Καλοριχτα Χρήστο!Ήρθε η παραγγελία με τα φυσιγγάκια! Μετά από την περυσινή δοκιμή των 32γρ διασποράς Νο9 που μου άφησαν άριστες εντυπώσεις στο ορτύκι, παρήγγειλα 10 κουτάκια. Από τα υπόλοιπα παραγγείλαμε κάποια κουτάκια εγώ κι ο Δημήτρης (@Black eagle) από όλη την γκάμα για δοκιμή και είμαι σίγουρος ότι έπεται συνέχεια. Μέχρι και δράμια για τον Δημήτρη που κυνηγά γουρούνι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο τον Μητσάκο για την άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση. .shake.
Βρε εννοουσα και του χρονου να κανετε παλι την πρωτη σας αγορα φυσιγγιωνΒασίλη, να είσαι καλά!
Αν και θα προτιμούσα να μας ευχόσουν σε κανέναν μήνα πάλι ....buy. (για να σε πειράξω και λίγο)
Το κατάλαβα φίλε και να είσαι καλά. Να σε πειράξω ήθελα λίγο... .buy.Βρε εννοουσα και του χρονου να κανετε παλι την πρωτη σας αγορα φυσιγγιων
ρε φίλε τώρα είδα το κουτί που γράφειΉρθε η παραγγελία με τα φυσιγγάκια! Μετά από την περυσινή δοκιμή των 32γρ διασποράς Νο9 που μου άφησαν άριστες εντυπώσεις στο ορτύκι, παρήγγειλα 10 κουτάκια. Από τα υπόλοιπα παραγγείλαμε κάποια κουτάκια εγώ κι ο Δημήτρης (@Black eagle) από αυτά που μας ενδιέφεραν από όλη την γκάμα για δοκιμή και είμαι σίγουρος ότι έπεται συνέχεια. Μέχρι και δράμια για τον Δημήτρη που κυνηγά γουρούνι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο τον Μητσάκο για την άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση. .shake.
Καλόριχτα....Ήρθε η παραγγελία με τα φυσιγγάκια! Μετά από την περυσινή δοκιμή των 32γρ διασποράς Νο9 που μου άφησαν άριστες εντυπώσεις στο ορτύκι, παρήγγειλα 10 κουτάκια. Από τα υπόλοιπα παραγγείλαμε κάποια κουτάκια εγώ κι ο Δημήτρης (@Black eagle) από αυτά που μας ενδιέφεραν από όλη την γκάμα για δοκιμή και είμαι σίγουρος ότι έπεται συνέχεια. Μέχρι και δράμια για τον Δημήτρη που κυνηγά γουρούνι.
Με ποια Γιώργο;Παλικάρια καλόριχτα.
Και εγώ φέτος έναρξη με του κ.Μητσάκου τα φυσίγγια θα κάνω.
Να είσαι καλά Τάσο!Καλοκαφτα χρηστο κ Δημητρη!