Μπράβο Πέτρο πολύ χαίρομαι που εισαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ο κ. Αλεξίου ειναι όντως ένας άθρωπος με μεράκι και θα συμπληρώσω και με πολύ επαγγελματική υπομονή .. σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις να το χαίρεσαι και να σου χαρίσει κ άλλες ωραίες κυνηγετικές στιγμές το ανανεωμένο σου τουφέκι .Σημερα πηρα το baikal IZ27 που το ειχα παει πριν 40 ημερες στον Κυριο Αλεξιου για βαφη, πελμα, μαλακωμα στις σκανδαλες κλπ. Το οπλο εχει κλεισει 28 χρονια ζωης σε ολων των ειδων τα κυνηγοτοπια, οποτε ειχε αρκετες φθορες εξωτερικα και οξυδωσεις.Πραγματι εμεινα υπερευχαριστημενος απο το αποτελεσμα και θα ελεγα οτι εχει φτασει στο 85-90% ενος καινουργιου!!! Ενας καταπληκτικος οπλουργος, ανθρωπος, και με πολυ μερακι στη δουλεια του.Σημερα αφησα και το IZ26 για βαφες κλπ και σε ενα μηνα περιπου θα παω να το παρω, η δε απαντηση του μολις το ειδε ηταν ασε με να το κανω με τη ψυχη μου τετοια οπλα σπανιζουν..........Επισης κοντυνα και το κοντακι της Benelli 1.5 cm, δειτε τις φωτο.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το χρηστο (manthoscc) που μου τον συστησε
Παντως οι σκανδαλες ειναι αισθητα πιο μαλακες απο πριν καμια σχεση, εστω και χωρις φυσιγγια που τις δοκιμασαΜπράβο Πέτρο πολύ χαίρομαι που εισαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ο κ. Αλεξίου ειναι όντως ένας άθρωπος με μεράκι και θα συμπληρώσω και με πολύ επαγγελματική υπομονή .. σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις να το χαίρεσαι και να σου χαρίσει κ άλλες ωραίες κυνηγετικές στιγμές το ανανεωμένο σου τουφέκι .
**όταν κάνεις κάποια δοκιμή πες μασ για την αίσθηση στης σκανδάλες .. (αφορά αρκετούς με baikal)
Οταν βρεθώ στην πατρίδα εύχομαι να ρίξουμε καμιά τουφέκια μαζί να το δω και απο κοντά . να εισαι καλά Πετρο
Ωραίο Πέτρο, το έκανε κουκλί, να'σαι καλά να το χαρείς.Παντως οι σκανδαλες ειναι αισθητα πιο μαλακες απο πριν καμια σχεση, εστω και χωρις φυσιγγια που τις δοκιμασα
Αυτό έχει την πιο μεγάλη σημασία.Παντως οι σκανδαλες ειναι αισθητα πιο μαλακες απο πριν καμια σχεση, εστω και χωρις φυσιγγια που τις δοκιμασα
Ναι φυσικα ολα τα μεταλικα μερη κανες, βαση,παπια,σκανδαλεςΠέτρο όταν λες βαφές, έβαψες και τις κάννες;
Μου εδωσε ενα λαδι (Θα το βγαλω φωτο και θα το ανεβασω αργοτερα) που φερνει απο οτι μου ειπε απο γερμανια να περναω τα μεταλικκα μερη μεσα εξω και μου απαγορευσε τα καθαριστικα τυπου Α2 κλπ δεν κανουν καλο μου λεειΣου έδωσε τίποτα οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις για τα βαμμένα μεταλλικά μέρη στο μέλλον;
Το σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος του οπλου και τελικα ετσι οπως βλεπω αλλα με αφαιρεμενες ριγες δεν με ενθουσιαζει.Πετρο καλημερα, αφου θα βαφοτανε το οπλο γιατι δεν αφαιρεσαι τις ενδιαμεσες ριγες ωστε να ελαφρυνη λιγο;
Πολυ ωραια δουλεια παντως.
Τελικα δεν ξερω τι λαδι ειναι γιατι μου το εβαλε χυμα σε ενα μπουκαλακι 100ML που δεν εχει σχεση με αυτο που γραφει το μπουκαλι.Παντως θα το μαθω γιατι θα ξαναπαω να παρω το αλλο οπλο που φτιαχνω και θα το δημοσιευσωΜου εδωσε ενα λαδι (Θα το βγαλω φωτο και θα το ανεβασω αργοτερα) που φερνει απο οτι μου ειπε απο γερμανια να περναω τα μεταλικκα μερη μεσα εξω και μου απαγορευσε τα καθαριστικα τυπου Α2 κλπ δεν κανουν καλο μου λεει