Ειπε ο Γιαννης στο θεμα remington team οτι ενα ρωσικό αντεχει 150χρ κ ημουν σιγουρος πως θα επεφτε αμεσως ειρωνια(και εγώ απάντησα αναλογα....)
Και δυστηχως δεν επεσα εξω.......
Όσο και να χτυπιούνται κάποιοι εγώ δεν μπορώ να τους πω ναι τα baikal γίνονται αλοιφές, ναι τα baikal μετα απο τόσες τουφεκιές ανοίγουν..
Θα με ακουσουν κ οι οπλουργοι κ θα γελάνε..
Μηπως φταίω εγώ? Μήπως περναω λάθος μυνήματα? Μήπως οσοι διαβάζουν ότι γράφω εδώ καταλαβαίνουν λάθος?
Δεν μπορώ να καταλάβω?
Μηπως έχω προτεινει σε όλους να αγοράζουν μόνο baikal?
Μα εγώ ήμουν από τους πρωτους εδώ μέσα που παραδεχτηκα ότι ναι έχουν μειονεκτήματα(κ ποιο οπλο είναι αυτό που δεν τα έχει?)..
Αλλά σαφώς έχουν κ πλεονεκτήματα...
Θέλετε να σας τα (ξανα)αριθμησω όλα αυτά ένα προς ένα?? Πολυ ευχαρίστως!
Ποτε μου δεν έχω βάλει παραπάνω "σάλτσες" για το οτιδηποτε...
Δεν με τρέφει η baikal ουτε ο Κυργιας.....
Κάποτε στο e- artemis έγραφε ο Μιχάλης ένα παιδι από τα μέρη μου που είχε κ έχει μεγάλη τρέλα με τα όπλα..και είχαν περασει αρκετά baikal από τα χέρια(μονοκαννο με τσοκακια, πλαγια,ποζε)του όπως κ κ perazzi κ merkel κ ουτε κ αυτός δεν ξέρει ποσα ακόμα...
Το πρωτο πραγμα που τον ρώτησα ήταν αυτό:
Ρε Μιχάλη ποια η δική σου γνώμη σου για τα baikal?
Και μου απάντησε:
Για τα χρήματα τους είναι φοβερά όπλα κ αν αποφάσισα να πουλησω όλα μου τα οπλα ίσως κ να εμένα με καποιο από αυτα...
Και θυμάμαι κ την ατάκα που είχε πει...
"Τα baikal δεν κουνάνε, δεν είναι Αγιοβασιλιατικα".....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πλαγιόκαννο.259/page-82
Κωστα και Αλέξη θα σας απαντήσω εδω γιατί νομίζω πως ταιριάζει καλυτερα...
Αλέξη διαφορες στο ηχο της τουφεκιας έχω παρατηρησει ανάμεσα στην καραμπίνα κ το δίκαννο.. Το μονοκαννο έχει παραξενο ήχο..
Τρομπονιες όπως τις λέω εγώ....
Κώστα σχετικά με τον μηχανισμό των πλαγιοκανων που είχαν απο "παλια" όπως κ κάποια άλλα στοιχεία διάβασε το παρακατω...ειναι αρκετα διαφωτιστικό...