Σφραγίδα nitro έχουν όλα τα όπλα που είναι δοκιμασμένα στην ακαπνη πυρίτιδα...όλα τα όπλα που κυκλοφορούν δλδ...Κώστα επειδή δεν έχω προσέξει η κάννες του απλού baikal έχουν σφραγίδα nitro?
Σφραγίδα nitro έχουν όλα τα όπλα που είναι δοκιμασμένα στην ακαπνη πυρίτιδα...όλα τα όπλα που κυκλοφορούν δλδ...Κώστα επειδή δεν έχω προσέξει η κάννες του απλού baikal έχουν σφραγίδα nitro?
Ναι μην ανησυχείς.Κώστα επειδή δεν έχω προσέξει η κάννες του απλού baikal έχουν σφραγίδα nitro?
Για να είμαι ειλικρινής Σπύρο δεν το είχα προσέξει ποτέ.Σφραγίδα nitro έχουν όλα τα όπλα που είναι δοκιμασμένα στην ακαπνη πυρίτιδα...όλα τα όπλα που κυκλοφορούν δλδ...
Είναι παλιά σφραγίδα Γιώργο, για να ξεχωρίσουν τα τότε σύγχρονα άκαπνης πυριτιδας με τα όπλα μαύρης πυρίτιδας που κυκλοφορούσαν παράλληλα...Για να είμαι ειλικρινής Σπύρο δεν το είχα προσέξει ποτέ.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος Σπύρο. Και δεν είναι ότι διδάσκομαι το χειρότερο είναι ότι γηράσκω.Είναι παλιά σφραγίδα Γιώργο, για να ξεχωρίσουν τα τότε σύγχρονα άκαπνης πυριτιδας με τα όπλα μαύρης πυρίτιδας που κυκλοφορούσαν παράλληλα...
Όλοι έτσι είμαστε Γιώργο...Γηράσκω αεί διδασκόμενος Σπύρο. Και δεν είναι ότι διδάσκομαι το χειρότερο είναι ότι γηράσκω.
Πάσο...Ο καθένας το λέει όπως θέλει...Όχι και όλοι, κάποιοι δεν γερνάμε, ωριμαζουμε, όπως τα Τζακ.
Για πολύ μικρότερο βαθούλωμα πούλησα όπλο. (όταν ήμουν τελείως άσχετος)Baikal 43 dent raiser πριν και μεταView attachment 78717
Εμεις με τον πατερα μου πιο μεγαλο βαθουλομα στο σαρασκουετα ,που εγινε αφου το ειχα με τον αορτηρα στην πλατη και κοπηκε ο αορτηρας και επεσε στη γωνια απο το κρασπεδο εξω απο το σπιτι !!! Το φεραμε με μια !!! Τουφεκια !! Το εβαλε ο συγχωρεμενος με το πελμα σε μια ελια κρυφτικε απο πισω και μπαμ , αλφαδια !!! Το σαρασκουετα το κυνηγισε αλλα 20-25 χρονια και τωρα καθεται στο ντουλαπι ,θελει ενα βαψιματακι και ειναι καινουριο !Για πολύ μικρότερο βαθούλωμα πούλησα όπλο. (όταν ήμουν τελείως άσχετος)
Τι είναι τα 12,5 εκ?Καλησπέρα παιδιά!
Το MP-43 με τσοκάκια που αγόρασα είναι στον οπλουργό αυτή τη στιγμή, και το κοντάκι κατασκευάζεται. Είπα στον μάστορα να κοιτάξουμε μετά τη κατασκευή και το κομμάτι "ζύγισμα". Έχετε κάποια συμβουλή για να αποφύγω λάθη και περισσότερες επισκέψεις; Ας πούμε, σε δισκάνδαλο όπλο, από ποια σκανδάλη πρέπει στα 12,5 εκατοστά να δοκιμάζω το όπλο; Τη μπροστά ή τη πίσω; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παρέα!
Μαλλον εννοει ο συναδελφος την αποσταση του σημειου ισορροπιας του οπλου απο την σκανδαλη...Τι είναι τα 12,5 εκ?
Ναι, έχεις δίκιο. Αυτό όμως είναι υποκειμενικό, όπως το νιώθει ο καθένας και όπως πιάνει το όπλο του.Μαλλον εννοει ο συναδελφος την αποσταση του σημειου ισορροπιας του οπλου απο την σκανδαλη...
Οχι αυτο δεν ειναι υποκειμενικο,βρισκεις το σημειο στο οποιο ισορροπει το οπλο σου (ειτε κρεμοντας το απο ενα σπαγκο τον οποιο μπορεις να μετακινεις μπρος πισω μεχρι να βρεις το σημειο ισορροπιας ή το στηριζεις πανω στο δαχτυλο σου και βρισκεις που ισορροπει) και μετρας την αποσταση του σημειου απο την σκανδαλη(λενε οτι πρεπει να ειναι γυρω στους 12 ποντους συν πλην.Το πως νιωθει ο καθενας το ζυγισμα του οπλου(μπροστοβαρο ,πισωβαρο,ουδετερο..),ναι αυτο ειναι υποκειμενικο...Ναι, έχεις δίκιο. Αυτό όμως είναι υποκειμενικό, όπως το νιώθει ο καθένας και όπως πιάνει το όπλο του.
A θα φέρω το κοκκοροτουφεκο να το περιποιειθει ΜαστροΒαγγελη έχω ένα dent,θα σε πάρω τηλέφωνο.Baikal 43 dent raiser πριν και μεταView attachment 78717
Ριξε μια ματιά εδωΦίλοι μου έχω την baikal 155. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε ποιο νούμερο τσοκ να βάζω σε περπατητο κυνήγι κότσυφα σε κάμπο κυρίως (μεσαίες αποστάσεις) και τι φυσιγγι να βάζω (νούμερο , με συγκεντρωτηρα ή Διασποράς) ; και αν μπορείτε να στείλετε και καμιά φωτό να δω την δοκιμή σας σε χαρτόνι