https://www.ebay.com/p/6034366039
Καλησπέρα έχετε άποψη για τις συγκεκριμένες ωτοασπιδες;;;αν είναι ψηφιακές η ηλεκτρονικές;;
Καλησπέρα έχετε άποψη για τις συγκεκριμένες ωτοασπιδες;;;αν είναι ψηφιακές η ηλεκτρονικές;;
Τελικά τώρα που συνήθισα να τις φοράω, οι cens τα αξίζουν τα λεφτά τους. Τόσο όσο ο ήχος γενικά...
Είχα κατέβει στην Κάνιγγος στην otomedΑπό μας τις είχες πάρει?
Είχα κατέβει στην Κάνιγγος στην otomed
Κι εμένα τρελο μου φαίνεται, λογική εξήγηση δε βρίσκω. Τι να πω.Πολύ περίεργο
δεν της εχεις συνηθηση ακομα.Κι εμένα τρελο μου φαίνεται, λογική εξήγηση δε βρίσκω. Τι να πω.
Στο καρτέρι ή στο περπατητό είναι πιο έντονο το φαινόμενο;Παρατήρησα με τις ωτοασπιδες το εξής: παρότι δουλεύουν άψογα και προσπαθώ να τις φοράω πάντα όταν δεν τις φοράω κάνω περισσότερες επιτυχημένες βολές στο τσιχλοκυνηγι δεν μπορώ να καταλάβω τι στην ευχή συμβαίνει. Δε μιλάω για μια φορά να έχει τύχει κλπ, μιλάω για την ίδια ημέρα στο ίδιο κυνήγι κι αυτό γίνεται πάντα παραδόξως.
Και στα 2 και ίσως να είναι το ότι επειδή τις φοράω φέτος για πρώτη φορά κι επειδή βγαίνω για κυνήγι σκ μόνο, σκοπευτήριο δε πάω για να ρίξω πολλές τουφεκιές ακόμα μου ξενίζουν. Αλλά δε γίνεται πρέπει να συνηθίσω γιατί την Κυριακή που τις άφησα, μετά το κυνήγι βουιζε το αυτί μου μια μέρα ολόκληρη.Στο καρτέρι ή στο περπατητό είναι πιο έντονο το φαινόμενο;
Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά κυρίως στο περπατητό. Υποψιάζομαι ότι επηρεάζεται μέσω της μη φυσικής ακοής η ισορροπία των κινήσεων και της στάσης του σώματος. Όσο καλές και να είναι οι ωτασπίδες δεν είναι σαν την φυσική ακοή. Στο σκοπευτήριο είναι αλλιώς γιατί είμαστε στημένοι και υποψιασμένοι για τις πορείες των δίσκων. Βέβαια προτεραιότητα έχει η υγεία μας.Και στα 2 και ίσως να είναι το ότι επειδή τις φοράω φέτος για πρώτη φορά κι επειδή βγαίνω για κυνήγι σκ μόνο, σκοπευτήριο δε πάω για να ρίξω πολλές τουφεκιές ακόμα μου ξενίζουν. Αλλά δε γίνεται πρέπει να συνηθίσω γιατί την Κυριακή που τις άφησα, μετά το κυνήγι βουιζε το αυτί μου μια μέρα ολόκληρη.
Αν είναι φορώντας τες (έστω για λίγο) να έχω περισσότερες επιτυχίες, μπορώ να τις ....νοικιάσω για 1-2 μέρες ??Παρατήρησα με τις ωτοασπιδες το εξής: παρότι δουλεύουν άψογα και προσπαθώ να τις φοράω πάντα όταν δεν τις φοράω κάνω περισσότερες επιτυχημένες βολές στο τσιχλοκυνηγι δεν μπορώ να καταλάβω τι στην ευχή συμβαίνει. Δε μιλάω για μια φορά να έχει τύχει κλπ, μιλάω για την ίδια ημέρα στο ίδιο κυνήγι κι αυτό γίνεται πάντα παραδόξως.
Συμφωνώ μπας και βγάλω κάτι από τα 450 που πλήρωσα! ΧαχαχαΑν είναι φορώντας τες (έστω για λίγο) να έχω περισσότερες επιτυχίες, μπορώ να τις ....νοικιάσω για 1-2 μέρες ??
(και μετά φοράω τις δικές μου -που έχω καλομάθει ..... καλοακούει πλέον!!!!!)
Άλλα κόλπα που δοκίμασα, δεν δούλεψαν