Το ιμπεριαλ έχει csb1 1,65*32 με καρδαρα.. το Κένταυρος 28γρ csb5 1,40/45..με ζ2μ και 686 καψουλι
Exω την εντυπωση οτι μαζι με τις αποτυπωσεις σε στοχο....+ τις ταχυτητες που θα βγαλουν θα
εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα για το καθε ενα χωριστα!!!
Το ιμπεριαλ έχει csb1 1,65*32 με καρδαρα.. το Κένταυρος 28γρ csb5 1,40/45..με ζ2μ και 686 καψουλι
Ωρε θα γίνει χαμός. Περιέργεια έχω τι ταχύτητα θα σου δείξει το 30αρι του ρουμελιωτη γιατί όσοι το ρίχνουμε το έχουμε για πολυυυυυυ γρήγορο. Δώσε πόνο Νίκο. Ομοίως και το 28αρι του πολύ καλόΛαζαρε σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου !!!
Θα το σφαξω να το δουμε Αρη !!!
Τασο χυμα μου τα εδωσαν !!! Μου τα εστειλε ενας καλος φιλος ολα...
Τελικα δεν θα γλυτωσουν το σφαξιμο....και οχι μονο....
Θα τα ριξω και σε στοχους να εχουμε αποτυπωση....και δουμε τι ταχυτητες θα δωσουν...
Ετσι και αλλιως ''νεκρη'' περιοδος ειναι φιλε !!!
Ωρε θα γίνει χαμός. Περιέργεια έχω τι ταχύτητα θα σου δείξει το 30αρι του ρουμελιωτη γιατί όσοι το ρίχνουμε το έχουμε για πολυυυυυυ γρήγορο. Δώσε πόνο Νίκο. Ομοίως και το 28αρι του πολύ καλό
Νίκο και εγώ τα 30αρια που ρίχνω σε κόκκινους κάλυκες είναι. Λογικά αυτό είναι για αυτό έχουμε και αυτή την αίσθηση.. Περιμένουμε με ανυπομονησία..Δεν ξερω ποιο ειναι το 30αρι του.....
Τα εριξα και τα τρια....Κοκκινο - πρασινο και μπλε...
Τωρα θα τα σφαξω να δω τι εχει το καθε ενα μεσα....
Το Κοκκινο....απο ταχυτητες..... .........και δερνει !!!! V1,5 -425m/s εβγαλε Κωστή !!!!
Λιγη υπομονη παλικαρια !!!
Νίκο και εγώ τα 30αρια που ρίχνω σε κόκκινους κάλυκες είναι. Λογικά αυτό είναι για αυτό έχουμε και αυτή την αίσθηση.. Περιμένουμε με ανυπομονησία..
Το 32αρι με csb ηταν σε διάφανο πράσινο. Αυτό τον πράσινο καλυκα της φωτογραφίας είχε στα 33άρια με Α1 και μετά τον έκανε σκούρο λαδι. Το κόκκινο είναι 100% το 30αρι. Τα τελευταία 30αρια που πήρε ο ξάδερφος ηταν σε πορτοκαλί καλυκα.Παλικαρια ο Ρουμελιωτης βγαζει Ν9 σε καλυκες με 3 διαφορετικα χρωματα.
Γνωριζει καποιος φιλος εαν το σεταπ ειναι το ιδιο ???
View attachment 47166
Επισεις απο αυτα τα Ν9....τα δουλευει καποιος φιλος ???
Σεταπ - ''εντοσθια''.....ξερουμε , η να ριξω σφαξιμο ???
View attachment 47168
Το 32αρι με csb ηταν σε διάφανο πράσινο. Αυτό τον πράσινο καλυκα της φωτογραφίας είχε στα 33άρια με Α1 και μετά τον έκανε σκούρο λαδι. Το κόκκινο είναι 100% το 30αρι. Τα τελευταία 30αρια που πήρε ο ξάδερφος ηταν σε πορτοκαλί καλυκα.
Σου λέει στο τηλέφωνο. Αυτή την φορά τα τάδε σε τάδε χρώμα καλυκα. Κρατάς σημείωση και όλα κομπλέ!Πώς βγάζετε άκρη με τις αλλαγές;
@ΝικοςΠ κατα τη γνώμη σου αν τα έριχνες στα 36.5 μέτρα πόσο θα επεφταν τα ποσοστα συγκέντρωσης;
το 30ανταρι του ρουμελιωτη φιλε νικολα το ριχνω εδω και 2 3 χρονια ενα πωλη αξιωπιστο φυσιγκακη απο ορτυκι τρυγονι και μεχρι τσιχλααααΠαλικαρια ζητω συγνωμη.....Τον αδικησα τον Ρουμελιωτη στην συγκεντρωση του φυσιγγιου των
30 γραμμαριων.
Υπολογισα ΛΑΘΟΣ το πληθος σκαγιων του φυσιγγιου...
Το σωστο ποσοστο συγκεντρωσης και πληθος σκαγιων ειναι..
576 - 460 = 80% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ....
Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην σωστη θεση !!!
View attachment 47189View attachment 47190
Συνεχεια με το ΠΡΑΣΙΝΟ 32 γραμμαρια στο θεμα '' παρουσιαση φυσιγγιων''...
το 30ανταρι του ρουμελιωτη φιλε νικολα το ριχνω εδω και 2 3 χρονια ενα πωλη αξιωπιστο φυσιγκακη απο ορτυκι τρυγονι και μεχρι τσιχλαααα