Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κυνηγι τσιχλας....
Παρε το οπλο σου, παρε και οτι φυσιγγια βρεις μπροστα σου και πηγαινε να ευχαριστηθεις την βολτα σου!

View attachment 48031

View attachment 48032

Το εχουμε αναγαγει σε επιστημη και χασαμε την ουσια...
Έτσι είναι.. υπέροχη φάτσα να το χαίρεσαι με υγεια

Ρε Λάμπρο και πάλι Λάμπρο.micle.
Καλά τά ψέματα έκανε μια αλλαγή στα κυχλοφυσηγγα πρειν 5/6 χρόνια και πέσαμε να τον φάμε άλλοι τα αλλάζουν κάθε χρόνο.. αν εξερεσεις την τιμή τα λαμπρό είναι ποιο σταθερά σε υλικά από ολλους

Βάζω στοιχημα ότι φέτος τα εμπορικά φυσηγγια θα είναι ποιο οικονομικά από τα ιδιογωμοσης ακόμα και τα λαμπρο :cool:
Μιλάμε για τσιχλοφυσιγγο;;;; γιατί πότε ήταν πιο οικονομική η ιδιογομωση;;; μόνο στα χοντρά,στα ψιλά πάντα στην ιδιογομωση έβγαινε τουλάχιστον 1.00€ παραπάνω το κουτί από του εμπορίου, απλά στην ιδιογομωση ξέρεις τι έχεις στο όπλο σου

Μιλάμε για τσιχλοφυσιγγο;;;; γιατί πότε ήταν πιο οικονομική η ιδιογομωση;;; μόνο στα χοντρά,στα ψιλά πάντα στην ιδιογομωση έβγαινε τουλάχιστον 1.00€ παραπάνω το κουτί από του εμπορίου, απλά στην ιδιογομωση ξέρεις τι έχεις στο όπλο σου
Απο οικονομικής άποψης και εγώ αυτό πιστεύω, μόνο στα χοντρά στα διασποράς και στα μαλινοταπα συμφερε.

Κυνηγι τσιχλας....
Παρε το οπλο σου, παρε και οτι φυσιγγια βρεις μπροστα σου και πηγαινε να ευχαριστηθεις την βολτα σου!

View attachment 48031

View attachment 48032

Το εχουμε αναγαγει σε επιστημη και χασαμε την ουσια...
.shake hands....από λίγο ως πολύ σε ολα τα κυνήγια...

Κυριοι γνωμες θα ηθελα για τα:
B&P MB Light
Tordo Cheddite
Lambro A1
Α1, δοκιμασμένο από Δεκεμβρίο και μετά και καρτέρι και περπατητο, πάρα πολύ καλό, γρήγορο και συγκεντρωτικο και με την τιμή που είχε στην αρχή ήταν ότι καλύτερο. Cheddite tordo ότι καλύτερο, σταθερό φυσίγγι και για περπατητο και για καρτέρι και για τρυγόνια. Στα μπασιματα σε νούμερο 7 τουφεκας παντού. MB light, υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα 30 άρια από αυτό.

Εκανα κι εγω μερικα ψωνια για φετος οντας υπεραισιοδοξος οτι θα κυνηγησουμε και θα εχει και τσιχλες
View attachment 48287
Καλοκαυτα με υγεια…, φέτος θα κυνηγάμε για φάει έτσι που η κατάσταση… για πες τιμές

Κυριοι γνωμες θα ηθελα για τα:
B&P MB Light
Tordo Cheddite
Lambro A1
B&P MB Light ένα κουτάκι έριξα την περσινή σεζόν (όχι αυτή που μόλις πέρασε) δε μου ταίριαξε. Έχω βρει πιο φιλικά ας το πω 30γρ στον τρόπο που εγώ τουλ ρίχνω (Λάμπρο κίτρινο, Ρουμελιώτη)
Λάμπρο Α1-34 ρίχνει πολύ ο πατέρας μου ευχαριστημένος απόλυτα, εγώ έριξα φέτος πολύ το Α1-32 απόλυτα ικανοποιημένος.
Ευχαριστώ παιδια.
Μέχρι τώρα προτιμουσα τα NSI GM3 FAST.
Ποιο κοντά τους ποια θεωρείτε?
Α1 η Cheddite ?
Για το Gm3 Fast έχω ακούσει ότι είναι πολύ σκληρό φυσίγγι, το Α1 σίγουρα δεν είναι ένα πολύ σκληρό φυσίγγι. Για το Κεντιτ δεν ξέρω.

Status
Not open for further replies.
Back