Θυμίζω το γνωστό: "τρέμω την ώρα που θα κλείσω τα μάτια μου γιατί η γυναίκα μου θα πουλήσει τα όπλα μου στην τιμή που της είπα ότι τα αγόρασα"Αν δεν ξέρει τι όπλα έχεις, το κόλπο είναι γνωστό.
Το είχα στον οπλουργό πολύ καιρό και περίμενε ανταλλακτικά. Τελικά μου το' φτιαξε. Χαλάλι τα 80 ευρώ που έδωσα.
Απλά ξεχνάς ότι πολλαπλασίασες το ποσό Χ10. Job well done, end of story.
Και έτσι έβγαλες το συμπέρασμα ότι τα μπαικαλ δεν έχουν κανες…. !!!!!!!Σε μένα μιλας? Αν το λες σε εμενα έχω κάτσει δίπλα σε βαικαλ και με το δικανο και με την 391 και το βαικαλ με το φουλ δεν μπορούσε να τις κατεβάσει από εκεί που τις κατέβαζα με ανοιχτά τσοκ και το παραδέχτηκαν και αυτοί που κρατούσαν τα βαικαλ δεν τα κατηγορώ αλλά εντάξει μην γινόμαστε και υπερβολες
Δεν είχε το clever το 28αρι σε 7,5 το μάλλινο να δεις τι κάνει αλλά ελπίζω να το ξαναφέρει.αυτο είναι μάνα σε αγριοπερίστερα και τρυγόνιαΤρυγόνια, αγριοπεριστερα lambro feltro ,τσίχλες rio.
Αναμενόμενες κατανομές. Δεν βλέπω κάτι το περίεργο μέχρι τα 35 μέτρα από κανένα φυσίγγι. Όμως συγκρίνοντας τις τουφεκιές στα 40 μέτρα νομίζω ότι μόνο το Rio θα κράταγα. Νομίζω ότι με αυτή την κατανομή σε 7,5-8 νούμερο κάνει για όλα τα θηράματα που ανεφερες με ωραία κατανομή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο βαριά φυσίγγια έχοντας και μικρότερη ανάκρουση καθώς και χαμηλότερες πιέσεις με καλές ταχύτητες.
Δεν ειναι δικό μου συμπέρασμα και αυτοί που τα έχουν το λενε τι να πουν τα φτωχά πλην τίμια βαικαλ σε μια beretta?Και έτσι έβγαλες το συμπέρασμα ότι τα μπαικαλ δεν έχουν κανες…. !!!!!!!
Σε συγκριση με benelli ποια ειναι η αποψη σου?Δεν ειναι δικό μου συμπέρασμα και αυτοί που τα έχουν το λενε τι να πουν τα φτωχά πλην τίμια βαικαλ σε μια beretta?
Θα αρχίσει πάλι ο πόλεμος των "αιωνίων" (beretta-benelli)Σε συγκριση με benelli ποια ειναι η αποψη σου?
Δεν το εθεσα σωστα, baikal vs benelli....Θα αρχίσει πάλι ο πόλεμος των "αιωνίων" (beretta-benelli)
Εσύ σωστά το έθεσες, αλλά εγώ κάνω την σκέψη " η beretta ή η benelli έχουν καλύτερη υπεροχή από την baical?"Δεν το εθεσα σωστα, baikal vs benelli....
Εγω δε το λεω...Δεν ειναι δικό μου συμπέρασμα και αυτοί που τα έχουν το λενε τι να πουν τα φτωχά πλην τίμια βαικαλ σε μια beretta?
Mπορεις να πιστεύεις ότι θέλεις Δικτατορία έχουμεΕγω δε το λεω...
Το αντιθετο μαλιστα!!!