Εχει απόθεμα η του έχουν τελειώσει;Έχει λαμπρό α1 με 7,20 και 7,50 τα σούπερ τόρνου με σιπε
Εχει απόθεμα η του έχουν τελειώσει;Έχει λαμπρό α1 με 7,20 και 7,50 τα σούπερ τόρνου με σιπε
Δεν ξερό έρευνα κανό για την παρέα μου που θέλουν να πάρουν φυσηγγια γιατί εδώ ο ντόπιος τα έχει γ@@@@@ μια έτσι μια γκιουβετσιΕχει απόθεμα η του έχουν τελειώσει;
Ελπίζω οι τιμές στο ίντερνετ να μην είναι κραχτης γιατί πήγα σε κάνα δυο μαγαζιά που είδα καλές τιμές ( όχι στον Σαλαπατα) και η απάντηση ήταν περίπου....Έχει λαμπρό α1 με 7,20 και 7,50 τα σούπερ τόρνου με σιπε
Εδώ που ρωτήσαμε για τιμές στα λαμπρό μας είπαν κάνα 10€ τα 32γρ θα πάνε….τώρα αν η τιμές είναι πλασματικές δεν νομίζω παλιά που είχαμε ξαναπάρη η τιμές ήταν αυτές που έγραφε στο siteΕλπίζω οι τιμές στο ίντερνετ να μην είναι κραχτης γιατί πήγα σε κάνα δυο μαγαζιά που είδα καλές τιμές ( όχι στον Σαλαπατα) και η απάντηση ήταν περίπου....
Γενικά ο Σαλαπατας βάζει προσφορές, σε κάθε περίπτωση ένα τηλέφωνο θα λύσει κάθε απορία. Απλά είδα ότι κάποιοι είτε από αδιαφορία είτε επίτηδες δεν έχουν ενημερώσει τις ιστοσελίδες τους με τις νέες τιμές.Εδώ που ρωτήσαμε για τιμές στα λαμπρό μας είπαν κάνα 10€ τα 32γρ θα πάνε….τώρα αν η τιμές είναι πλασματικές δεν νομίζω παλιά που είχαμε ξαναπάρη η τιμές ήταν αυτές που έγραφε στο site
Προσπαθούν να τις συνειδητοποιήσουν πρώτα και έπειτα να τις αναρτήσουν και αυτό μόνο από μεγάλες εταιρίες οι μικρότεροι ψάχνουν υλικά ακόμη έτσι θα προχωρήσει τώρα οποίος έχει οικονομική δύναμη για να παίρνει ποσότητες δεν του κλείνουν οι πόρτες οι υπόλοιποι στο τέλος τους βλέπω να αγοράζουν λιανική και να τα κλείνουν τα μαγαζιά στο τέλος.Δυστυχως .Γενικά ο Σαλαπατας βάζει προσφορές, σε κάθε περίπτωση ένα τηλέφωνο θα λύσει κάθε απορία. Απλά είδα ότι κάποιοι είτε από αδιαφορία είτε επίτηδες δεν έχουν ενημερώσει τις ιστοσελίδες τους με τις νέες τιμές.
Φυσιγγι και πουλι ...Εδώ που ρωτήσαμε για τιμές στα λαμπρό μας είπαν κάνα 10€ τα 32γρ θα πάνε….
Γενικά ο Σαλαπατας βάζει προσφορές, σε κάθε περίπτωση ένα τηλέφωνο θα λύσει κάθε απορία. Απλά είδα ότι κάποιοι είτε από αδιαφορία είτε επίτηδες δεν έχουν ενημερώσει τις ιστοσελίδες τους με τις νέες τιμές.
Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο και αν ισχύουν οι τιμές που βλέπω θα παίξει παραγγελιάΟ Σαλαπατας ειναι πολυ ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματιας !!!!
Εμενα με αφησε αναυδο η ευγενεια τους και η εξυπηρετηση τους!!!
Πολλά δεν είναι διαθέσιμα αλλά πάρε ένα τηλεφωνακι!Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο και αν ισχύουν οι τιμές που βλέπω θα παίξει παραγγελιά
Καλύτερες τιμές αργότερα; Δεν το πιστεύω...Πριν λιγο μίλησα με Σαλαπατα. Οι τιμές στον σάιτ είναι ενημερωμένες και ισχύουν καταρχήν. Τα HIT 8 έχουν εξαντληθεί αλλά έχει αλλά όπως πχ το express 32 του Δορκά και κάποια άλλα, όμως σε δύο μόνο νούμερα 7 και 10 ( για όσους ενδιαφέρονται) το καλοκαίρι θα έχει νέες παραλαβές και ίσως ακόμα καλύτερες τιμές. Κατόπιν τούτου συναγωνιστές και σύντροφοι, θα ξανά επικοινωνήσω Ιούνιο.
Τι να πω, δεν έχω ιδέα. Το έγραψα όπως μου το είπε, ΊΣΩΣ ακόμα καλύτερες τιμές. Κάτι θα ξέρει για να το λέει.Καλύτερες τιμές αργότερα; Δεν το πιστεύω...
Παιδιά υποστηριχτέ αυτούς μας σεβονται.. τέρμαΤι να πω, δεν έχω ιδέα. Το έγραψα όπως μου το είπε, ΊΣΩΣ ακόμα καλύτερες τιμές. Κάτι θα ξέρει για να το λέει.
Πολύ καλό νεοΠριν λιγο μίλησα με Σαλαπατα. Οι τιμές στον σάιτ είναι ενημερωμένες και ισχύουν καταρχήν. Τα HIT 8 έχουν εξαντληθεί αλλά έχει αλλά όπως πχ το express 32 του Δορκά και κάποια άλλα, όμως σε δύο μόνο νούμερα 7 και 10 ( για όσους ενδιαφέρονται) το καλοκαίρι θα έχει νέες παραλαβές και ίσως ακόμα καλύτερες τιμές. Κατόπιν τούτου συναγωνιστές και σύντροφοι, θα ξανά επικοινωνήσω Ιούνιο.
Ο άνθρωπος ήταν σοβαρός και ειλικρινής και αυτό το εκτίμησα πολύ, γιατί θα μπορούσε να μου πει όπως και οι άλλοι ξέρεις φίλε; Θα πάνε οι τιμές στο ύψη. Τι θα έκανα; Θα έπαιρνα 7 άρια και δεκαριά. Αντίθετα μου είπε να κάνω υπομονή και να επικοινωνήσω ξανά το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου παιδιά, αν πιστεύετε ότι πρέπει να αγοράσετε φυσίγγια τώρα να αγοράσετε. Εγώ θα ξανά ασχοληθώ το καλοκαίρι για να αγοράσω αυτό ακριβώς που θέλω.Παιδιά υποστηριχτέ αυτούς μας σεβονται.. τέρμα
Καλά έκανεςΟ άνθρωπος ήταν σοβαρός και ειλικρινής και αυτό το εκτίμησα πολύ, γιατί θα μπορούσε να μου πει όπως και οι άλλοι ξέρεις φίλε; Θα πάνε οι τιμές στο ύψη. Τι θα έκανα; Θα έπαιρνα 7 άρια και δεκαριά. Αντίθετα μου είπε να κάνω υπομονή και να επικοινωνήσω ξανά το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου παιδιά, αν πιστεύετε ότι πρέπει να αγοράσετε φυσίγγια τώρα να αγοράσετε. Εγώ θα ξανά ασχοληθώ το καλοκαίρι για να αγοράσω αυτό ακριβώς που θέλω.