφίξε τσοκ.

Θεωριτικα πάνε στο χέρι σου ποιο αργά φυσίγγια σε εισαγωγικά, για αυτό δεν σου ταίριαξαν τα άλλα και είναι και πιο μαλακά σαν φυσίγγια σαν αίσθηση.
Το θέμα για μένα είναι ότι ρίχνω λίγα φυσίγγια (ανά έξοδο). Που σημαίνει ότι, αν αλλάζουν οι προσκοπεύσεις από φυσίγγιο σε φυσίγγιο, δυσκολεύεσαι (δεν προλαβαίνεις) να μάθεις κάποιο άλλο, αν είναι διαφορετικό από αυτό που συνήθισες. Για το λόγο αυτό ποτέ δεν κατηγορώ αυτά που δεν μου ταίριαξαν. Απλά πρέπει να έχεις πάντα στοκ γιατί δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις.

Ποιο ωραία φαίνονται με τον γαλάζιο αλλά αυτές η εναλλαγές με τους κάλυκες τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.
Το χρωμα, εχει να κανει με το οπτικο κομματι....τα εντοσθια μην εχουν αλλαγες...αν εχει καψουλι 688 κιολας, θα σπερνει θανατο το συγκεκρυμενο.

Ναι τελικά, ότι και να λέμε, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος τα φυσίγγια που σε ενδιαφέρουν δεν θα μάθεις ποτέ. Για μένα το πρώτο ζητούμενο είναι η ασφάλεια, να μην μου δημιουργεί το φυσίγγι φθορές στα όπλα μου. Αυτά που πήρα, προορίζονται να ριχθουν με ένα πλαγιοκαννο που έχω και με την επαναληπτική. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγοράσω άλλα, αν δεν μου κάνουν. Τουλάχιστον όμως δεν θα πάνε χαμένα, στη χειρότερη περίπτωση θα τα ρίξω στο σκοπευτήριο.
Κώστα , την προοπτική να μην μου κάτσουν στο κυνήγι και να τα ρίξω κάπου αλλού ,ούτε σαν σκέψη δεν μου περνάει με τόσα που έχω μαζέψει.

Κώστα , την προοπτική να μην μου κάτσουν στο κυνήγι και να τα ρίξω κάπου αλλού ,ούτε σαν σκέψη δεν μου περνάει με τόσα που έχω μαζέψει.
Πόσα έχεις πάρει δηλαδή; Όλα ίδια μάρκα- νούμερα; Μακάρι να μπορούσα να φόρτωνα και εγώ από πέρυσι το καλοκαίρι, γιατί αυτές τις τιμές που βλέπω τώρα δε τις λες και ευκαιρία. Αλλά φοβάμαι πως θα ανέβουν, μακάρι να βγω λάθος.

Όταν ρωτάει "ανταγωνιστής" τι φυσίγγια να διαλέξει, ίσως του πούνε το χειρότερο :)

Όταν ρωτάει "ανταγωνιστής" τι φυσίγγια να διαλέξει, ίσως του πούνε το χειρότερο :)
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους "ανταγωνιστές". Θα πω τη δική μου γνώμη, όπως την έχω σχηματίσει και με τη σημείωση ότι δεν γενικεύεται. :)

Πόσα έχεις πάρει δηλαδή; Όλα ίδια μάρκα- νούμερα; Μακάρι να μπορούσα να φόρτωνα και εγώ από πέρυσι το καλοκαίρι, γιατί αυτές τις τιμές που βλέπω τώρα δε τις λες και ευκαιρία. Αλλά φοβάμαι πως θα ανέβουν, μακάρι να βγω λάθος.
3000 rc32 9ρια

Status
Not open for further replies.
Back