Ωτοασπίδες για το κυνήγι.

εγώ πήρα τις axil και μια χαρά κόβουν τον ήχο …τα αυτιά δυστυχώς τα έχω κάνει καινούργια …έχω χάσει τις ψιλές συχνότητες που ξεκαθαρίζουν την ομιλία…όταν θέλω να γλιτώσω την κρεβατομουρμούρα αφήνω ξεσκέπαστο το αριστερό αυτί δεν καταλαβαίνω γρι 🤣🤣🤣
Αδερφός! Μια απ' τα ίδια κι εγώ! 😁

εγώ πήρα τις axil και μια χαρά κόβουν τον ήχο …τα αυτιά δυστυχώς τα έχω κάνει καινούργια …έχω χάσει τις ψιλές συχνότητες που ξεκαθαρίζουν την ομιλία…όταν θέλω να γλιτώσω την κρεβατομουρμούρα αφήνω ξεσκέπαστο το αριστερό αυτί δεν καταλαβαίνω γρι 🤣🤣🤣
Έχει πολλά κοινά τελικά η κυνηγετική οικογένεια 😂😂😂

Εννοείται και όταν έχει συνδυαστεί η κατάσταση και με δυνατούς ήχους εκτός κυνηγιού και βαθιές καταδύσεις φτάνεις στο 50% να ακούει τα αριστερό δηλ το δικό μου και αρχίζει να τσιμπάει και ελαφρώς ευτυχώς το δεξί ,εντέλει όλα τα αριστερά μου μέρη είναι ψιλομαπα εξού και το μάτι ,το χέρι το πόδι (δεξιόχειρας ,δεξιοποδαρος),ευτυχώς έχει γλυτώσει το αριστερό αρχ - -ι και κάναμε παιδιά .Και μετά σου λέει αριστερός και κουραφέξαλα.

Έχω χάσει τις ψηλές συχνότητες στο αριστερό. Όταν έκανα το τεστ ο γιατρός μου είπε ότι έχω αυτιά συνοριοφυλακα.;;;;;;; λάθος του λέω κυνηγού είναι. Τέλος πάντων. Πάντα με ωτοασπιδες τώρα. Μια μέρα πήγα να δοκιμάσω κάτι φυσιγγια και στις 2 πρώτες βολές χωρις, οι εμβοες μου εγιναν ανυπόφορες. Χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ earmore 30 σε σύντομες εξορμήσεις και εσωτερικές Cresento μαζί με τις earmore σε ημερήσια. Επίσης έχω και ένα ζευγάρι κλασικές pelror x2a αρκετά καλές. Βέβαια τώρα προσπαθώ να μην κάνω χειρότερα τις ζημιές που έκανα. Συμβουλή. ΠΑΝΤΑ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ. ΠΑΝΤΑ

Back