Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση HuntersLife

Καλησπέρα σας! Παρέλαβα κ γω με τη σειρά μου σήμερα το υπέροχο δώρο. Ένα εξαιρετικο μπουφανακι της vikinX σε παραλαγη δάσους απ το κατάστημα του κυρίου Αβραμόπουλου στην Αμαλιάδα. Ο κύριος Αβραμόπουλος ευγενέστατος, συζητησιμος κ πρόθυμος να με εξυπηρέτηση ακόμη κ σε αλλαγή του δώρου με κάτι άλλο της επιλογής μου! Τον ευχαριστώ πολύ όπως ευχαριστώ πολύ κ το φόρουμ που μου έκανε να θυμηθώ τη χαρά του να κερδίζεις σε διαγωνισμό! Πάντα τέτοια!

Καλημερα και απο εμενα, χθες παρελαβα το δωρο μου, ενα πολυ καλο πντελονι PENDAGON απο το καταστημα MEGA SALAPATAS στο Ναυπλιο. Αψογη εξυπηρετηση γρηγορη αποστολη και δωρεαν μεταφορικα. Συγχαρητηρια και παλι στην διαχειριση και στα καταστηματα που μας στηριζουν. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και επιτυχιες

Attachments

• IMG_20250117_155001202.jpg
    IMG_20250117_155001202.jpg
    205,1 KB · Προβολές: 24
Μπράβο ξανά στους νικητές... 😢😢
Δεν πειράζει, συνεχίστε να μας δείχνετε τα τυχερά σας... 😭😭
Εμείς σε μια γωνίτσα, υγρή και σκοτεινή θα περιμένουμε μήπως ξημερώσει και για εμάς.. 😩😩😩
Συνέχισε καλά το πας εξάλλου είσαι στη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι,και σε βλέπω σύντομα εκτός από κυνηγό και σεναριογράφο στη μοναδική ελληνική ταινία με τίτλο (βαράτε με και ας κλαίω).

Back