Γιατί δεν είναι τώρα έτσιΠλάκα πλάκα όπως πάει σε λίγο το ανώμαλο θα είναι να γουστάρεις γυναίκες.
Γιατί δεν είναι τώρα έτσιΠλάκα πλάκα όπως πάει σε λίγο το ανώμαλο θα είναι να γουστάρεις γυναίκες.
Παναγιώτη πρέπει να μπει τάξη. Ενοχλούνται αρκετοί κι ας μην το γράφουν. Ο τύπος η είναι ντιπ κατα ντιπ....η κάποιος παλιος που μας γλεντάει.
Πρέπει να είναι όντως ένας παλιός που έγραφε και τότε περίεργα αλλά με άλλο τρόπο.Τον έφαγε η μαρμάγκα
Ή θα πάει για CEO στην ΑΤΑ arms ή για διοργανωτής στο gay pride
Ήξερε αλλά πούλαγε τρέλα......
Τσες μπλεΜπηκε ταξη αν και ο τυπος ειναι αντιστασιακος και μαχεται το κατεστημενο.
το έχουν γυρίσει ελληνική ταινία πριν χρονια straight story λέγετεΤί να πώ ρε Κώστα. Δεν καταλαβαίνω τι λεει ο τύπος. Παιδικά τραύματα μάλλον.
Πλάκα πλάκα όπως πάει σε λίγο το ανώμαλο θα είναι να γουστάρεις γυναίκες.
Εγώ στο μυαλό μου, έχω ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο συνάδελφος. Ίσως ξεκίνησε για πλάκα, αλλά μετά έγινε κοροϊδία και κρίμα που το συνέχισε. Μην με ρωτήσετε, γιατί υποθέσεις κάνω χωρίς αποδείξεις.
Είναι ίδιο το στύλ που γράφει, παραλλαγμένο μεν αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά και μάλλον εσκεμένα. Εγώ έκανα το λάθος και αντιπαρατέθηκα μαζί του τότε και το μετάνιωσα, η αλήθεια είναι. Στα τόπικ με τούρκικα μεγαλουργούσε. Καλά να είναι εννοείται, αλλά χρήζει μερικών συνεδριών από ψυχοθεραπευτήΚαι εμενα καπου παει το μυαλο μου.
Καλα να ειναι.
Δεν εγινε και τιποτα.
Εχουμε πιο σοβαρα να ασχοληθουμε Κωστα, απο το τι λεει ο καθενας.Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα, που δεν κατάλαβα την παπάρα του καθενός και τί είχε στο μυαλό του; Όχι ρε λεβέντες και πάλι όχι
Τον λυπαμαι τον ψυχοθεραπευτη Κωστα....δεν κανω πλακα...θα τον στειλει (τον θεραπευτη) στο ψυχιατρειο!!Καλά να είναι εννοείται, αλλά χρήζει μερικών συνεδριών από ψυχοθεραπευτή