τιμή αυτού Γεώργιε γιατι μ ανάβεις φωτιές μιας και θέλω κι εγώ ένα πλάγιοΛοιπόν η απόφαση πάρθηκε.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.
Το όπλο θα έχει δύο σκανδάλες,απλούς εξολκείς και εναλλασσόμενα τσόκ.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να κινήσω τις διαδικασίες....
Μπα μπα μπα τι έχουμε εδώ κ.Μακη?τιμή αυτού Γεώργιε γιατι μ ανάβεις φωτιές μιας και θέλω κι εγώ ένα πλάγιο
Ακόμα δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση αλλά είναι γύρο στα 500-520 Ευρώ.τιμή αυτού Γεώργιε γιατι μ ανάβεις φωτιές μιας και θέλω κι εγώ ένα πλάγιο
ok ευχαριστώΑκόμα δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση αλλά είναι γύρο στα 500-520 Ευρώ.
Γιώργο με μαύρη βάση το σκέφτεσαι ή την ασημί?Λοιπόν η απόφαση πάρθηκε.
Καλοτουφεκο Γιώργο.Λοιπόν η απόφαση πάρθηκε.
Λοιπόν η απόφαση πάρθηκε.
Πεφτω απο τα σύννεφα σαν πρασινοκεφαλο..Εχω πιασει 2-3 πλαγια κ ηταν ολα συμπαθητικα επανω μου απο αποψη κοντακιου...
Τώρα με τους φασιανούς θα βάλει και τραγιάσκα ...Αυτο δεν το περίμενα..Πίστευα ότι δεν σου άρεσαν τα πλαγια
Πεφτω απο τα σύννεφα σαν πρασινοκεφαλο..
Αυτο δεν το περίμενα..Πίστευα ότι δεν σου άρεσαν τα πλαγια
Έτσι, έτσι ... Δικός μας είσαι κι εσύ!!! ....... Ολα τα οπλα μου αρεσουν. λεφτα δεν εχουμε οποτε διαλεγουμε αυτα που μας βολευουν περισσοτερο για τα κυνηγια μας...
Αυτο και αν είναι αποκάλυψη..Ενα πλαγιο baikalακι δισκανδαλο με απλους εξολκεις κ τσοκ σταθρα 1-3 θελω να το παρω καποια στιγμη...
Ειναι δυσκολο οπλο το πλαγιοκαννο... Μου αρεσει εμφανισιακα αλλα δεν με τραβαει σκοπευτικα, γι αυτο κ δεν θα επαιρνα ποτε καποιο μεγαλης αξιας... Μου αρεσουν πολυ ομως...Αυτο και αν είναι αποκάλυψη..
Δεν έχω δει να γράφεις κατι για πλαγιοκαννα στο φορουμ κ πίστευα ότι εμφανισιακά η κυνηγετικά δεν σου αρέσουν.
Γιατί 1-3 τσοκ?Μάλλον έχεις ακούσει μεχρι που "Κόβει"..
αφού είσαι ψηλός και τό κοντάκι θα σου ήταν κοντό τι περίμενες να σου κάνει;;;;; μανικιούρ;;;Χαρακτηριστικά σε ένα περπατητό τσίχλας που είχα την "εμπνευση" να το χρησιμοποιήσω μου έιχε κάνει φουσκάλα το δάχτυλο από τη σκανδάλη...
Ενα πλαγιο baikalακι δισκανδαλο με απλους εξολκεις κ τσοκ σταθρα 1-3 θελω να το παρω καποια στιγμη...
Ένα πλαγιόκαννο BAIKAL μετασκευασμένο από το Παπατσαρούχα που είχα δει πριν χρόνια σε μια έκθεση DIANA, ήταν εντελώς άλλο όπλο και σε φινέτσα και σε ζύγισμα (ειδικά το ζύγισμα ήταν φανταστικό) και σε επίπεδο βελτιώσεων μηχανισμού και εφαρμογών.Αλλά για να το συμορφώσεις πρέπει για μένα να το στείλεις με το που το αγοράζεις στον Παπατσαρούχα....