Να ευχηθώ και στα δικά σου;;;Πετρο καλοριζικος ο εργαλος και ευχομαι να ζησεις μαζι του δυνατες κυνηγετικες συγκινησεις!!!
Εγω πάντως θα περίμενα για την 156. Αδράνεια και.... buy buy καπναδούρα!
Να ευχηθώ και στα δικά σου;;;Πετρο καλοριζικος ο εργαλος και ευχομαι να ζησεις μαζι του δυνατες κυνηγετικες συγκινησεις!!!
ευχαριστώ πολύΠετρο καλοριζικος ο εργαλος και ευχομαι να ζησεις μαζι του δυνατες κυνηγετικες συγκινησεις!!!
ακόμα δεν έχω τουφεκίσει με το όπλο.. προσπαθώ να το γυρίσω με το τσοκόκλειδο..Αδερφέ εμενα για να δουλεύει σωστά όλες τις γομώσεις, επρεπε να το φέρω ενα τρισεκατομυριο στροφες προς τα μέσα... Σχεδόν έχω κλείσει τα κενα από το ελατήριο πιστονιου.!!!
ΔΕΝ σε παροτρύνω να το κανεις, απλά σου λέω ότι σε διαφορετικά οπλα μπορει να ειναι αλλιως....
Τι μεθόδους εχεις δοκιμασει για να το ξελασκαρεις.?
το όπλο είχε να καθαριστεί 5-6 χρόνια..Πάρε 1 λιτρο white spirit, 1 λιτρο κοκκινο λάδι αυτόματο ATF, και αναμειξε τα... Αν έχεις τρόπο να βουτηξεις την υποδοχη για το πιστονι στην καννη, όλη μεσα κάντο... Αλλιώς πάρε μια παλιά οδοντωβουρτσα, βαλε πράμα, τριβε, βαλε πραμα, τριβε... Αστο λίγο να διεισδύσει, και δοκιμασε να ξαναξεσφιξεις... Αν ο προηγουμενος κατοχος δεν καθαρισε εκεινο το σημειο, ετοιμασου να δεις την μαυρη νυχτα στα βουνα.!!
Εξοπλίσου με υπομονή και επιμονή...το όπλο είχε να καθαριστεί 5-6 χρόνια..
παρομια με την toz
πολύ καλό!!!Στολίσαμε και φέτος..... Καλή χρονιά να μας έρθει....
Στολίσαμε και φέτος..... Καλή χρονιά να μας έρθει....