Τα παλιά καφέ στα ψιλά νούμερα γεμίζονταν με sidna ενώ τώρα με c7..
Η πυρίτιδα στα χοντρά σκάγια ήταν πάντα η s4..
Τόσο τα παλιά όσο και τα σημερινά μεχρι πρόπερσι στα χοντρά νούμερα είχαν αρκετές πιέσεις..Από πέρσι όμως ο Ναυπλιωτης στο καφε δίνει 740 bar μέγιστη πίεση σε όλα τα νούμερα..Όποτε το φυσίγγι το μαλακωσε σε σχέση με όπως ήταν παλαιότερα..
Δεν έχω εμπειρία με τα παλιά lambro γενικά(εκτός από ένα κουτί γιουρομιξ που τότε γεμίζονταν σε μαύρο κάλυκα)αλλά δεν μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη..
Πολύ ισχυρίζονται ότι ο Ναυπλιωτης τα βελτίωσε κατά πολυ τα φυσιγγια σε σχέση με τα παλαιότερα..
Πάντως η Αφοί Λαμπρου έδιναν πιέσεις κάργα..Χαρακτρηστικο είναι ότι όλα τα φυσιγγια κλεινοντουσαν με κεντρική σύντηξη..(το χαρακτηριστικό λιώσιμο στην μέση του αστεροειδούς..)
ΥΓ το παλιό κουτί κατασχεται Μύρο μαζί με το περιεχόμενο..