Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α1, δοκιμασμένο από Δεκεμβρίο και μετά και καρτέρι και περπατητο, πάρα πολύ καλό, γρήγορο και συγκεντρωτικο και με την τιμή που είχε στην αρχή ήταν ότι καλύτερο. Cheddite tordo ότι καλύτερο, σταθερό φυσίγγι και για περπατητο και για καρτέρι και για τρυγόνια. Στα μπασιματα σε νούμερο 7 τουφεκας παντού. MB light, υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα 30 άρια από αυτό.
Όπως ακριβώς τα είπες κι εμενα μου άρεσαν τα α1 και τα tordo cheddite, με τα πρώτα ξεκίνησα με τα δευτερα τελείωσα την σεζόν. Και τα 2 μαλακά κι αποδοτικά. Το mb light δεν μου ταιριαξε όσες φορές και να το δοκίμασα.

Εκανα κι εγω μερικα ψωνια για φετος οντας υπεραισιοδοξος οτι θα κυνηγησουμε και θα εχει και τσιχλες
View attachment 48287
Καλόριχτα φίλε!!! Το θέμα είναι να κυνηγήσουμε, από εκεί και πέρα κατι θα έχει αν βγαίνουμε!

Καλοκαυτα με υγεια…, φέτος θα κυνηγάμε για φάει έτσι που η κατάσταση… για πες τιμές
για οσους ζουμε στην αθηνα θα ειναι πιο δυσκολο φετος αλλα ας εχουμε υγεια και κατι θα κανουμε
bp nike 34 και nsi s4 32 στα 7,5 €

για οσους ζουμε στην αθηνα θα ειναι πιο δυσκολο φετος αλλα ας εχουμε υγεια και κατι θα κανουμε
Θα έρθουνε πολύ δύσκολες μέρες τον χειμώνα πάρτε τώρα φυσηγγια παιδιά που είναι νορις ακόμα και βρίσκουμε σε καλές τιμες

Θα έρθουνε πολύ δύσκολες μέρες τον χειμώνα πάρτε τώρα φυσηγγια παιδιά που είναι νορις ακόμα και βρίσκουμε σε καλές τιμες
Τον χειμωνα θα εχουμε αλλες εννοιες....οχι τα φυσιγγια.
Οι περισσοτεροι δηλαδη...

Όντως ωραίες τιμές.
Αυτό που λέει για δωρεάν μεταφορικά ισχυει?

Πήρα τρεις κουτες Cheddite Tordo τελικά, μια κουτα Red Fire Oscar για τα μπασιματα στην Χίο, και μια κουτα από τα αγαπημένα μου NSI GM3 Fast.

Όντως ωραίες τιμές.
Αυτό που λέει για δωρεάν μεταφορικά ισχυει?

Πήρα τρεις κουτες Cheddite Tordo τελικά, μια κουτα Red Fire Oscar για τα μπασιματα στην Χίο, και μια κουτα από τα αγαπημένα μου NSI GM3 Fast.
Από τον ίδιο.. μεταφορικά ποσο

Πολύ καλή τιμή ειδικά το s4 που έφτασε 80€ η s4 το κιλό αν δε κάνω λάθος για τον ιδιογομωτη.

Πολύ καλή τιμή ειδικά το s4 που έφτασε 80€ η s4 το κιλό αν δε κάνω λάθος για τον ιδιογομωτη.
Εγώ νομίζο ότι αυτά είναι παιχνίδια για να σταματήσουν την ιδιογωμοση .:..ξαφνικά τα εμπορικά εγηναν οικονομικότερα

Status
Not open for further replies.
Back