Εχουν διαφορετικο σπειρωμα ...Τα τσοκ ειναι λεπτοπασα δεν εχω μετρησει αλλα φαινεται και με το ματι...Εχω δει να κοβονται βιδες οχι μονο με αεροκλειδα αλλα ακομη και με επαναφορτιζομενα μπουλονοκλειδα σαν ψωμι...Οντως η κρουση ειναι αυτη που που ξεκολλαει το σπειρωμα αλλα δεν ειναι κρουση παλινδρομικη ειναι κρουση περιστροφικη που σημαινει ροπη, αυτη η ροπη ειναι που κοβει τις βιδες...Γιατί ρε παιδιά; Έχει κανένα διαφορετικό σπείρωμα το τσοκ από το μπουλόνι του τροχού; Βιδώνει ξεβιδωνει με διαφορετικό τρόπο; Σκουριάζει με διαφορετικό τρόπο; Η μήπως τα μέταλλα στην κάννη είναι χαμηλότερης ποιότητας και χειρότερα από ότι το σίδερο που βάζουν στα μπουλόνια; Εγώ δεν έχω δει ποτέ να κόβονται βίδες με αεροκλειδο. Πάντα με το χέρι κόβονται. Το αεροκλειδο εφαρμόζει λιγότερη δύναμη-ροπη σε μικρά τακτικά χρονικά διαστήματα σε αντιθεση με το χέρι που λόγο μοχλού εφαρμόζεις πολύ περισσότερη δύναμη. Δεν εφαρμόζει περισσότερη δύναμη. Η κρούση είναι αυτή που ξεκολλάει το σπείρωμα . Και προφανώς δεν θα χρησιμοποιήσεις αεροκλειδο για φορτηγά.Εχει μικρο αεροκλειδο που εφαρμόζει λιγότερη ροπή.