Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα 385 ειναι μετρημενο απο ανεξαρτητο site. Γενικα δεν ειναι αυτη η σειρα της Fiocchi που προτιμαται απο τους Ιταλους τσιχλοκυνηγους, αλλα η effe και η elle. Στο κυνηγι στην Ιταλια το ριχνουν προ παντων σε μαλακο και στεγνο καιρο.

Σήμερα περνώντας έξω από τον Πέππα μπήκα και πήρα εκτός από euromix και 2 κουτια Labro tordo 30γρ. για δοκιμή .
Τελευταία έριξα μερικά feels right που είχα κερδίσει σε μια παρουσίαση του Ναυπλιώτη.Μπορώ να πω οτι μου άρεσαν αλλά επιφυλάσσομαι γιατί έριξα πολύ λίγα.Είναι γεμισμένα με D20 και 32γρ.Με D20 είναι και τα tordo τα κίτρινα αλλά στα 30 γρ.Τα αποτελέσματα κατόπιν δοκιμής .

ερωτηση για τον jnp και οποιον αλλο ξερει.τα rm σε 28 γρ. εκτος απο νουμερο 8 1/2 υπαρχουν και σε 7 1/2?και ποιος τα εχει και ποσο κανουν.ενδιαφερομαι για παραγγελλια αλλα οχι συντομα.η αν εχετε να προτεινεται καποιο αλλο 28αρι πλην το πρασινο του λαμπρου σ αυτα τα νουμερα

ερωτηση για τον jnp και οποιον αλλο ξερει.τα rm σε 28 γρ. εκτος απο νουμερο 8 1/2 υπαρχουν και σε 7 1/2?και ποιος τα εχει και ποσο κανουν.ενδιαφερομαι για παραγγελλια αλλα οχι συντομα.η αν εχετε να προτεινεται καποιο αλλο 28αρι πλην το πρασινο του λαμπρου σ αυτα τα νουμερα
Εχεις pm συντομα.

Υπάρχουν 7 1/2 RM, ένα εξαιρετικό και σε λογική τιμή ήταν το RM 206. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση σε αυτό το φυσίγγι ήταν η τέλεια καύση της πυρίτιδας. Στο αχρωμίωτο η κάννη μετά την τουφεκιά παρέμενε γυαλισμένη όπως πριν.... .what. Ακούγεται υπερβολικό αλλά έτσι ήταν, μετά από κάμποσες τουφεκιές το εσωτερικό της κάννης γινόταν θαμπό αλλά δεν έβλεπες ούτε έναν κόκκο από κατάλοιπα.

Στα φτηνά τσιχλοφυσιγγα μου εχει συμβεί πάμπολλες φορες πχ 4-5 τουφεκιες ρίχνεις κοιτάς την κάννη και ειναι γεμάτη κόκκοι καμμένης πυρίτιδα και κάποτε υπάρχει και άκαυτη...
Αλλα τις προάλλες το έπαθα και με τα sipe αυτο,πολύ μαυρίλα..
Δεν με απασχολεί και πολύ γιατί αυτά τα κατάλοιπα φεύγουν με την μια και δεν απαιτούν άλλες μεθόδους καθαρισμου.
Όμως όταν βλέπεις την κάννη έτσι λες με τι ρίχνω τωρα....asking.

Ευριπίδη σχετικά με το nsi uno prima 28γρ το είχε παρουσίαση η Κυνηγεσια πέρσι τον Απρίλη..
Σε διαφήμιση στο περιοδικό αναφέρει πυρίτιδα prima,Ενώ στην δοκιμη γράφουν gm3..(μοιάζουν πολυ και η δυο)
Πιέσεις 488,3 bar..Ταχύτητα v1 396,4..

Status
Not open for further replies.
Back