Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έκανε τον Ρουμελιώτη άχυρα... .yel.
Έτυχε κ ενα κούφιο..... :oops:

Μέσα σε αυτά έβαλα και ένα κουτάκι του Τσιπούρα το διασποράς το 33 σε νο8 στα 8,30!
Προσεγμένα πολύ τα φυσίγγια του και με cheddite κάλυκα!View attachment 47960View attachment 47961
Δεν ξέρω αν τωρα έχει γίνει κάποια αλλαγη.......
Έχουν χαθεί η φώτο απο τότε, αλλά θα καταλάβεις....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-47

Last edited:
Όλους τους δυνατούς συνδυασμούς έχει κάνει ο μπαγάσας!!! .yel.
Αυτό το ανοιγμένο πρέπει να είναι θάνατος.
Σφάξτο και μέτρα σκάγια .very funny.

Άνοιξε κανένα να δούμε σωθικά ...
Μπορεί να δούμε και άλλες ενδιαφέρουσες εικαστικές παρεμβάσεις ...

Πρώτη φορα που ακούω να βρίσκει κάποιος άδειο φυσιγγι σε κουτι!!!
Πιτσιρίκος είχα αγοράσει 500 φυσίγγια από έναν τοπικό φυσιγγοπαραγωγο ( δεν ασχολείται πια) και μέσα σε όλα βρίσκω ένα φυσίγγι που είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στο πλάι ( είχε τσακίσει στα δύο ο συγκεντρωτηρας ). Του λέω αυτό; ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ, ΡΙΞΤΟ μου λέει :eek: Ευτυχώς δεν τον άκουσα και τώρα μπορώ να πληκτρολογώ με όλα μου τα δάχτυλα στη θέση τους:p

Πιτσιρίκος είχα αγοράσει 500 φυσίγγια από έναν τοπικό φυσιγγοπαραγωγο ( δεν ασχολείται πια) και μέσα σε όλα βρίσκω ένα φυσίγγι που είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στο πλάι ( είχε τσακίσει στα δύο ο συγκεντρωτηρας ). Του λέω αυτό; ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ, ΡΙΞΤΟ μου λέει :eek: Ευτυχώς δεν τον άκουσα και τώρα μπορώ να πληκτρολογώ με όλα μου τα δάχτυλα στη θέση τους:p
Δεν ξέρω τι να βάλω ,μ αρέσει,ΧΑ, ΧΑ,η το γουρλοματικο ,τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα .Ερε πυρκαλ που δεν σε πρόλαβα ,αλλά σε βίντεο του Βίκτωρος έδειχνε πως στον ποιοτικό έλεγχο η μηχανή αυτόματα απέρριπτε και φαινομενικά καλά φυσίγγια ,αυτή όμως κάτι έβρισκε εκτός προδιαγραφών.

Status
Not open for further replies.
Back