18,4Γιατί αυτό τη αυλό έχει ;
18,4Γιατί αυτό τη αυλό έχει ;
Κονο ξέρεις τι έχει ;18,4
Τι χρονολογίας ειναι αυτο.Υπαρχει απο οτι εψαξα ενα σε γνωστο καταστημα με 66 ποντους καννες και 4-2 αστρα. Υπαρχει περιπτωση ναναι κομμενο?
Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν κάννες 71 πόντων 1*-3* κατά 5 πόντους, και να βγουν τσοκ 2*-4*. Σίγουρα θα βγούν 5*-5* (κύλινδρος και οι δυο)!!! Αποκλείεται τα Baikal, αλλά και οποιοδήποτε όπλο, με σταθερό τσοκάρισμα να έχουν τόσο "προοδευτικό" κωνικό τμήμα τσοκ, δηλ. μεγαλύτερο από 5 πόντους. Τα σταθερά τσοκ είναι πολύ πιο κοντά (κι επίσης δεν έχουν παράλληλο τμήμα μετά το κωνικό).Τι χρονολογίας ειναι αυτο.
Το δικό μου είναι 71cm οι καννες και το 2002!
Υπάρχει περίπτωση να είναι κομμένο, ώστεαπο 1-3 να έγινε 2-4 και κομμένο 5cm, ψαχνοταν φίλος που κυνηγά μπεκάτσα!
Ευχαριστουμε Στέλιο για την απάντηση και να μαθαίνουμε κιόλας!!!Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν κάννες 71 πόντων 1*-3* κατά 5 πόντους, και να βγουν τσοκ 2*-4*. Σίγουρα θα βγούν 5*-5* (κύλινδρος και οι δυο)!!! Αποκλείεται τα Baikal, αλλά και οποιοδήποτε όπλο, με σταθερό τσοκάρισμα να έχουν τόσο "προοδευτικό" κωνικό τμήμα τσοκ, δηλ. μεγαλύτερο από 5 πόντους. Τα σταθερά τσοκ είναι πολύ πιο κοντά (κι επίσης δεν έχουν παράλληλο τμήμα μετά το κωνικό).
Είσαι σίγουρος ότι είναι κωνικά μέχρι το τέλος τα baikal το έχεις διαπιστώσει με αυλομετρο η από οπλουργο έχει ειπωθεί.Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν κάννες 71 πόντων 1*-3* κατά 5 πόντους, και να βγουν τσοκ 2*-4*. Σίγουρα θα βγούν 5*-5* (κύλινδρος και οι δυο)!!! Αποκλείεται τα Baikal, αλλά και οποιοδήποτε όπλο, με σταθερό τσοκάρισμα να έχουν τόσο "προοδευτικό" κωνικό τμήμα τσοκ, δηλ. μεγαλύτερο από 5 πόντους. Τα σταθερά τσοκ είναι πολύ πιο κοντά (κι επίσης δεν έχουν παράλληλο τμήμα μετά το κωνικό).
Σε καινούριο υπάρχει αυτό σε 66εκ με τσοκάκια αλλά είναι μονοσκάνδαλο. Αν δεν έχεις θέμα με τη μονή σκανδάλη παίρνεις ένα τσοκ 2* και είσαι έτοιμος. Εκτός αν θες με σταθερά τσοκ και δισκάνδαλο.Παιδια καλησπερα σε ολους. Γνωριζετε αν μπορω να βρω πλαγιοκαννο baikal με 68 ποντους καννες και τσοκ 4-2 αστρα? Μιλαω για
καινουργιο οχι μεταχειρισμενο η τροποποιημενο.
Αυτό θα στο μαρτυρησουν οι σφραγίδες.......Υπαρχει απο οτι εψαξα ενα σε γνωστο καταστημα με 66 ποντους καννες και 4-2 αστρα. Υπαρχει περιπτωση ναναι κομμενο?
Παλικάρια, το μπαικαλ το ποζε Σπόρτινγκ cal 12 το έχει κάποιος ;; θέλω πληροφορίες.
Δεν έχω πάει ποτέ σκοπευτήριο
Τριαντάφυλλε ασε το sporting τοτε...Κυνήγι, με λίγα λόγια ένα όπλο για όλα.
Βρε τρελέ Baikalakia πως μας καθάρισες έτσι......Αυτό θα στο μαρτυρησουν οι σφραγίδες.......
Μπαίνεις εδω να διαβάσεις κ έχεις κ δυο Baikal κ κοιμάσαι???Ειμαι από ξενυχτι και το μυαλό μου κοιμάται
Το φίλο να βοηθήσω ήθελα ωρε ομορφόπαιδο, σκέφτηκα συνθετα και καφενειακα, αλλά το πιο απλό δε σκέφτηκα......Μπαίνεις εδω να διαβάσεις κ έχεις κ δυο Baikal κ κοιμάσαι???
Μα γαμω την που... να μου....
Δεν γίνονται αυτά ρε φίλε....
Απο *** αστρα και πανω ριχνουν ολα τα οπλα.Καλησπέρα κύριοι, η MP155 ρίχνει ατσάλινα??
Ρωτάω γιατί δεν έχει τη σχετική σφραγίδα πιστοποίησης..Απο *** αστρα και πανω ριχνουν ολα τα οπλα.
Οι κάννες με σταθερά τσοκ σφραγίζονυαι με το σύμβολο που αναφέρεται στο συνοδευτικό βιβλιάριο ( "passport" ) του όπλου. Οι κάννες με εναλλάξιμα όχι. Δεν απαιτείται σφράγιση επειδή η καταλληλότητα φαίνεται στα ίδια τα τσοκ.Ρωτάω γιατί δεν έχει τη σχετική σφραγίδα πιστοποίησης..
αα ευχαριστώ, δεν το γνώριζα αυτόΟι κάννες με σταθερά τσοκ σφραγίζονυαι με το σύμβολο που αναφέρεται στο συνοδευτικό βιβλιάριο ( "passport" ) του όπλου. Οι κάννες με εναλλάξιμα όχι. Δεν απαιτείται σφράγιση επειδή η καταλληλότητα φαίνεται στα ίδια τα τσοκ.
Ποιος το λεει αυτο????Εάν δεν έχει πιστοποίηση δεν ρίχνει ατσαλινα