D
DrV
η παπια θελει χουφτωμα ορεεεεε
Αμερικανιές !!! Η φαρδιά πάπια "ουρά κάστορα" (beavertail) αφαιρεί την μισή γοητεία και κομψότητα του πλαγιόκαννου ... Και η έντονα πιστολοειδής λαβή άλλο 1/4 ... Όταν του βάζουν και μονή σκανδάλη και εναλλασσόμενα τσοκ, πάει ... το σανε τελείως !!!
η παπια θελει χουφτωμα ορεεεεε
Το τερμάτισες Στέλιο...το απόλυτο αξεσουάρ
ούτε κ έμενα μου αρέσει Στέλιο άλλα με ένα zabala που έριχνα μια μέρα ήταν πολύ βολική κ βοηθούσε πολύ στην οδήγηση, για τα υπολοιπα μαζι σουΑμερικανιές !!! Η φαρδιά πάπια "ουρά κάστορα" (beavertail) αφαιρεί την μισή γοητεία και κομψότητα του πλαγιόκαννου ... Και η έντονα πιστολοειδής λαβή άλλο 1/4 ... Όταν του βάζουν και μονή σκανδάλη και εναλλασσόμενα τσοκ, πάει ... το σανε τελείως !!!
Ε...ναι!!!
Τι είπες ρε για τους καστορες;Αμερικανιές !!! Η φαρδιά πάπια "ουρά κάστορα" (beavertail) αφαιρεί την μισή γοητεία και κομψότητα του πλαγιόκαννου ... Και η έντονα πιστολοειδής λαβή άλλο 1/4 ... Όταν του βάζουν και μονή σκανδάλη και εναλλασσόμενα τσοκ, πάει ... το σανε τελείως !!!
Ρε Μπιλλάκο που είναι αυτό το καρτέρι;και σ' ένα καρτέρι που θα πάρει φωτιά το όπλο, πως τις πιάνεις.....;;;
Εγώ λέω να οργανώσουμε μια "αναδρομή στα παλιά" εκδρομή και να κυνηγήσουμε όλοι με πλαγιόκαννο, φυσίγγια χάρτινα μαλλινόταπα ρελιαστα (28-32γρ.), δερμάτινες φυσιγγιοθήκες και τσάντες κυνηγιού και ότι ενθύμιο έχει ο καθένας από κυνήγια παλαιοτέρων εποχών...Χρηστάρα, τώρα στα μπασίματα να πάμε να στήσουμε τα πλάγια....με 28αρια νούμερο 8, να γελάσουμε, μόνο να κάτσουμε λίγο ανοιχτά να μην σταυρώνουν οι τουφεκιές και χαλάμε τα πουλάκια.....
Φοβερή ιδέα Σπύρο!
Και χωρίς παραλλαγες!όλοι με παντελόνια τζιν από τα μπλε τα παλιά που δεν είναι ξεβαμμενα κ καρω πουκαμισα από μέσα....
Η αλήθεια είναι ότι τωρα με το δικανο του Μαστρογιάννη εεε του Μαστροχρηστου μου γεννήθηκε η επιθυμία για ένα πλάγιο..... Ο παππούς μου έχει ταξει ένα Πάρκερ και νομίζω με δαμασκηνες καννες, μήπως να τον αρχίσω τη μουρμούρα...;Εγώ λέω να οργανώσουμε μια "αναδρομή στα παλιά" εκδρομή και να κυνηγήσουμε όλοι με πλαγιόκαννο, φυσίγγια χάρτινα μαλλινόταπα ρελιαστα (28-32γρ.), δερμάτινες φυσιγγιοθήκες και τσάντες κυνηγιού και ότι ενθύμιο έχει ο καθένας από κυνήγια παλαιοτέρων εποχών...
Α...και το κυριότερο...χωρίς κινητά...
Σεμνααααα....Χρηστάρα, τώρα στα μπασίματα να πάμε να στήσουμε τα πλάγια....με 28αρια νούμερο 8, να γελάσουμε, μόνο να κάτσουμε λίγο ανοιχτά να μην σταυρώνουν οι τουφεκιές και χαλάμε τα πουλάκια.....
Δειξε μου ενα τετοιο Bill και μην αγχωνεσαι!!και σ' ένα καρτέρι που θα πάρει φωτιά το όπλο, πως τις πιάνεις.....;;;
Χρήστο καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Με χαρά ενα ακόμα Ρώσικο έρχεται στην κατοχή μου !
Ενα ιδιαίτερο 43 άρι ξύλα του Γιάννη και με σπάνιο τσοκάρισμα για ρώσικο
Δεν είχα ποτέ μου πλάγιο και πάντα το είχα στο μυαλό μου να κάνω μια αρχή ...
Μάστορα θα το προσέχω .. ήρθε σε καλά χέρια ...
*Τάσο μπήκα κ εγώ στο κλαμπ των πλαγιόκαννων
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πωλειται-baikal-iz43-2-4.2135/#post-333100
Εγώ σου τόπα . Τι να το κάνεις τέτοιο όπλο που δεν θέλει καμιά επέμβαση εσύ; Ε καλά δηλαδή άμα ψάξεις όλο και κάτι θα βρείς . Μέχρι και ριζική ανακατασκευή το φτάνειςΚύριοι ... τι να παω ? μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά και πάλι σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας !
Οταν το πάρω στα χέρια μου μου θα επανέλθω με φωτογραφικό υλικό ...
Φυσικά στο φόντο θα υπάρχει και ενα ποτήρι μπυρα για να το καλωσόρισμα
Με "γαργαλάει' που δεν βλέπω κατι που θα μπορούσα να επέμβω .. γαμώτο... ειναι που και τα μέτρα μου ειναι κοντά με του Γιάννη!
εεε μια ανανέωση στο φινίρισμα σίγουρα αλλά αυτό δεν μετράει ..χαχχαχα
*Η κάτω ριγα βλέπω να περισσεύει ...
Πάντως βλέποντας το αγγλέ του μάστορα φορεμένο ..... βλέπω να κερδίζει την αγαπημένη μου λαβή του Πρίγκιπα της Ουαλίας...
αααρε μάστορα το πας απο εδω το φέρνεις απο εκει .. θα πιάσει αράχνες το ελάφι
Γωργαρα θα με βάλεις να γεμίσω 28άρια ...θα τους στήσουμε τους Ρώσους σίγουρα .. αλίμονο σε αυτούς που θα ειναι δυο λόφους πίσω
και λέω δυο λόφους γιατί εσύ παίζεις απο λόφο σε λόφο ως γνωστών!!!
Έλεγα οταν καταφέρω να παω Γιάννενα θα πάρω με το ελάφι και το Τοζ και δεν θα ξέρω με ποιο να βγω βόλτα... άλλα τώρα θα ειναι και το πλάγιο παρέα.. Βλέπω να παίρνω το βανάκι του Φίλιππα να ανέβω ... που να χωρέσω με 3 παιδιά στο ρενό
Σπύρο ετοιμάσου έχουμε να κάνουμε κουβέντες για τα πλάγια στη "Καλαρη" !