Ο αρπακουλες στη λαρισσα νομιζω οτι έχει με 150 ευρα.εχει και siteΨάχνω για καμμιά πάπια σε λογική τιμή κι όχι πιο ακριβή από ολόκληρο το όπλο...
Ο αρπακουλες στη λαρισσα νομιζω οτι έχει με 150 ευρα.εχει και siteΨάχνω για καμμιά πάπια σε λογική τιμή κι όχι πιο ακριβή από ολόκληρο το όπλο...
Ψάχνω για καμμιά πάπια σε λογική τιμή κι όχι πιο ακριβή από ολόκληρο το όπλο...
χρήστο αν δεν βιάζεσαι , ο φίλοσ που ειχε αγοράσει το baikal μου , έχει παραγγείλει κοντακι και παπια καινούρια , οπότε λογικά αφου πούλησε το κοντάκι θα δώσει και την πάπια (ειναι περιποιημένη ) μόλις του έρθουν τα πράγματα . θα του το πώ αν σε ενδιαφέρει.
δες εδώ την αγγελία για το κοντάκι που φαίνεται και η πάπια
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κοντάκι-αγγλέ-για-baikal-ανταλλάσσεται-ή-πωλείται.464/
Σωστός ο Πέτρος !!Στο IZ27 η παπια δεν εχει βιδα οπως στο MP27
Χρήστο ποιο κάτω θα δεις τις διαφορές για κοντάκι και παπια baikal των οπλών που κατασκευάστηκαν πριν το 1998 και μετα το 1998Χρήστο δεν βιάζομαι καθόλου. Περιμένω να μου πεις όποτε μάθεις κάτι. Το θέμα είναι να ταιριάζει σίγουρα με το δικό μου IZH 27Μ...
Ευχαριστώ πολύ
Ναι όντος ταιριάζει Χρήστο. θα μιλήσω με τον φίλο και θα σε ενημερώσω !
Οκ. Θα περιμενωΝαι όντος ταιριάζει Χρήστο. θα μιλήσω με τον φίλο και θα σε ενημερώσω !
Αναμένουμε για τις εντυπώσεις σου Ευριπίδη.Λοιπον αγαπητοί μπαικαλακηδες σήμερα παραλαβα στα χερακια μου Carlson s blued choke skeet το οποίο το πήρα για χρηση στο σκοπευτηριο και όχι μονο έχοντας μείνει πολύ ευχάριστημ.απο το lm.εννοείται οτι θα δοκιμαστεί την Κυριακή πρωτα ο θεός όπως επίσης πολλά διαφορετικά φυσίγγια στον πίνακα των οποίων τα αποτελεσματα θα δείτε στο σχετικό βικτωρα ακούς? πρωι πρωι την Κυριακή γιατί έχουμε δουλειαααααααα
μπράβο Ευριπίδη, σε περιμένουμε πώς και πώς !!Κοίταξε.σε οτι όπλα είχα παντα παίρνω μαύρα γιατί είναι αχρωμιωτα.σε μια μπερετα που είχα πήρα ενα lm μαυρο briley κι ενα νίκελ παντα light mod.το μαυρο μου έδωσε καλύτερες κατανομές.σίγουρα όμως κι αυτά που θες θα σου βελτιώσουν τις κατανομές στο όπλο πανω απο 60-70% γιατί όντως τα δικά του απο το 4αρι και μετα είναι άστα να πάνε.περιμενε αύριο τ απόγευμα να δουμε