Ακούς κανονικά τους εξωτερικούς ήχους;;Καλησπερα Γερασιμε.Ποιες ειναι αυτες?Κοστος?Εχω αυτες https://www.kalkantzakos.com/Product/6000/rope,-ilektronika-oto-vusmata-walkers.
Καλες ειναι,αλλα μετα απο ωρα κουραζουν πανω στα αυτια,,,
Ακούς κανονικά τους εξωτερικούς ήχους;;Καλησπερα Γερασιμε.Ποιες ειναι αυτες?Κοστος?Εχω αυτες https://www.kalkantzakos.com/Product/6000/rope,-ilektronika-oto-vusmata-walkers.
Καλες ειναι,αλλα μετα απο ωρα κουραζουν πανω στα αυτια,,,
Τους ακους μεγεθυμενους,αλλα στα τσικ της τσιχλας,αποπροσανατολιζεσαι.Θελει συνηθειαΑκούς κανονικά τους εξωτερικούς ήχους;;
Καλησπέρα Κωνσταντίνε,https://www.3mhellas.gr/3M/el_GR/p/d/sgbgpsd8064/. Καλησπέρα αδέρφια, μετά από μια περιποιημένη ωτίτιδα και διάγνωση για ελαφρά βαροικοια στο αριστερό αυτί, παρατάω τις παθητικές surfire και κλείνω στις συνημμένες. Τις έχει δοκιμάσει κανείς;
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, νομίζω ότι τα θετικά θα είναι πιο πολλά από τα αρνητικά.Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
τις έχω αρκετά χρόνια, από τότε που με βρήκε κι εμένα ο ΩΡΛ με εμβοές και μειωμένη ακοή στο αριστερό - έχω χάσει τις υψηλές συχνότητες. Σίγουρα κάνουν δουλειά, όμως μη φανταστείς ότι σε απομονώνουν εντελώς. Με το ηλεκτρονικό σύστημα ανοιχτό (πάντα στο on το έχω στο κυνήγι) δεν απομονώνεσαι από το περιβάλλον, ακούς ήχους, ομιλίες κτλ. Εγώ το τσιν της τσίχλας το ακούω. Μπαταρίες αλλάζω μια φορά το χρόνο.
Στα αρνητικά τώρα:
# έχεις κάτι να σου πιέζει σταθερά το κεφάλι
# με ζεστο καιρό ή σε έντονη δραστηριότητα ιδρώνουν τα αυτιά (στο κρύο όμως σου φυλάνε τα αυτιά από το ξεροβόρι, ωττιτιδες κτλ)
# μερικές φορές σε βιαστικές και άτσαλες επωμίσεις χτυπάει το κοντάκι πάνω τους και ακούς το ντουπ
# δεν μπορείς να φορέσεις σωστά σκούφο, με τζόκεϋ φοριούνται μια χαρά
# αν φοράς γυαλιά οράσεως ή ηλίου (εγώ φοράω) τους πιέζουν τα μπράτσα και δεν τα αφήνουν να πέσουν καλά στο πρόσωπό σου
# μερικοί συνάδελφοι / αγρότες / τσοπάνηδες σε κοιτάζουν σαν ούφο
Παρόλα τα μειονεκτήματα, από τότε που τις πήρα δεν τις ξανάβγαλα και αν τις ξεχάσω καμιά φορά αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει.
Άλλωστε προτιμώ λίγη επιπλέον ταλαιπωρία, από το να πάω πρόωρα σε μόνιμο ακουστικό.
Ναι, νομίζω ότι έχει μικρόφωνο και αριστερά και δεξιά, έτσι μπορείς να ξεχωρίζεις την κατεύθυνση του ήχου. Σκέφτομαι ότι δεν έχω μπερδευτεί με κάποιον ήχο πχ πάντα καταλαβαίνω ένα σκυλί που γαυγίζει πού περίπου είναι ή από ποια μεριά του δρόμου θα φανεί ένα αμάξι που δε φαίνεται. Ωστόσο, πάντα μπορεί να βοηθήσει και μια 2η άποψη από κάποιον που τις χρησιμοποιεί στο κυνήγι ή στο σκοπευτήριο.Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, νομίζω ότι τα θετικά θα είναι πιο πολλά από τα αρνητικά.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι η πίεση στο κεφάλι ( θα δω τι θα κάνω με την γέφυρα) και τα γυαλιά (φοράω πάντα σκοπευτικά). Ατσαλες επωμισεις κάνουμε όλοι και θα κάνουμε πάντα. Για τους περίεργους γελάω. Βασική ερώτηση: καταλαβαίνεις κατευθυντικότητα εισερχομένων; Σε ευχαριστώ και πάλι.
Κατάστημα που τις πήρες φίλε? Αυτό τι είναι? (Τις τοποθέτησα και συνέπτυξα τον " π" σύνδεσμο, δεν βρίσκει καθόλου στο χτένι όσο άτσαλα και να επωμίσεις)Επανέρχομαι με τις earmor m30: δεύτερη αξιολόγηση, αν δεν τις καντεμιαζω είναι vfm.
1.Ακουστική απόδοση περιβάλλοντος άριστη, άκουγα τις τσίχλες με αντίληψη κατεύθυνσης,
2. Μείωση θορύβου στην βολή τόσο μεγάλη που καταλαβαίνεις ότι ρίχνεις μόνο από την ανάκρουση. Όταν τις άκουγα νόμιζα ότι ρίχνει κάποιος άλλος στα πουλιά μου,
3. Τις τοποθέτησα και συνεπτυξα τον " π" σύνδεσμο, δεν βρίσκει καθόλου στο χτένι όσο άτσαλα και να επωμίσεις.
Νομίζω έλυσα το πρόβλημα μου.
Τις πήρα από το special forces στον Πειραιά. Η στέκα καταλήγει σε δύο μεταλλικά "π" που εδραζουν σε κυλινδρική βάση δινοντας την δυνατότητα μεταβολής του μεγέθους της στέκας.Κατάστημα που τις πήρες φίλε? Αυτό τι είναι? (Τις τοποθέτησα και συνέπτυξα τον " π" σύνδεσμο, δεν βρίσκει καθόλου στο χτένι όσο άτσαλα και να επωμίσεις)
Αυτο με την αντιληψη κατευθυνσης δεν το εχω βρει σε αρκετα ακριβοτερες.Επανέρχομαι με τις earmor m30: δεύτερη αξιολόγηση, αν δεν τις καντεμιαζω είναι vfm.
1.Ακουστική απόδοση περιβάλλοντος άριστη, άκουγα τις τσίχλες με αντίληψη κατεύθυνσης,
2. Μείωση θορύβου στην βολή τόσο μεγάλη που καταλαβαίνεις ότι ρίχνεις μόνο από την ανάκρουση. Όταν τις άκουγα νόμιζα ότι ρίχνει κάποιος άλλος στα πουλιά μου,
3. Τις τοποθέτησα και συνεπτυξα τον " π" σύνδεσμο, δεν βρίσκει καθόλου στο χτένι όσο άτσαλα και να επωμίσεις.
Νομίζω έλυσα το πρόβλημα μου.
Καλησπέρα!. Τις αγόρασα και εγώ σήμερα απο κατάστημα στην Πάτρα. Πές μου τώρα σε παρακαλώ, όταν τις ανοίγεις ανοίγει αμέσως η ηλεκτρονική λειτουργία? ή μετά την μέση? γιατί αυτές που πήρα εγώ από το άνοιγμα και μέχρι την μέση λειτουργούν σαν να έχεις βάλει κάτι στα αυτιά σου για να μην ακούς τους ήχους!, όμως όσο γυρίζεις το κουμπί και φτάνοντας στην μέση σφίγγει η ροδούλα και κάνει κάτι σαν νέο άνοιγμα (χωρίς τον αρχικό ήχο ανοίγματος) και τότε ακούς και τους εξωτερικούς ήχους, π.χ. πουλιά κλπ. Έτσι λειτουργούν και σε εσένα ή αυτές που πήρα εγώ έχουν πρόβλημα?, γιατί εάν έχουν πρόβλημα να πάω να τις αλλάξω!. Σε ευχαριστώ!Τις πήρα από το special forces στον Πειραιά. Η στέκα καταλήγει σε δύο μεταλλικά "π" που εδραζουν σε κυλινδρική βάση δινοντας την δυνατότητα μεταβολής του μεγέθους της στέκας.
Μανώλη καλησπέρα, μόλις ανοίγω ενεργοποιείται ο ήχος έναρξης. Πολύ πριν φτάσω στο 1/3 της έντασης του ήχου ακούω κανονικά. Δεν ρυθμίζω πάνω από το μισόΚαλησπέρα!. Τις αγόρασα και εγώ σήμερα απο κατάστημα στην Πάτρα. Πές μου τώρα σε παρακαλώ, όταν τις ανοίγεις ανοίγει αμέσως η ηλεκτρονική λειτουργία? ή μετά την μέση? γιατί αυτές που πήρα εγώ από το άνοιγμα και μέχρι την μέση λειτουργούν σαν να έχεις βάλει κάτι στα αυτιά σου για να μην ακούς τους ήχους!, όμως όσο γυρίζεις το κουμπί και φτάνοντας στην μέση σφίγγει η ροδούλα και κάνει κάτι σαν νέο άνοιγμα (χωρίς τον αρχικό ήχο ανοίγματος) και τότε ακούς και τους εξωτερικούς ήχους, π.χ. πουλιά κλπ. Έτσι λειτουργούν και σε εσένα ή αυτές που πήρα εγώ έχουν πρόβλημα?, γιατί εάν έχουν πρόβλημα να πάω να τις αλλάξω!. Σε ευχαριστώ!
Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ που μου απάντησες!, Αυτές που αγόρασα μάλλον έχουν πρόβλημα γιατί από την ενεργοποίηση του ήχου έναρξης και μέχρι την μέση δεν λειτουργούν, μπαίνουν σε λειτουργία αφού η ροδούλα ξεπεράσει αυτό το σκαλωματάκι στην μέση και πρέπει να την πάς στο τέρμα για να ακούσεις λίγο καλά!. Τι να πω!, θα πάω αύριο από εκεί!. Σου δίνει την εντύπωση ότι έχει δύο λειτουργίες, μία απλές και μία ηλεκτρονικές!.Μανώλη καλησπέρα, μόλις ανοίγω ενεργοποιείται ο ήχος έναρξης. Πολύ πριν φτάσω στο 1/3 της έντασης του ήχου ακούω κανονικά. Δεν ρυθμίζω πάνω από το μισό
(μεταξύ 1/3 και 1/2 της έντασης δουλεύω) γιατί μετά είναι πολύ δυνατός ο ήχος συνολικά. Πάντως παίζει ρόλο και η βλάβη στα αυτιά μας, συνήθως μεγαλύτερη στο αριστερό για τους δεξιά επωμίζοντες και αντίστροφα. Ο μοχλός έντασης είναι σφικτός σταθερά. Ελπίζω να βοήθησα.
Ούτως ή άλλως στις τσίχλες το κεφάλι μου δουλεύει σαν ραντάρ, με βοηθούν να στραφώ στην κατεύθυνση που ακούω ένα μεμονωμένο εισερχόμενο πουλί γενικά. Θα σημειώσω ότι λειτουργώ όπως παλαιότερα στο καρτέρι απλά ακούω καλύτερα σαφώς. Σε στόχους πολλαπλούς και από διαφορετικές κατευθύνσεις πάω στον εντονότερο. Μακάρι να έχει πέρασμα την Πέμπτη να δοκιμάσω περισσότερο.Αυτο με την αντιληψη κατευθυνσης δεν το εχω βρει σε αρκετα ακριβοτερες.
Μπορεις να το τσεκαρεις ξανα;
Προσπαθησε με κλειστα τα ματια ή βλεπε στο εδαφος κ οταν ακουσεις το τσιν τσεκαρε το σε παρακαλω.
Αν ειναι οπως τα λες με ενδιαφερει
Μανώλη τις έδωσα στην γυναίκα μου και ακούει χαμηλότερα σε ένταση, άρα ο βαθμός βλάβης στο αυτί παίζει ρόλο. Τώρα με πιέζει να τις φοράω και στο σπίτι, το παίζω θεόκουφος.Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ που μου απάντησες!, Αυτές που αγόρασα μάλλον έχουν πρόβλημα γιατί από την ενεργοποίηση του ήχου έναρξης και μέχρι την μέση δεν λειτουργούν, μπαίνουν σε λειτουργία αφού η ροδούλα ξεπεράσει αυτό το σκαλωματάκι στην μέση και πρέπει να την πάς στο τέρμα για να ακούσεις λίγο καλά!. Τι να πω!, θα πάω αύριο από εκεί!.