Aselkon τούρκικη καραμπίνα

Ειχα και εγω μια και ουτε φαρμακι ειχε ουτε τιποτα.
Τενεκες τουρκικος ηταν.
Την χαρισα για να μη την βλεπω.
1-1
Δεν βγαινουν ετσι τα συμπερασματα για τα οπλα.
Ο καθε ενας μας μπορει να πει την δικη του υποκειμενικη γνωμη.
Η αγορα δινει στο καθε προιον μια θεση στο ραφι χαμηλα η ψηλα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί έχω δει καινούργια almar να γίνετε το κλείστρο δυο κομμάτια στο πρώτο κυνήγι μετά από 15 φυσίγγια!!!

Από τουρκικα έχουμε 2 που έχουν δείξει τα καλύτερα σημάδια σύμφωνα με τα λεγόμενα δύο κατόχων τους οι οποίοι γράφουν αρκετά εδώ μέσα για αυτά. Impala plus και ata arms sp. Όχι ότι δεν πιστεύω ότι λένε άλλοι συνάδελφοι που έχουν άλλα, αλλά για αυτά έχω διαβάσει στο φόρουμ τα περισσότερα. Και οι δύο είναι έμπειροι χρήστες κυνηγετικών όπλων και κυνηγοί. Το ata το έχω δεί από κοντά κι εγώ και έχω καλή εικόνα. Αν κάποιος θέλει να πάρει τούρκικο καλό είναι να τα δεί πρώτα από κοντά και όχι να παραγγείλει απλά.
Το aselkon που είδα μου άρεσε, ενώ το huglu veyron όχι

Από τουρκικα έχουμε 2 που έχουν δείξει τα καλύτερα σημάδια σύμφωνα με τα λεγόμενα δύο κατόχων τους οι οποίοι γράφουν αρκετά εδώ μέσα για αυτά. Impala plus και ata arms sp. Όχι ότι δεν πιστεύω ότι λένε άλλοι συνάδελφοι που έχουν άλλα, αλλά για αυτά έχω διαβάσει στο φόρουμ τα περισσότερα. Και οι δύο είναι έμπειροι χρήστες κυνηγετικών όπλων και κυνηγοί. Το ata το έχω δεί από κοντά κι εγώ και έχω καλή εικόνα. Αν κάποιος θέλει να πάρει τούρκικο καλό είναι να τα δεί πρώτα από κοντά και όχι να παραγγείλει απλά.
Το aselkon που είδα μου άρεσε, ενώ το huglu veyron όχι
σου διέφυγε το stoeger που για εμένα ειναι πρώτο απο ολα τα τουρκικά

Κατά τη δική μου άποψη όντως αυτά είναι τα 3 καλύτερα.
Ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ ότι οι "γείτονες", σε αντιδιαστολή με εμάς, συνεχώς βελτιώνονται.
Μην είσαι άδικος. Εμείς έχουμε γάμους ομοφιλοφίλων και άλλα καλά.

Παναγιώτη πρέπει να μπει τάξη. Ενοχλούνται αρκετοί κι ας μην το γράφουν. Ο τύπος η είναι ντιπ κατα ντιπ....η κάποιος παλιος που μας γλεντάει.
Μπηκε ταξη αν και ο τυπος ειναι αντιστασιακος και μαχεται το κατεστημενο.

Last edited:
Παναγιώτη πρέπει να μπει τάξη. Ενοχλούνται αρκετοί κι ας μην το γράφουν. Ο τύπος η είναι ντιπ κατα ντιπ....η κάποιος παλιος που μας γλεντάει.
Τον έφαγε η μαρμάγκα
Ή θα πάει για CEO στην ΑΤΑ arms ή για διοργανωτής στο gay pride
Ήξερε αλλά πούλαγε τρέλα......

Back