ειναι για παιδεια παιζει... κατσβιδακια αλενακια κ δωστου σκαλισμαΑπο τα πιο παιδικά σκοπευτικά όπλα που έχω ντουφεκίσει.
Γεράσιμε πως το εννοείς; Η αίσθηση στο χέρι; Ή η ποιότητα κατασκευής;Απο τα πιο παιδικά σκοπευτικά όπλα που έχω ντουφεκίσει.
Από όλα Παντελή.. Όταν το έπιασα και το επώμισα ήταν πάρα μα πάρα πολύ ελαφρύ και γενικά το κλείσιμό του ή αίσθησή του ήταν λες και ήταν ψεύτικο. Εγω ρίχνω με ένα Beretta Prevail 76cm κάννες αλλά του έχω βάλει βάρος και στο κοντάκι αλλά και στις κάννες μπροστά και το έχω κάνει 3.800 το όπλο αλλά έχει απίστευτο ζύγισμα.. Δεν μπορώ να ρίξω με ελαφρύ όπλο.Γεράσιμε πως το εννοείς; Η αίσθηση στο χέρι; Ή η ποιότητα κατασκευής;
Εσύ με τι ρίχνεις τώρα; Απλά για να καταλάβω αν το συγκρίνεις, με DT11, Krieghoff, Perazzi κλπ
Ρωτάω γιατί το είχα δει σε μία έκθεση και ομολογώ ότι οπτικά μου άρεσε...
Η benelli θεωρώ ότι εάν πραγματικά πίστευε ότι έβγαλε ένα ποζε με καινοτομίες όπως λέει δεν θα το κοστολογουσε τόσοΑπό όλα Παντελή.. Όταν το έπιασα και το επώμισα ήταν πάρα μα πάρα πολύ ελαφρύ και γενικά το κλείσιμό του ή αίσθησή του ήταν λες και ήταν ψεύτικο. Εγω ρίχνω με ένα Beretta Prevail 76cm κάννες αλλά του έχω βάλει βάρος και στο κοντάκι αλλά και στις κάννες μπροστά και το έχω κάνει 3.800 το όπλο αλλά έχει απίστευτο ζύγισμα.. Δεν μπορώ να ρίξω με ελαφρύ όπλο.
Οπτικά είναι πανέμορφο αλλά τι να το κάνεις..
Είναι γεγονός ότι δεν το πολυέβλεπα να κυκλοφορεί, αλλά το απέδιδα στον φόβο του καινούργιου και αδοκίμαστουΑπό όλα Παντελή.. Όταν το έπιασα και το επώμισα ήταν πάρα μα πάρα πολύ ελαφρύ και γενικά το κλείσιμό του ή αίσθησή του ήταν λες και ήταν ψεύτικο. Εγω ρίχνω με ένα Beretta Prevail 76cm κάννες αλλά του έχω βάλει βάρος και στο κοντάκι αλλά και στις κάννες μπροστά και το έχω κάνει 3.800 το όπλο αλλά έχει απίστευτο ζύγισμα.. Δεν μπορώ να ρίξω με ελαφρύ όπλο.
Οπτικά είναι πανέμορφο αλλά τι να το κάνεις..
Άντε καλορίζικο και σε σεναΥπάρχει δυνατότητα απο κάποιον συνάδελφο να βρεθούμε σε κάποιο σκοπευτήριο να ρίξω μια πουλα με το 828u sport? Ενδιαφέρομαι για αγορά. Το Σάββατο το πρωί λογικά θα πάω στο Σχιστό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για άλλη μέρα και σκοπευτήριο ενημερώστε με παρακαλώ.