Ελαφρύ λαδακι το χωνεύουν όλα τα όπλα
Το όπλο άλλαξες;Του βάζεις λάδι benelli και σκοτώνει μετά;
Γιατί όταν έβαζα στην Browning τέτοιο λάδι είχα πρόβλημα το άλλαξα και σώθηκα
Γιάννη είσαι χείμαρρος ...Μπαικαλ κλωτσημα και σφιχτες τουφεκιες και προβλημα εξολκεις γουιντσιτερ δικανο αργες τουφεκιες μάλλον λόγω αυλού αλλά πολυ καλες κατανομες περιφερειακά καραμπινα γοιντσιστερ και μπραουνιγκ εμπλοκες προβλημα στο πιστονι εδωσα την φουσιον γκολντ 76 εκ που ειχα γιααυτο το λόγο και το ιδιο ο φιλος την ςχ2 ιταλικες μη γραφω μαρκες αυτες που εχουν ελατηριο επαναταξης μπροστα μετα τις 10000 φυσιγγια θελει αλαγη δεν κανουν σωστες επαναφορες ρεμονγτον ραγισμα βγαινει το απο κατω που κραταει τα φυσιγγια το λαμακι και θελει κοπανημα με ποντα η 105 gt προβλημα στο πισω μερος του κλειστρου στο στοπ μαλλον θελει συχνα αλλαγη τρωγεται και ακοιγουν δαχτυλιδια και λαστιχακια μπενελι προβληματικες βαφες αδιαφορες βλητικα εκτος καποιες που ειχαν κανη σεντετιεν και τις κρυο και σε καποιες μάλλον λόγο διαφορετικού υλικου δεν ξεσφιγει η βιδα της παπιας μετα απο καποιες τουφεκιες σε μια δεν εχει λυθει ακομη το θεμα και εχει παει σε οπλουργο τρεις φορες φαμπαρμ εμπλοκες λογω πιστονιου φρανκι οσες κανουν εμπλοκη ζοριζονται και οι οπλουργοι πολλες φορες μπερετες πολυ καλες οι πιο παλιες δεν θελαν φορτωμα εσπασε το ενα αυτακι του κλειστρου το υροχιζεις και ριχνει μετα και χαλαει το ποτηρακι κοβεται η ασφαλεια στη μεση και το βασικο ζοριζεσαι να τις φερεις σρα μετρα σου σεντετιεν βερνει καρον εριξα ενα φυσιγγι 38 γρ και εγινε διογκωση θαλαμης και οταν εριχνες φυσιγγια και ζεσταινοταν. Δεν ανοιγε το οπλο το εχουν παθει και αλλοι μα γαλικα παλιοτερα μοντέλα καραμπινα σεντετιεν μας εσκιζε στην εμπλοκη δεν τα ψαξαμε πουλήθηκε μαροσι καραμπινα συχνες αλλαγες ελατηριου επανατασης κατι προβληματα της α400 της μπερετα ενος φιλου που ριχει πολλα φυσιγγια τα εχει λυσει δυο φορες ο χρηστακος αλλα του ξανακανε εμπλοκη φέτος μπετινσολι ποζε διπλοτουφεκαει δυο φορες εχει φτιχτει ο μηχανισμος σκανδαλης αδρανειας οπλο μοντελο ποιντερ αγορασμενο 350000 δρ οχι τα φτηνιαρικα καραμπινα κτζ ιαπωνιας προβληματα στη γλωσα μιλαω για συνηθισμενα μοντελα οχι ελατηριου μπρεντα δεν ειχα ποτε αλλα δυο φιλοι που εχουν δεν εχουν παθει κατι ποτε οπλα που σηντηρουντουσαν και καθαριζοταν και τα προξληματα ηταν επαναλαμβανωμενα οχι απο ελατωματικο φυσιγγι μοντε καρλο με αυτοματους εξολκεις του 1965 πολυ ποιοτικο για την εποχη του μολις ριξεις δυο κουτια κουναει λες και χορευει οριενταλ μπραουνιγκ 2000 καμια εμπλοκη εαν τη καθαριζεις και βαζεις σωστα το ποτηρακι για πολλες χιλιαδες φυσιγγια εγραψα γενικα αλλα τα εχω διαπιστωσει ο ιδιος γιατι οταν συμβανει εμπλοκη το ξεσκωνιζω το οπλο πριν παει σε οπλουργο αφου πρωτα κατανοω τι ειδους εμπλοκη πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοώ
Το λάδιΤο όπλο άλλαξες;
Γιάννη μπράβο έχω καιρό να διαβάσω κάτι τόσο αυθεντικό αλλά τόσο αληθινό. Για τέτοιες εμπειρίες υπάρχει το φόρουμ. Χαίρομαι να διαβάζω τέτοια αν και - ομολογώ δυσκολονόητα λόγω μη ύπαρξης περιόδων - κείμενα. Γενικά επειδή ξεφεύγει από τα όρια του τοπικ θα ήθελα για να πάω και θα ήθελα να πω ότι πέρα από τις σφιχτές τουφεκιές τα φτωχά πλην τίμια ρώσικα πάσχουν και από εργονομία. Οσο κι αν τα λεπτύνεις - πίστεψέ με το προσπάθησα σε 4 από αυτά- είναι όπλα ψηλού προφίλ και δυσκίνητα. Οχι δεν είναι άσχημα και τα φτιαγμένα είναι πολύ ψηλότερα από τον μέσο όρο των ανάλογων ευρωπαϊκών . Αλλά ότι και να έκανα το ζύγισμα του 525 ή του φτωχικού ΤΟΖ 34 δεν ...Μπαικαλ κλωτσημα και σφιχτες τουφεκιες και προβλημα εξολκεις γουιντσιτερ δικανο αργες τουφεκιες μάλλον λόγω αυλού αλλά πολυ καλες κατανομες περιφερειακά καραμπινα γοιντσιστερ και μπραουνιγκ εμπλοκες προβλημα στο πιστονι εδωσα την φουσιον γκολντ 76 εκ που ειχα γιααυτο το λόγο και το ιδιο ο φιλος την ςχ2 ιταλικες μη γραφω μαρκες αυτες που εχουν ελατηριο επαναταξης μπροστα μετα τις 10000 φυσιγγια θελει αλαγη δεν κανουν σωστες επαναφορες ρεμονγτον ραγισμα βγαινει το απο κατω που κραταει τα φυσιγγια το λαμακι και θελει κοπανημα με ποντα η 105 gt προβλημα στο πισω μερος του κλειστρου στο στοπ μαλλον θελει συχνα αλλαγη τρωγεται και ακοιγουν δαχτυλιδια και λαστιχακια μπενελι προβληματικες βαφες αδιαφορες βλητικα εκτος καποιες που ειχαν κανη σεντετιεν και τις κρυο και σε καποιες μάλλον λόγο διαφορετικού υλικου δεν ξεσφιγει η βιδα της παπιας μετα απο καποιες τουφεκιες σε μια δεν εχει λυθει ακομη το θεμα και εχει παει σε οπλουργο τρεις φορες φαμπαρμ εμπλοκες λογω πιστονιου φρανκι οσες κανουν εμπλοκη ζοριζονται και οι οπλουργοι πολλες φορες μπερετες πολυ καλες οι πιο παλιες δεν θελαν φορτωμα εσπασε το ενα αυτακι του κλειστρου το υροχιζεις και ριχνει μετα και χαλαει το ποτηρακι κοβεται η ασφαλεια στη μεση και το βασικο ζοριζεσαι να τις φερεις σρα μετρα σου σεντετιεν βερνει καρον εριξα ενα φυσιγγι 38 γρ και εγινε διογκωση θαλαμης και οταν εριχνες φυσιγγια και ζεσταινοταν. Δεν ανοιγε το οπλο το εχουν παθει και αλλοι μα γαλικα παλιοτερα μοντέλα καραμπινα σεντετιεν μας εσκιζε στην εμπλοκη δεν τα ψαξαμε πουλήθηκε μαροσι καραμπινα συχνες αλλαγες ελατηριου επανατασης κατι προβληματα της α400 της μπερετα ενος φιλου που ριχει πολλα φυσιγγια τα εχει λυσει δυο φορες ο χρηστακος αλλα του ξανακανε εμπλοκη φέτος μπετινσολι ποζε διπλοτουφεκαει δυο φορες εχει φτιχτει ο μηχανισμος σκανδαλης αδρανειας οπλο μοντελο ποιντερ αγορασμενο 350000 δρ οχι τα φτηνιαρικα καραμπινα κτζ ιαπωνιας προβληματα στη γλωσα μιλαω για συνηθισμενα μοντελα οχι ελατηριου μπρεντα δεν ειχα ποτε αλλα δυο φιλοι που εχουν δεν εχουν παθει κατι ποτε οπλα που σηντηρουντουσαν και καθαριζοταν και τα προξληματα ηταν επαναλαμβανωμενα οχι απο ελατωματικο φυσιγγι μοντε καρλο με αυτοματους εξολκεις του 1965 πολυ ποιοτικο για την εποχη του μολις ριξεις δυο κουτια κουναει λες και χορευει οριενταλ μπραουνιγκ 2000 καμια εμπλοκη εαν τη καθαριζεις και βαζεις σωστα το ποτηρακι για πολλες χιλιαδες φυσιγγια εγραψα γενικα αλλα τα εχω διαπιστωσει ο ιδιος γιατι οταν συμβανει εμπλοκη το ξεσκωνιζω το οπλο πριν παει σε οπλουργο αφου πρωτα κατανοω τι ειδους εμπλοκη πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοώ
Κύριε Ηρακλή είναι εύκολο να δούμε την πηγή αυτής της πληροφορίας;Δεν ειναι λοιπον τυχαιο πως η Baikal ειναι παγκοσμιως η πρωτη σε πωλησεις οπλων!!!!
Βασιλη εχει αναφερθει στον κυνηγετικο τυπο...δεν εκανα εγω την εκτιμηση αυτη.....νομιζω στο ΚΥΝΗΓΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ........το εχω σιγουρα και με την πρωτη ευκαιρια θα το ανεβασω........Κύριε Ηρακλή είναι εύκολο να δούμε την πηγή αυτής της πληροφορίας;
Βασιλη εχει αναφερθει στον κυνηγετικο τυπο...δεν εκανα εγω την εκτιμηση αυτη.....νομιζω στο ΚΥΝΗΓΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ........το εχω σιγουρα και με την πρωτη ευκαιρια θα το ανεβασω........
Δεν αμφιβάλλω ότι έτσι ήταν ή και είναι η πραγματικότητα. Πιο πολύ ρώτησα γιατί θέλω να δω τι γίνεται και με τις άλλες εταιρείες. Πάντως σε περιοδικά και διάφορα sites έχουν γραφτεί διάφορα.Κάποτε ήταν Ηρακλή κ χωρίς αμφιβολία...
Εγώ διαβάσει κ εγώ κάτι παρομοιο κ ειναι κάτι που σίγουρα το πιστευω..
Αλλά το Κ+Σ έχει σταματήσει να υπάρχει εδώ κ 20 χρόνια..
Και τότε φυσικά δεν υπήρχαν τοσα μοντέλα τουρκικων όπλων που υπάρχουν σήμερα κ που θεωρώ ότι απέσπασαν ένα κομμάτι από τις αγορές του baikal...και αρκετοί στράφηκαν προς τα εκεί καθότι πιο κσλοζυγισμενα κ πιο "μοδατα" με διαφορά σκαλισματα κλπ....
Παντως κ σημερα πουλαει κ πολυ καλα μάλιστα είναι σίγουρο..αλλά νομίζω όχι όπως παλαιοτερα..
Το προσπάθησα σε τέσσερα ΙΖ27. Δεν μπορώ να πω ότι δεν τα κατάφερα. Τα όπλα τα επώμιζα και έλεγα οκ έχω καλό όπλο. Απλά έχοντας το 525 να κάθεται, κάθε φορά που το επώμιζα καταλάβαινα ότι τα ΙΖ27 ήταν ένα σκαλί παρακάτω. Ισως να φταίω εγώ. Πως να το εξηγήσω, το 525 μου ερχόταν με την μία, στην θέση που με τα ΙΖ27 έκανα προσπάθεια - έστω και μικρή - να βρω.Δημήτρη από όσο ξέρω μάλλον αναφερεσε σε baikal ποζε.. Τι διασκευες έκανες ώστε να αποκτησουν καλυτερο ζύγισμα (κατι που τελικά δεν έγινε)?
Όσο για τα toz ποζε είναι όντως καλοζυγισμενα oπλα από την μάνα τους..
Μάλλον δεν προλαβες το 120 μονοσκανδαλο αφου δεν μπορείς το δισκανδαλο...
Αλλά κ στα μεταχειρισμένα ακόμα δεν βρίσκεται ευκολα..