εννοείτε Πετρο , θα πάμε και κανένα ούζο το καλοκαιράκι που θα ανέβω!Οτα
Οταν θα ανεβεις προς τα μερη μας χρηστο σιγουρα να παμε και για τσιχλες το χειμωνα αν μπορεις
εννοείτε Πετρο , θα πάμε και κανένα ούζο το καλοκαιράκι που θα ανέβω!Οτα
Οταν θα ανεβεις προς τα μερη μας χρηστο σιγουρα να παμε και για τσιχλες το χειμωνα αν μπορεις
Γεια σου Νικο,Έχουμε και το ίδιο όπλοnx43
Σε οποιοδήποτε σπιράλ ελατήριο αφαιρέσεις σπείρες, χάνει και κάτι από τη δύναμή του...Εχω καθαρισει σχολαστικα μηχανισμο εχω βγαλει εξωλκεις και τους καθαρισα. Καπου διαβασε σε ξενο σαιτ οτι κοβοντας 5 με εξι σπειρες απο τα ελατηρια η ακομα μια απο το ελατηριο που βρισκεται κατω απο την πλακα γλυκαινει και ανοιγω κλεινει πολυ απαλα. Τελος παντων. Ενα αλλο φαινομενο των ρωσικων ειναι και οι φαρμακερες καταβολες τους. Χαχα
καλησπερα στην ομαδα μπαικαλ χαχαχαχ λοιπον φιλαρακια θα ηθελα αν καποιος εχει την μ153 και εχει μετρισει τα τσοκ να μας πει λιγο την διαμετρο απο τα τσοκ τα μανισια 1,3,4 που εχει να δω τι παιζει και μετα να μας πουν καπιοι που ασχολουνται με αυτα αν αξιζει η αγορα καπιου αλου τσοκ κ.λ.π !!!
Ολα σου τα όπλα εχουν 1-3 όπως είπες.Στο περπατητο χρησιμοποιείς κ διασποράς?Γεια χαρα σε ολη την παρεα. Κατοχος κσι εγω τριων μπαικαλ nx 27e, nx43, ij 58m ολα ussr. Μια ερωτηση για το nx27e: ειναι εντελως αδουλευτο, αν κοψω τα ελατηρια των εξολκεων θα ανοιγει και θα κλεινει ποιο ευκολα; καπου ειχα διαβασει γι αυτο.
Ούτε εγώ ριχνω πλέον..Οχι φιλε Τασο. Ριχνω νουμερο πχ 9 σε 30 γρ. B@p.
Γιατι σε προβληματιζει? ολα τα baikal ετσι ειναι 30-40 χρονια οπλα ανοιγουν και κλεινουν σφιχτα, μην το πειραξεις καθολουΓεια χαρα σε ολη την παρεα. Κατοχος κσι εγω τριων μπαικαλ nx 27e, nx43, ij 58m ολα ussr. Μια ερωτηση για το nx27e: ειναι εντελως αδουλευτο, αν κοψω τα ελατηρια των εξολκεων θα ανοιγει και θα κλεινει ποιο ευκολα; καπου ειχα διαβασει γι αυτο.
Οχι όλα Πέτρο,Το μονοκαννο 36αρι που έχω ήταν κ παραμένει αρκετά σφιχτο.Το μονοκαννο 12αρι κ το πλάγιο τα ανοιγοκλεινω με το ένα χερι για πλάκα.Γιατι σε προβληματιζει? ολα τα baikal ετσι ειναι 30-40 χρονια οπλα ανοιγουν και κλεινουν σφιχτα, μην το πειραξεις καθολου
Η αληθεια ειναι οτι τα s/p εχουν ολα πολυ σφιχτο ανοιγμα κλεισιμο ισως και λογω της συνδεσης που ειναι εφαμιλο του browning. Το πλαγιο οντως το iz26 ειναι ανετο πολυ μαλακοΟχι όλα Πέτρο,Το μονοκαννο 36αρι που έχω ήταν κ παραμένει αρκετά σφιχτο.Το μονοκαννο 12αρι κ το πλάγιο τα ανοιγοκλεινω με το ένα χερι για πλάκα.
Πάντως έχω ανοιγοκλείσει πολλά σοβιετικά πλαγια και ολα μαλακά τα βρήκα.
Στα ποζε δεν ξέρω τι γινεται..
Σταύρο χαίρομαι ιδιαίτερα γιατι παρόλο που εχεις αξιόλογα οπλα στον οπλοβαστο σου δεν υποτιμάς τα φθηνά πλην ομως τιμια κ αξιόπιστα Baikal.Ειναι τιμια οπλα, αξιζουν τα ευρουδακια τους, ειναι για μια ζωη, μην το ξεχνατε αυτο.