Χωρίς παρεξήγηση, καλή διάθεση, λίγο πείραγμα και μία ερώτηση:Φιλε η σοδα ειναι βαση και εξουδετερωνει τα οξεα γι αυτο και την ανεφερε φλικα
Πότε έβαλε το ξύδι και δεν το πήρα χαμπάρι;
Χωρίς παρεξήγηση, καλή διάθεση, λίγο πείραγμα και μία ερώτηση:Φιλε η σοδα ειναι βαση και εξουδετερωνει τα οξεα γι αυτο και την ανεφερε φλικα
Περεξυγηση? Μακρυα απο μας! Απλα λεω η σοδα κανει καλο γτ οξεα το ξυδι αν θες δωκιμασετο στο οπλο σου να γεινει κοκκινο αχαχαχαχαχαχαχαχαΧωρίς παρεξήγηση, καλή διάθεση, λίγο πείραγμα και μία ερώτηση:
Πότε έβαλε το ξύδι και δεν το πήρα χαμπάρι;
Ο προηγουμενος κάτοχος δεν έκανε τίποτα.. Έτσι είναι τα ρωσικα όπλα..Καλησπέρα, έχω ένα πλαγιόκαννο IZH43k το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σχετικά λίγο και για αυτό είναι ακόμα αρκετά σκληρό/δύσκολο στο άνοιγμα / σπάσιμο. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και δεν ξέρω τι είχε κάνει ο προηγούμενος κάτοχος. Επειδή μου αρέσει σαν όπλο και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ στις εξόδους μου στο βουνό, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια συνταγή για να μαλακώσει το ανοιγόκλεισμά του. Μέχρι στιγμής μου λένε: άμα το ανοιγοκλείσεις καμμιά εκατοστή φορές, θα στρώσει. Αυτό όμως δεν με ικανοποιεί, μήπως υπάρχει κάποια ποιό γρήγορη λύση;
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,Καλησπέρα, έχω ένα πλαγιόκαννο IZH43k το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σχετικά λίγο και για αυτό είναι ακόμα αρκετά σκληρό/δύσκολο στο άνοιγμα / σπάσιμο. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο και δεν ξέρω τι είχε κάνει ο προηγούμενος κάτοχος. Επειδή μου αρέσει σαν όπλο και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ στις εξόδους μου στο βουνό, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια συνταγή για να μαλακώσει το ανοιγόκλεισμά του. Μέχρι στιγμής μου λένε: άμα το ανοιγοκλείσεις καμμιά εκατοστή φορές, θα στρώσει. Αυτό όμως δεν με ικανοποιεί, μήπως υπάρχει κάποια ποιό γρήγορη λύση;
Κουρκουλος, περιοχή;Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,
Εγώ έχω το S/P mp 27 em. Αφού το χρησιμοποίησα 4 χρόνια και περίπου 500 βολές δεν είχε μαλακώσει σχεδόν καθόλου, παρά τις μικρολειάνσεις που έκανα. Αναγκάστηκα να καταφύγω στον οπλουργό Ανδρέα Κούρκουλο και το πρόβλημα ....πάει. Τώρα ανοιγοκλείνει σαν χρηματοκιβώτιο!
https://kourkoulosguns.gr/Κουρκουλος, περιοχή;
Γιάννη σ' ευχαριστώ!
Να είσαι καλά. Ο ένας για τον άλλο.....Γιάννη σ' ευχαριστώ!
Καλύτερα 80€ παρά εξαρθρωση στο χέρι!Να είσαι καλά. Ο ένας για τον άλλο.....
Αα και κάτι ακόμη. Κόστος 80€. Όχι και λίγα.
Ετσι πολυ σωστα να τα λεμε αυτα να ξερουμε τι να περιμενουμεΝα είσαι καλά. Ο ένας για τον άλλο.....
Αα και κάτι ακόμη. Κόστος 80€. Όχι και λίγα.
Στην δικη μου το μόνο λαθος τσοκ ειναι ο ασσος....καλησπερα.Ψαχνω να αγορασω μια αριστερη καραμπινα κυριως για πουλια.εχω μια benelli m2 50cm με slug κανη για κυνηγι αγριογουρουνου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Παρολα αυτα δεν ειμαι σε θεση να ξαναδωσω ενα χιλιαρικο για να παρω αλλη και ετσι σκεφτομαι να παρω την baikal mp155 που ειναι αρκετα οικονομικη.Την θελω κυριως για τσιχλοκοτσυφα αντε και κανα τριγωνι.Τι αποψη εχετε για την συγκεκριμενη καραμπινα?εχω ακουσει τοσο θετικα όσο και αρνητικα σχολία κυρίως για το φινιρισμά της που δεν με πολυεδιαφέρει. Ισχυει οτι τα μαμα τσοκ είναι πιο ανοιχτα απο αυτό που αναγραφει?
ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας
Το ειχα το όπλο και πραγματικα απροβληματιστο όσο αφορά τη λειτουργία του, κατά τα αλλά όσο αφορά το φινιρισμα όπως τα είπε ο Στέφανος.εμφανισιακα δε με πειραζει να χασει το χρωμα της ή να γρατζουνιστει...δεν προοριζεται για βιτρινα εξάλλου. ειχα ακουσει καποιους που παραπονιοντουσαν για εμπλοκες ιδιαιτερα οταν πειραζαν την ρυθμιση που εχει για τις γομωσεις...για την κανη το σκεφτηκα και μετα απο πολυ ψαξιμο δε βρηκα κατω απο 400 ευρω μεταχειρισμενη.....πολλα λεφτα...προτιμω να δωσω λιγα παραπανω και να παρω ολοκληρο οπλο...οταν λες οτι ο ασσος ηταν λαθος δηλαδη πόσο ήταν το χες μετρησει?
ευχαριστω
Θα σου την έδινε ρε.. Δεν του ζήτησες να χουφτώσεις και την γυναίκα του χαχαχα..Εγω παλι ειδα μια σημερα δε τν ηξερα καλα ντραπηκα να του πω να τη χουφτοσω
καλησπερα.Ψαχνω να αγορασω μια αριστερη καραμπινα κυριως για πουλια.εχω μια benelli m2 50cm με slug κανη για κυνηγι αγριογουρουνου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Παρολα αυτα δεν ειμαι σε θεση να ξαναδωσω ενα χιλιαρικο για να παρω αλλη και ετσι σκεφτομαι να παρω την baikal mp155 που ειναι αρκετα οικονομικη.Την θελω κυριως για τσιχλοκοτσυφα αντε και κανα τριγωνι.Τι αποψη εχετε για την συγκεκριμενη καραμπινα?εχω ακουσει τοσο θετικα όσο και αρνητικα σχολία κυρίως για το φινιρισμά της που δεν με πολυεδιαφέρει. Ισχυει οτι τα μαμα τσοκ είναι πιο ανοιχτα απο αυτό που αναγραφει?
ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας