Επαναφέρουμε παλι συζητήσεις που έχουν χιλιοειπωθει με τα μονοσκανδαλα Baikal...
Υπάρχουν κάποια που έχουν ρίξει λίγα φυσίγγια κ έβγαλαν κάποια θεματάκια(σε αυτό πιθανον να ευθυνεται κ ο μη αρχικος καθαρισμός απο τα γρασσα που συνοδευουν κάθε οπλο)κ άλλα με παρά πολλές βολές το παραμικρο....
Όπως ο
@Πέτρος που του είχε αλλάξει τα φώτα σε κυνήγι, σκοπευτηριο κ αγωνες...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/brain-chokes.779/page-53#post-252412
Άρα λοιπόν οι αγορά του είναι ρίσκο, γιατί ενδέχεται κ να παρουσιάσει προβλημα...
Αλλά πεστε μου ποιο όπλο δεν βγάζει "θεματάκια" κ ποιο θα προτινατε σε κάποιον με όρκο κ με το χέρι στο......ευαγγελιο......
Επισης, οσοι μπαινοβγαίνουν στα σκοπευτήρια είμαι βεβαίως πως έχουν δει όπλα της τάξης των 2000€+ να βγαζουν "επιτόπου" κάποια βλάβη...
Αλλά για αυτά σπάνια γίνεται λόγος, γιατί μπορεί να τυγχάνει να ειναι η αγαπημενη μας....μάρκα..
Και από την άλλη...ακουγεται "βαρυ" να λέμε ότι τάδε ακριβό όπλο (μου) έβγαλε ζημιά......
Όσο για την αποσπωμενη σκανδαλοθηκη έχουν κ αλλά πολυ ακριβότερα οπλα όπως κ τα perazzi..
Αυτό φυσικά δεν θα πει ότι δεν καλά οπλα!!!!
Αλλά σίγουρα μια πιθανη βλάβη (και) σε αυτά τα όπλα είναι δυνατόν να συμβεί,ακόμα κ στην ώρα κάποιου αγώνα....