ΤόσοΠοια είναι τα μήκη των καννων στα παλιά baikal ?
Τις μετράω και είναι 72,5 cm
Τον γουσταρεις?Νίκο τον αορτήρα απο που τον πήρες? Είναι νέο απόκτημα ή τον έχεις απο παλιά ?
Απ τους πιο ωραίους σε δέρμα που έχω δειΤον γουσταρεις?
Τα πριτσίνια κάνουν την διαφορά.Απ τους πιο ωραίους σε δέρμα που έχω δει
Εννοείτε αυτά κάνουν την διαφοράΤα πριτσίνια κάνουν την διαφορά.
Παίρνεις έναν δερμάτινο και προσθέτεις τα πριτσίνια.Εννοείτε αυτά κάνουν την διαφορά
Παρόμοιο δερμάτινο δεν έχω βρει, εννοώντας να είναι σχετικά στενός, σκούρος και να δείχνει κάπως εύκαμπτος, αυτοί που έχω δει δείχνουν πολύ χοντροί και κάθονται σαν αγγούρια.Παίρνεις έναν δερμάτινο και προσθέτεις τα πριτσίνια.
Κάτι μπορεί να γίνει...
Μιλάς με γρίφους γέρονταΚάτι μπορεί να γίνει...
Θέλω να δω κάτι...Μιλάς με γρίφους γέροντα
Αυτός φτιάχνει κάτι ωραίους cobra με σήμα από θήραμα (λαγό, αγριογούρουνο...) πολύ όμορφους. Βέβαια εγώ ζαχαρώνω μια χειροποίητη φυσιγγιοθήκη αλλά...
Έχει πολύ ωραία δερμάτινα είδη όντως, εμένα μου έτρεξαν τα σάλια με κάτι τσαντούλες πανέμορφες. Αλλά δεν τo τολμώ, έχω να με περιμένει στη γωνία ο @Alex37 για κράξιμο με επιφωνήματα του στυλ......Θείο, μπάρμπα κτλΑυτός φτιάχνει κάτι ωραίους cobra με σήμα από θήραμα (λαγό, αγριογούρουνο...) πολύ όμορφους. Βέβαια εγώ ζαχαρώνω μια χειροποίητη φυσιγγιοθήκη αλλά...
Αυτός πήγε με γραβάτα και με κάλτσες ποδοσφαίρου για κυνήγιΈχει πολύ ωραία δερμάτινα είδη όντως, εμένα μου έτρεξαν τα σάλια με κάτι τσαντούλες πανέμορφες. Αλλά δεν τo τολμώ, έχω να με περιμένει στη γωνία ο @Alex37 για κράξιμο με επιφωνήματα του στυλ......Θείο, μπάρμπα κτλ
Θα περιμένω λίγα χρόνια ακόμα μέχρι να καταθέσω τα χαρτιά μου στον ΕΦΚΑ