Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κ εμενα δεν μου αρεσουν τα Tordo 32... Υπερβολικα δυνατα μου ειχαν φανει για τσιχλα οπως κ τα ιταλικα αδερφακια τους τα Gm3 Fast...
Οντως ειναι δυνατα..Ίδια κοψιά και τα δυο..
Μπορώ να πω ότι το ιταλικό ειναι ένα κλικ πιο δυνατό..
Όμως με όπλο 3.400 και αερίων τι να καταλάβω..?
Άσε που μου αρέσει για να λειτουργεί το ολο σύστημα καθότι είχα κάποια θέματα με εμπλοκές σε ελαφρά φυσίγγια..

Πήρα 2 κουτιά από Κέρκυρα Ευριπίδη, που κατέβηκα στις γιορτές και τα έριξα στα κιχλοκότσυφα, στο περπατητό...
Ακόμα και με 5*, πολύ συγκεντρωτικό και μαλακό.
Δυστυχώς δε τα βρίσκω στα Γιάννενα:(
Ωριωνα τo lambro tordo 30gr το εχει ο Κοσμας στα καρδαμιτσια 5,50ευρω η κουτα και 6ευρω η κουτα το euromix.

Σημερα στο απογευματινο εριξα λίγα σιπε..
Μου φάνηκε αρκετά δυνατό και εντύπωση μου έκανε και ο κρότος..
Ίδιο πράγμα με τα gm3 fast..
Πριν 5-6 χρόνια που είχα ρίξει ένα κουτί με το πλάγιο μου φάνηκαν πολύ πιο μαλακά..
Έχει σφίξει για τα καλά η nsi τα φυσίγγια της τελευταία νομίζω..

Πριν 5-6 χρόνια που είχα ρίξει ένα κουτί με το πλάγιο μου φάνηκαν πολύ πιο μαλακά..
Εγω εχω τα παλια με το χαμηλο παφυλα και μου φαινονται οκ.

Τα sipe ανέκαθεν ήταν δυνατά θεωρώ, για την ακρίβεια και εγώ που όταν είχα πρωτογεμίσει με sipe και είχα ακολουθήσει τις προτεινόμενες συνταγές στο 1,65 μου φάνηκαν κανόνια και μείωσα τις πιο νέες παρτίδες με καλύτερα κατά την άποψή μου αποτέλεσματα...

Τα sipe ανέκαθεν ήταν δυνατά θεωρώ, για την ακρίβεια και εγώ που όταν είχα πρωτογεμίσει με sipe και είχα ακολουθήσει τις προτεινόμενες συνταγές στο 1,65 μου φάνηκαν κανόνια και μείωσα τις πιο νέες παρτίδες με καλύτερα κατά την άποψή μου αποτέλεσματα...
Κατι θυμαμαι για 1,45 γρ...Εισαι σιγουρος για το 1,65;

Eιναι παρα πολύ 1.65 για sipe,προσεξτετην αυτή παιδια γιατι δεν συγχωρη λαθος.1.50-1.55 παει στα 32gr με 686 καψουλι

Γιώργο μου είχε πει μπάρμπας ιδιογωμοτης( συγχωρεμενος πια )που κυνηγούσε με 16αρι ότι πάντα χειμώνα καλοκαίρι γέμιζε με σίπε γιατί ήταν η αγαπημένη του..Όμως αν βάλεις ένα κλωνί παραπάνω μου είχε πει ότι γίνετε επικίνδυνη μπαρούτι.
Όμως όλες η μπαρούτες δεν είναι έτσι?

Γιώργο μου είχε πει μπάρμπας ιδιογωμοτης( συγχωρεμενος πια )που κυνηγούσε με 16αρι ότι πάντα χειμώνα καλοκαίρι γέμιζε με σίπε γιατί ήταν η αγαπημένη του..Όμως αν βάλεις ένα κλωνί παραπάνω μου είχε πει ότι γίνετε επικίνδυνη μπαρούτι.
Όμως όλες η μπαρούτες δεν είναι έτσι?
Ολες Τασο θελουν προσοχή και καθαρο μυαλο όταν γεμιζεις.Μερικες όμως θελουν ιδιαιτερη προσοχή όπως είναι η sipe,S4,gm3 και γενικα αυτές που εχουν μεγαλο ειδικο βαρος και μικρο ογκο, μια μικρη ποσσοτητα παραπανω μπορει να σου ανεβασει τις πιεσεις για πλακα.

Status
Not open for further replies.
Back