Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλία η εμπειρία σου τι λέει για τις πυρίτιδες που δουλεύουν σε υγρασία και ψοφόκρυο.
Γενικά όχι μόνο τσίχλα ...
Σε διάφορα εύρη γομώσεων.

Ποιες προτιμάς ;
Συγνωμη που επεμβαινω στην κουβεντα σας...αλλα εμενα προσωπικα με ξελασπωσε πολλες φορες η G3000 σε ολους τους καιρους...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ....για την ιστορια, τα φυσιγγια του Αγγελοπουλου (ΑLFA 34) οταν το '16 τα εστεινε με Ηλιοπουλο 22...σε Νο6 θεριζε απιστευτα ως τα μεσαιου μεγεθους υδροβια...σε πρασινα δεν ειχε τυχη να κανω βολη.

Συγνωμη που επεμβαινω στην κουβεντα σας...αλλα εμενα προσωπικα με ξελασπωσε πολλες φορες η G3000 σε ολους τους καιρους...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ....για την ιστορια, τα φυσιγγια του Αγγελοπουλου (ΑLFA 34) οταν το '16 τα εστεινε με Ηλιοπουλο 22...σε Νο6 θεριζε απιστευτα ως τα μεσαιου μεγεθους υδροβια...σε πρασινα δεν ειχε τυχη να κανω βολη.
Όποιος θέλει επεμβαίνει. :)
Εγώ θυμάμαι τον Γιάννη να λέει και για την Granular επίσης.

Ηλία η εμπειρία σου τι λέει για τις πυρίτιδες που δουλεύουν σε υγρασία και ψοφόκρυο.
Γενικά όχι μόνο τσίχλα ...
Σε διάφορα εύρη γομώσεων.

Ποιες προτιμάς ;

@aris_kalamata η ίδια ερώτηση.

Τον Νίκο @ΝίκοςΠ και τον Γιάννη @Giannis k δεν τους ρωτάω.
Sipe Tecna ;)
Α1 και mb32 .. και s4 είναι η Αγία τριάδα για μένα

Έχεις δικιο δεν είναι εποχές για φωλες
2 γερές φόλες έχω φάει στην ζωή μου.

Μια με κάτι cheddite 2000 φυσίγγια που με έφαγε ένας φίλος να αγοράσουμε και η δεύτερη κάτι του Μαπάκη 500 φυσίγγια.
Τα δεύτερα είχαν δοκιμαστεί με ΦΟΒΕΡΑ αποτελέσματα. Η πεντακοσάδα όμως ήταν καρα-μάπα.

Από τότε (πριν 20-30 χρόνια δηλαδή) ποτέ δεν πήρα ποσότητα.

5 κουτιά το μέγιστο.

Last edited:
Ο @Aris θα σου πει πιο σιγουρα....τα ειχε ριξει αυτος σε Νο5 αν δεν κανω λαθος, παρεα κι ενας χωριανος του με μια F. Intesity 3'5...
Πω πω, δεν τα αλλάζουν, τα πράσινα κοφτά με μια καραμπίνα σαν αυτή που γράφει ο Κώστας, στα πόσα μέτρα δεν σου λέω, αλλά τα έχω δει με τα μάτια μου σε πρωινό και χαζεψα, εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει

Τα όσκαρ 33 γρ με g 3000 Τα έχει ρίξει κανενας με υγρασια λογικά πρέπει να δουλεύουν τα βρηκα σε καλή τιμή
Στην φασσα σε νο6 στα μπασιματα του Οκτωβρίου με καλό καιρό δούλεψαν πολύ ωραία από το πρωί με καθαρά σκότωματα, χωρίς αίματα κτλ. Στην τσιχλα/δεντροτσιχλα σε 8αρι δεν μου πολύαρεσαν..

Στην φασσα σε νο6 στα μπασιματα του Οκτωβρίου με καλό καιρό δούλεψαν πολύ ωραία από το πρωί με καθαρά σκότωματα, χωρίς αίματα κτλ. Στην τσιχλα/δεντροτσιχλα σε 8αρι δεν μου πολύαρεσαν..
Έτσι ακριβώς, για τσίχλα δεν . . .

Το B&P NIKE 34γρ το έχει ρίξει κανείς; Δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί.Κάπου είχε παρει το μάτι μου ότι ήταν επετειακό.Αν είναι σαν αυτό το επετειακό του Lambro στα 32γρ, πάει το χάσαμε το τρένο.....yel.
Ίσως το χειρότερο που έχω ρίξει ποτε!!! Το δεύτερο , το πρώτο ούτε που το έχω δει!

Το B&P NIKE 34γρ το έχει ρίξει κανείς; Δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί.Κάπου είχε παρει το μάτι μου ότι ήταν επετειακό.Αν είναι σαν αυτό το επετειακό του Lambro στα 32γρ, πάει το χάσαμε το τρένο.....yel.
1.50 ;

Eσύ κάνεις 2η φωνή στον ALEX 37 .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back