D
Deleted member 2
4-2 είναι του Αρίστο.
Πρώτη φορά ;;;;; Και το δικό σου ρε Αρίστο 4-3 δεν είναι;;; Ή κάτι θυμάμαι λάθος;;; Μάλιστα θυμάμαι που κάπου είχα σχολιάσει ότι οι Ρώσοι το IC το είχαν γράψει 1C ... όπως βλέπω και στο παραπάνω της αγγελίας !!!
Ή μήπως το δικό σου είναι 4-2 ;;; (1C - 1M) ;;;;;
Όπως λέει ο Νίκος, 4-2 (1C - 1M) Στέλιο!4-2 είναι του Αρίστο.
Ρε πάλι ψάχνεις να πάρεις δίκαννο..;;https://www.car.gr/parts/view/22505640-hunting-weapons-side-by-side-shotguns-baikal
Με τσοκαρισμα 4-3, που πρώτη φορά βλέπω σε baikal!
Και εμένα......Το 4-2 μου κάθετε καλύτερα....
Δεν είναι το πιο κατάλληλο όπλο για σκοπευτήριο βαγγελη και ειδικά για γομωσεις 24 γραμμαριωνΚαλησπέρα στην παρέα. Σαν παιδί και εγώ θέλω να πάρω για πρώτη φορά ένα αυτογεμες, και επειδή είμαι αριστερόχειρας οι επιλογές είναι λίγες, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει οικονομική άνεση, έτσι γέρνω στην κλασική λύση, Baikal MP 155. Θα ήθελα τη γνώμη όσο γνωρίζουν το όπλο. Να σας αναφέρω ότι θα το χρησιμοποιώ σε σκοπευτήριο και αν γνωρίζετε αν μπορεί να ρίξει φυσίγγια 24 γραμμαριων και τι ανάκρουση έχει
Λες να έχουμε εμπλοκές Ε;Δεν είναι το πιο κατάλληλο όπλο για σκοπευτήριο βαγγελη και ειδικά για γομωσεις 24 γραμμαριων
Μέχρι στιγμής ακούω θετικά σχόλια για την 155....Αν εξαιρέσουμε πως η ρωσσίδα δεν έχει τη "Μόστρα των ευρωπαϊκών μοντέλων" είναι ένα όπλο αξιόπιστο.....Πόσο μάλλον που κερδίζει πιστεύω και έδαφος λόγο των μοντέλων (Left) που παράγει για εμάς τους "Αδικημένους"... Κι εγώ αριστεροεπωμίζων είμαι....Λες να έχουμε εμπλοκές Ε;
Για τα 24γραμμαρια δεν ρυθμιζεται?Δεν είναι το πιο κατάλληλο όπλο για σκοπευτήριο βαγγελη και ειδικά για γομωσεις 24 γραμμαριων
Βαγγέλη έχω την 155 χωρίς κανένα πρόβλημα! Φυσίγγια 24αρια δεν έχω ρίξει να σε βοηθήσω, αλλά πέρυσι έριξα αρκετά 28αρια χωρίς το παραμικρό!Καλησπέρα στην παρέα. Σαν παιδί και εγώ θέλω να πάρω για πρώτη φορά ένα αυτογεμες, και επειδή είμαι αριστερόχειρας οι επιλογές είναι λίγες, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει οικονομική άνεση, έτσι γέρνω στην κλασική λύση, Baikal MP 155. Θα ήθελα τη γνώμη όσο γνωρίζουν το όπλο. Να σας αναφέρω ότι θα το χρησιμοποιώ σε σκοπευτήριο και αν γνωρίζετε αν μπορεί να ρίξει φυσίγγια 24 γραμμαριων και τι ανάκρουση έχει
Πιστεύω πως αν δν πειράξεις το πιστόνι αερίων στο (+ - ) και το αφήσουμε στην εργοστασιακή του ρύθμιση,δν θα παρουσιάσει κάτι....Βαγγέλη έχω την 155 χωρίς κανένα πρόβλημα! Φυσίγγια 24αρια δεν έχω ρίξει να σε βοηθήσω, αλλά πέρυσι έριξα αρκετά 28αρια χωρίς το παραμικρό!
Κώστα έτσι πιστεύω! Και εγώ δεν το έχω πειράξει και από ανάκρουση δεν καταλαβαίνω! Βέβαια δεν είχα και άλλη καραμπίνα να έχω μετρο σύγκρισης!Πιστεύω πως αν δν πειράξεις το πιστόνι αερίων στο (+ - ) και το αφήσουμε στην εργοστασιακή του ρύθμιση,δν θα παρουσιάσει κάτι....
(Αν πειραχθεί το πιστόνι τότε θα χάσουμε τη μπάλα σε όλες τις γομώσεις)
Αποψή μου πάντα....
Μωρέ δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση του όπλου. Για τα 24 γραμμάρια θέλω να να μάθω Και την ανάκρουση. Καλά σαν την sx3 του πατέρα μου κανένα αλλά αυτός ο καλυκας και τα αέρια με έχουν τρελάνειΜέχρι στιγμής ακούω θετικά σχόλια για την 155....Αν εξαιρέσουμε πως η ρωσσίδα δεν έχει τη "Μόστρα των ευρωπαϊκών μοντέλων" είναι ένα όπλο αξιόπιστο.....Πόσο μάλλον που κερδίζει πιστεύω και έδαφος λόγο των μοντέλων (Left) που παράγει για εμάς τους "Αδικημένους"... Κι εγώ αριστεροεπωμίζων είμαι....
Είναι ένα όπλο το οποίο το χαλβαδιάζω ακόμη....
(Π.χ. ο Aρίστος από το forum ) έχει την 155 και μπορεί να δώσει τη βοήθειά του.