ζητείται παπια για baikal 153 συνθετική
Δεξια κάννη-μισό τσοκ-πρωτη (μπροστινη)σκανδαληΚαλησπέρα έχω ένα πλάγιο baikal made in USSR δεν ξέρω το μοντέλο έχει σταθερά τσοκ 1-3 ξέρει κανένας πως πάνε τα τσοκ ανα κάνη και σκανδάλη για τι δεν μπορω να βγάλω άκρη με τις σφραγίδες΄;
mp 27 ειναι , συνθετικα μερη δεν υπαρχουν ελλαδα εκτος και αν τα φερεις απο εξωτερικοView attachment 35034
View attachment 35036
View attachment 35037
Καλησπέρα , ξέρει κανείς τι όπλο είναι αυτό? Δικό μου είναι αλλά ποτέ δεν έψαξα μοντέλο χαχα το έβαψα με κεραμική βαφή γιατί είχε σκουριάσει αλλά η πάπια είναι ραγισμένη! Υπάρχουν συνθετικά μέρη για αυτό το μοντέλο ή παπιά καινούργια?
Ανταλλακτικά υπαρχουν σε καποιο σαιτ?mp 27 ειναι , συνθετικα μερη δεν υπαρχουν ελλαδα εκτος και αν τα φερεις απο εξωτερικο
Καθάρισε τον εξολκέα θα σου περάσει αλλού την σκουριά.View attachment 35034
View attachment 35036
View attachment 35037
Καλησπέρα , ξέρει κανείς τι όπλο είναι αυτό? Δικό μου είναι αλλά ποτέ δεν έψαξα μοντέλο χαχα το έβαψα με κεραμική βαφή γιατί είχε σκουριάσει αλλά η πάπια είναι ραγισμένη! Υπάρχουν συνθετικά μέρη για αυτό το μοντέλο ή παπιά καινούργια?
ετσι ηταν ολη η κανη , αλλα τωρα το προσεξα αυτο δεν υπηρχε χαχα με τι να καθαρισω ωστε να μην βγαζει σκουρια?Καθάρισε τον εξολκέα θα σου περάσει αλλού την σκουριά.
υπαρχουν αλλα ρωτησε καλητερα εδω μεσα τα παιδια γιατι και εγω πριν λιγο καιρο ειδα οτι ηταν η παπια μου ραγησμενη και ο εισαγωγεας ζητουσε οσο κανει ενα καινουριο οπλοΑνταλλακτικά υπαρχουν σε καποιο σαιτ?
και με σπασμενη ριχνει δεν εχω θεμα χαχαχαυπαρχουν αλλα ρωτησε καλητερα εδω μεσα τα παιδια γιατι και εγω πριν λιγο καιρο ειδα οτι ηταν η παπια μου ραγησμενη και ο εισαγωγεας ζητουσε οσο κανει ενα καινουριο οπλο
Να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα ποσο θα μου βγει για να κανω την ιδια , οπως βλεπεις εχει βαλει κολλα ο κυριος που με το εβαψε αλλα δεν ειναι και μαστορας για ξυλα και μου ειπε αν σε κρατησει εχει καλως . αλλα στα πρωτα 10 σπασιματα ανοιξε ξανα !ij 27 Σοβιετικό με 18,2 αυλό κ τσοκ 1-3...
Δεν βρίσκω τον λόγο να σου χρειαστουν καινουργια ξυλινα μέρη, κοστίζουν ακριβά κ δεν συμφέρει.....
Το ραγισμα στην παπια προφανως κ είναι επισκευασιμο με την κατάλληλη κόλλα ....
Ένα φρεσκαρισματακι κάνε του κ είσαι μάγκας...
Καθαρισε το σημειο και τριψε να φυγει η παλια κολλα... παρε διαφανες κολλα 2 συστατικων και αφου την εφαρμοσεις σφιξε με ενα σφιχτηρακι.....για κανα 24ωρο....Να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα ποσο θα μου βγει για να κανω την ιδια , οπως βλεπεις εχει βαλει κολλα ο κυριος που με το εβαψε αλλα δεν ειναι και μαστορας για ξυλα και μου ειπε αν σε κρατησει εχει καλως . αλλα στα πρωτα 10 σπασιματα ανοιξε ξανα !
Ευχαριστώ πολύΔεξια κάννη-μισό τσοκ-πρωτη (μπροστινη)σκανδαλη
Αριστερή κάννη - φουλ τσοκ-δευτερη(πισω) σκανδαλη
Ο εξωλκεας έχει τέτοιο χρώμα λόγο θερμηκης επεξεργασίαςΚαθάρισε τον εξολκέα θα σου περάσει αλλού την σκουριά.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι IZH-27 δες την βάση αν γράφει made in USSRView attachment 35034
View attachment 35036
View attachment 35037
Φίλε Δημήτρη ακριβώς αυτό φταίει!!! ασφαλώς και θα το γυρίσεις προς τις βαριές κι όχι μόνο μια στροφή...Εχω ενα θεμα με την mp155 τις τελευταιες μερες κανω κατι δοκιμες με δραμια σε μαγκνουμ καλυκες και 2 φορες μου εχει φρακαρει το κλειστρο πισω στο στοπ που εχει λιγο πριν το κοντακι ,τα φυσιγγια ηταν δυνατα αλλα οχι τοσο για να κανουν ζημια και λεω τωρα εγω !! ειχα κανει 2 στροφες το πιστονι προς τις ελαφριες λετε να φταιει αυτο να το γυρισω μια στροφη πισω προς τις βαριες ;