γτ 21 και οχι 25 για μας τους κλαμπανες;Είδα χθές απογευματινό όνειρο ότι βγάλαμε μισοριξια 21γρ νο 10 που θέριζε. Κατοχυρωσαμε και όνομα και συναψαμε σχέσεις με φόρουμ σε Μάλτα Τυνησία και Ιορδανία.
Πάντα βάζω τον αέρα πλάτη.Κραταει μενουσεςΜέχρι πόσα μποφωρ τα ρίχνεις τα 10αρια;
Μην τρως βαριά.Είδα χθές απογευματινό όνειρο ότι βγάλαμε μισοριξια 21γρ νο 10 που θέριζε. Κατοχυρωσαμε και όνομα και συναψαμε σχέσεις με φόρουμ σε Μάλτα Τυνησία και Ιορδανία.
Γίγαντες με σκορδοστουμπι. Είχα χρόνια να την πέσω μεσημεραπογευματινο ύπνο.Πάντα βάζω τον αέρα πλάτη.Κραταει μενουσες
Μην τρως βαριά.
Μερικούς η κρίση δεν σας έχει αγγίξει βλέπω.γτ 21 και οχι 25 για μας τους κλαμπανες;
Τα 33αρια τα ρίχνω στη μπεκάτσα.Αλλά με έχουν σημαδέψει Λεωνίδα και έχω χάσει 2 Νόμπελ τζάμπα...Παντως όπου σήκωσα το όπλο σωστά δεν με πούλησε το συγκεκριμένο φυσίγγι.Στεγνα σκοτωματα.Ιδια εντύπωση έκανε σε όλη την παρέα και σε γνωστούς.
Κάτι δεν πάει καλά στον υπολογισμό...
Το αποτέλεσμα σωστό είναι!
Το 0,50 είναι το 1/3 του βάρους πυριτιδας ανά φυσιγγι στο συγκεκριμένο στήσιμο.
Μήπως είναι 0,05 το κέρδος και το τελικό αποτέλεσμα είναι το 1/10 του μισού κιλού/1000 φυσιγγια?
Εγω θα ξερω πολυ συντομα...Όσοι ρώτησαν βιοτεχνες να μου στείλουν μήνυμα και να μου πουν τι εγινε
Εεε καλά ρε Νίκο!!Ναι Γιαννη εκανα λαθος....φιλε μου.
Το θεμα ειναι να βρεθει σωστο σεταπ....Ουδης αλαθητος....αυτο θελω να πιστευω!!!!
Το μέταλλο μας ενδιαφέρει αν θα είναι 12;Psb1 1.75 nobelspprt 686 32gr ταπα 24 καρδαρα
7 ευρώ.
Πως σας φαίνεται αυτή η τιμή?
Καλή η κακή?
Εγώ έχω μια προτίμηση στο 12αριΤο μέταλλο μας ενδιαφέρει αν θα είναι 12;
Εαν παραθεσετε σετ απς με τις τιμές που σας δώσανε ....πχ 2-3 τότε ίσως καταλήξετε σε έναπροτιμητέοΑγαπητά μέλη,
Ύστερα από 7 σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα, βλέπω ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη σύμπνοια για να βγάλουμε δικά μας φυσίγγια.
Κατά συνέπεια, η ιδέα εγκαταλείπεται!