Ευχαριστω πολυΚαλοντουφεκο. Ζεστές κανες
Ευχαριστω πολυΚαλοντουφεκο. Ζεστές κανες
Ευχαριστω πολυΚαλοτουφεκο και ζεστες κανες
Ευχαριστω πολυΚαλορίζικο καλο ντουφεκο Μανώλη να το ευχαριστηθείς!
Ευχαριστω πολυ,3-1 αν κ θα ηθελα 4-2,αλλα δεν εισαγεται αλλο μου ειπαν,δεν ξερωΜε γεια Μανώλη ! 4-2 το πήρες ;
Ευχαριστω πολυ,αυτο ειναι το βασικοΚαλοντούφεκο Μανώλη, να 'σαι γερός να το χαρείς.
Ευχαριστω πολυΚαλοριχτο Μανωλη!
Με ζεστες τις καννες!
Ευχαριστω πολυΚαλορίζικο και Καλοντουφεκο Μανώλη!!!!
Ευχαριστω πολυΜπράβο Μανώλη, ωραιος, καλώς ήρθες στο team!
Καλορίζικο, καλοτουφεκο και πάντα ζεστές καννες!
Αυτο ειναι ακομα χειροτερο,το μονο που κανει ειναι να καταστρεφει το ξυλο και η ζημια .....ανεπανωρθοτη,μακρια απο αυτα τα καλυματα.αυτό το γνωρίζω, απλά θέλω να έχει το γνήσιο. Εκτός αυτού δεν το αφήνω γυμνό το κοντάκι, του βάζω το προστατευτικό που μέσα έχει φόαμ και προστατεύεται από τέτοιου είδους χτυπήματα.
Ωραιο το κοντακι(Valeriano) αλλα δεν ενδικνειεται για διπλοσκανδαλα οπλακαι μιας που λέμε για mp27m έχω να πω ότι κούμπωσα το κοντάκι με την βαλεριάνα λαβή και μου φαίνεται πως δεν θα το ξαναβγάλω..όσο χαζό κι αν σας φαίνεται,βολεύει απίστευτα! Ο καρπός και το δάχτυλο είναι εντελώς παράλληλα με τις σκανδάλες , χωρίς καμία κίνηση καρπού ή χεριού το δάχτυλο αλλάζει σκανδάλη..μου άρεσε παρά παρά πολύ!!!
Ευχαριστω πολυΚαλορίζικο και από μένα και καλές τουφεκιές!
Ευχαριστω πολυ κ καλως σας βρηκαΜπράβο Μανώλη, ωραιος, καλώς ήρθες στο team!
Καλορίζικο, καλοτουφεκο και πάντα ζεστές καννες!
Λιγοευχαριστω πολυάργησες λίγο ε; καλορίζικο και καλοτούφεκο!
Καλοριζικο και παντα ζεστες κάνες Μανώλη. Να εχεις υγεια να το χαρεις.
Ευχαριστω πολυ, να ' σαι καλαΚαλοριζικο και παντα ζεστες κάνες Μανώλη. Να εχεις υγεια να το χαρεις.
Τωρά μου ςβαλες ιδεεςκαι μιας που λέμε για mp27m έχω να πω ότι κούμπωσα το κοντάκι με την βαλεριάνα λαβή και μου φαίνεται πως δεν θα το ξαναβγάλω..όσο χαζό κι αν σας φαίνεται,βολεύει απίστευτα! Ο καρπός και το δάχτυλο είναι εντελώς παράλληλα με τις σκανδάλες , χωρίς καμία κίνηση καρπού ή χεριού το δάχτυλο αλλάζει σκανδάλη..μου άρεσε παρά παρά πολύ!!!