Tolis SBE1
Banned
Αυτο ειναι το καλυτερο απ το να εχουμε δυο οπλα διαφορετηκαΘα προτεινα να σκεφτεις να αγορασεις καννη για την m2 βέβαια.. μεταχειρισμένη φυσικα...
Αυτο ειναι το καλυτερο απ το να εχουμε δυο οπλα διαφορετηκαΘα προτεινα να σκεφτεις να αγορασεις καννη για την m2 βέβαια.. μεταχειρισμένη φυσικα...
Δε θελω ρε ειχε κατι μουτρα αστα που η γυναικα του αχαχαχαχαχαχαχαΘα σου την έδινε ρε.. Δεν του ζήτησες να χουφτώσεις και την γυναίκα του χαχαχα..
Διαφωνώ παιδιά με αυτό το σκεπτικό..Αν προκληθεί βλάβη στο όπλο έμεινες να κοιτάς τις κάνες. Με ενα 2ο όπλο συνεχίζεις το κυνήγι μέχρι να το φτιάξεις. Με 499 ευρώ βρίσκεις πολλά καλά μεταχειρισμένα και γιατί όχι baikal.Αυτο ειναι το καλυτερο απ το να εχουμε δυο οπλα διαφορετηκα
Συγνωμη 400 εννοώ, όσο κοστίζει μια κάνη.Διαφωνώ παιδιά με αυτό το σκεπτικό..Αν προκληθεί βλάβη στο όπλο έμεινες να κοιτάς τις κάνες. Με ενα 2ο όπλο συνεχίζεις το κυνήγι μέχρι να το φτιάξεις. Με 499 ευρώ βρίσκεις πολλά καλά μεταχειρισμένα και γιατί όχι baikal.
Βρε δεν εχεις αδικο....και μεις που φιλοσοφουμε και λεμε για δευτερη καννη, έχουμε ανω του ενος οπλα.....Διαφωνώ παιδιά με αυτό το σκεπτικό..Αν προκληθεί βλάβη στο όπλο έμεινες να κοιτάς τις κάνες. Με ενα 2ο όπλο συνεχίζεις το κυνήγι μέχρι να το φτιάξεις. Με 499 ευρώ βρίσκεις πολλά καλά μεταχειρισμένα και γιατί όχι baikal.
Ποσο καιρο την εχεις Στεφανε?Βρε δεν εχεις αδικο....και μεις που φιλοσοφουμε και λεμε για δευτερη καννη, έχουμε ανω του ενος οπλα.....
Παντως οπως και να χει το 155 εμενα δεν μου εχεο δημιουργησει κανενα προβλημα, και θεωρω οτι ειναι value for money..
Τα benelli δε χαλανε αχαχαχαχαχΔιαφωνώ παιδιά με αυτό το σκεπτικό..Αν προκληθεί βλάβη στο όπλο έμεινες να κοιτάς τις κάνες. Με ενα 2ο όπλο συνεχίζεις το κυνήγι μέχρι να το φτιάξεις. Με 499 ευρώ βρίσκεις πολλά καλά μεταχειρισμένα και γιατί όχι baikal.
Έχω την 155 απο το 2016.Στην αρχή μου έκανε τρελές εμπλοκές και μάλιστα την είχα πάρει σε φασσα. Για να μην την σπάσω καθόμουν και χάζευα τα μπουλουκια σαν να είμαι ντιρλα. Κατάλαβα ότι θέλει καθάρισμα,ειδικά στο τμήμα της κάνης που έχει τρύπες διαφυγής αερίων.Έχω ακούσει ότι η 153 δεν βγάζει θέματα ενώ με την 155 πολλοί έχουν θέματα με εμπλοκές.
Δεν έχω καμία αλλη πληροφόρηση για αυτά τα όπλα.
Δεν ξέρω καν αν είναι αλήθεια.
2 όπλα πάντα ... Έχει φοβηθεί το μάτι μου.
Σωστό σε βρίσκω.Την πήρα πλαστική και την έχω και για μπαστούνι στην ανηφόρα..!
Το 19 την πήρα και εχω ριξει πολυ φυσιγγι σε τσιχλα και σκοπευτηριο.. φέτος μόνο σε γουρουνι την εχω ριξει..Ποσο καιρο την εχεις Στεφανε?
Μπραβο...και ετσι ευχομαι να συνεχισεις....Το 19 την πήρα και εχω ριξει πολυ φυσιγγι σε τσιχλα και σκοπευτηριο.. φέτος μόνο σε γουρουνι την εχω ριξει..
Για καθαρισμα ουτε λογος εν μεσω σεζον γιατι η μαυρίλα δεν εχει προηγουμενο!!! Αμα αλλαξεις τακακια χωρις γαντια λιγοτερο θα λερωθεις!
Καθε τελος σεζον λοιπον και καλα ειναι δεν παθαίνει τιποτα!!!
Απέφυγε τις στάμπες και τις στενές επαφές καλού κακού ...φέτος μόνο σε γουρουνι την εχω ριξει....
Για καθαρισμα ουτε λογος εν μεσω σεζον
Οχι και έτσι ρε φίλε χαχα...Το 19 την πήρα και εχω ριξει πολυ φυσιγγι σε τσιχλα και σκοπευτηριο.. φέτος μόνο σε γουρουνι την εχω ριξει..
Για καθαρισμα ουτε λογος εν μεσω σεζον γιατι η μαυρίλα δεν εχει προηγουμενο!!! Αμα αλλαξεις τακακια χωρις γαντια λιγοτερο θα λερωθεις!
Καθε τελος σεζον λοιπον και καλα ειναι δεν παθαίνει τιποτα!!!
Θα της φορεσω ξιφολόγχη για σιγουρια ρε συ!Απέφυγε τις στάμπες και τις στενές επαφές καλού κακού ...
Δεν παθαίνει τιποτα Τάσο...τα παει γαζι...Απορώ παντως πως με τόση βρωμια δεν σου έχει κάνει εμπλοκη..
Αλεξ θεωρητικα ολα τα οπλα μπορουν να παρουν ενα ακομα φυσίγγι στην γλώσσα νομιζω...(4ο με μειωτηρα, 6ο χωρις μειωτηρα)153 με -15C και δεν καταλαβαινει τιποτα,ουτε η 155...Απλα η δευτερη 1)θελει το κλειδι
για ρυθμιση γραμμαριων και 2)επειδη δεχεται 4ο φυσιγγι στην γλωσσα πολλοι της
βγαζουν τα ματια με αποτελεσμα να κανει εμπλοκες.
Θεωριτικα ναι,πρακτικα οχι.Βρισκει το κλειστρο στον παφυλα.Αλεξ θεωρητικα ολα τα οπλα μπορουν να παρουν ενα ακομα φυσίγγι στην γλώσσα νομιζω...(4ο με μειωτηρα, 6ο χωρις μειωτηρα)