Aselkon τούρκικη καραμπίνα

'Ολα είναι μπασταρδεμένα
Καλημερα Κωστα.ναι συμφωνω.αλλα αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να δουλευουν σωστα κ βελουδινα.ειδες που σου ειπα οτι σε μια σεζον εστειλα αδιαβαστη την affinity k την a400.και για μην παρεξηγηθω,οι τουφεκιες ητανε φαρμακι.το δουλεμα ομως?δεν γινεται μια 391 να εχει σωστο μεταλλικο θορυβο στο κλειστρο κ η α400 να κανει σαν τενεκεδακι.ολες οι κουβεντες των παλιων πιστευω ειναι σωστες.το καλυτερο αυτογεμες θα ηταν με μηχανισμο benelli, λακτισμα beretta κ κανη franchi παλιας.

δεν γινεται μια 391 να εχει σωστο μεταλλικο θορυβο στο κλειστρο κ η α400 να κανει σαν τενεκεδακι.
Δεν είναι υπερβολικό να απορρίπτουμε ένα όπλο από τον θόρυβο του κλείστρου?
Εκτός κι ήταν ΚΑΙ αυτό μαζί με άλλα αρνητικά...

Δεν είναι υπερβολικό να απορρίπτουμε ένα όπλο από τον θόρυβο του κλείστρου?
Εκτός κι ήταν ΚΑΙ αυτό μαζί με άλλα αρνητικά...
Συνονοματε βεβαιως κ δεν εφυγε μονο για αυτο.ουτε ειμαι κατα του θηριου που λεγεται beretta.ειναι οπλαρα με τελεια επεξεργασια κανης.αλλα ας σταθουμε λιγο στο θορυβο.παρολο που το ενα αυτι ειναι καπως απο λειοκανα κ πιστολια ,ειναι πολυ ενοχλητικο στη μονη τουφεκια να ακους ντιν..... βεβαια φημισμενος οπλουργος μου εδωσε εξηγηση .καλη συνοχη των μεταλλων.το κλειστρο ειναι κολημενο με λειζερ στο σιδηροδρομο του επαναντατικου ελατηριου και για αυτο παραγεται το ντιν...που το ξερουνε πολλοι.συνολο φυσιγγιων για α400 ,2500 σε μια σεζον λογω οτι μετραει τουφεκιες. δεν αλλαξε ο θορυβος.

Δεν είναι τυχαίο που η Fabarm έγραφε ποιο παλιά 100% made in Italy τώρα δεν ξέρω αν το αναφέρει ακόμη και ποτέ δεν αντέδρασε καμία εταιρία από της άλλες. Άλλωστε για ποιο λόγο η beretta να αγοράσει την stoeger όπως την ονόμασε μετά αν δεν είχε σκοπό να παράγει κάποια τμήματα όπλων για τον δικό της όμιλο.
Παναγιώτη η Fabarm ακόμα γράφει 100% made in Italy. Από την μεριά που είναι το κουμπί του κλείστρου το γράφει. Σε μια l4s που κοίταξα πρόσφατα υπήρχε.

Παναγιώτη η Fabarm ακόμα γράφει 100% made in Italy. Από την μεριά που είναι το κουμπί του κλείστρου το γράφει. Σε μια l4s που κοίταξα πρόσφατα υπήρχε.
Απλά το είπα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το έγραφε ακόμη. Αλλά αφού το γράφει για κάποιο λόγο το γράφει και όχι η υπόλοιποι

Εγώ που έριξα ενός φίλου με μπερετα α400
Κάποιες τριάρες για να δω
Έκανε Ντιν Ντιν Νταν
Μου άρεσε και έριξα ένα κουτι φυσίγγια
Έμπαινα στο πνεύμα τον Χριστουγέννων
γιατι με την beretta εχεις παντα γιορτη!

Όμορφες δεν λέω, οικονομικές, ποιοτικές που τις είδα και από κοντά αλλά η καταγωγή για μένα είναι το μεγάλο Χ.
Ευθυγραμμίζομαι απολύτως. Και εγώ με σκληρό Χ για την (συγκεκριμένη) καταγωγή.
Όμως όταν κρίνω ένα προϊόν καθαρά τεχνικά και χρηστικά, η άποψή μου έχει να κάνει μόνο με αυτά. Οποιοδήποτε βιομηχανικό προϊόν. Η ευαρέσκεια, ή η δυσαρέσκεια για την καταγωγή του και πόσο αυτή θα είναι καθοριστική για την επιλογή μου είναι ένα άλλο θέμα.
Υποστηρίζουμε με φανατισμό τις ομάδες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αντίπαλες δεν έχουν καλύτερους παίχτες....

Εμένα η beretta γράφει στην βάση made in Italy, και στην κάννη beretta USA
Εφόσον γράφει made in Italy τότε θα είναι κατασκευασμένη στην Ιταλία εκτός και αν μπορεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο.
Το θέμα είναι τι εννοούν με το made in Italy . Είναι κατασκευασμένη 100% στην Ιταλία όπως αναγράφει πχ η Fabarm ή είναι απλά συναρμολογημένη στην Ιταλία και το κάθε κομμάτι είναι σε διάφορες άλλες χώρες κατασκευασμένο;
Το Beretta USA είναι απλά επωνυμία δεν έχει να κάνει με την χώρα κατασκευής.

Εφόσον γράφει made in Italy τότε θα είναι κατασκευασμένη στην Ιταλία εκτός και αν μπορεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο.
Το θέμα είναι τι εννοούν με το made in Italy . Είναι κατασκευασμένη 100% στην Ιταλία όπως αναγράφει πχ η Fabarm ή είναι απλά συναρμολογημένη στην Ιταλία και το κάθε κομμάτι είναι σε διάφορες άλλες χώρες κατασκευασμένο;
100% Ιταλία

Κοίταξε να δεις δεν μπορεί να γράφει made in italy και να Συναρμολογείται στην Ιταλία είναι παράνομο και θεωρείτε απάτη! Εδώ όμως είναι το παραθυράκι αν ένα κομμάτι επάνω στην βάση η στην κάνη κατασκευάζετε στην Ιταλία τότε μπορεί να το βάλει μπορεί δηλαδή να έρχονται η βάσεις έτοιμες και στην Ιταλία να γίνεται χαράξει του ονόματος οι των σχεδίων η μπορεί να κάνουν κάποιο τελείωμα στην κάνη ακόμη και η τοποθέτηση σκοπευτικου,τότε μπορεί να το βάλει ανετα και νόμιμα το made in Italy.

Εγώ που έριξα ενός φίλου με μπερετα α400
Κάποιες τριάρες για να δω
Έκανε Ντιν Ντιν Νταν
Μου άρεσε και έριξα ένα κουτι φυσίγγια
Έμπαινα στο πνεύμα τον Χριστουγέννων
Χαλασμένη είναι έπρεπε να κάνει Ντιγκ , Νταγκ,ντογκ.

Back