Δεν με κατάλαβες,ίσως δεν το διατύπωσα και καλά, όπως κοιτάς το εσωτερικό των καννών τράβηξε μια φωτογραφία στην κάτω κάννη από κάτω την εσοχή που πιάνει με την εξοχή στην βάση.Αυτή σου κάνει;View attachment 23342
Last edited:
Δεν με κατάλαβες,ίσως δεν το διατύπωσα και καλά, όπως κοιτάς το εσωτερικό των καννών τράβηξε μια φωτογραφία στην κάτω κάννη από κάτω την εσοχή που πιάνει με την εξοχή στην βάση.Αυτή σου κάνει;View attachment 23342
Ρίξε το στον πίνακα στα 40μ να δούμε πως θα πάει.Αυτή σου κάνει;View attachment 23342
Τάσο εμένα με την άσπρη είναι 1-3.Καλορίζικο Δημήτρη!
Ήξερα ότι το 34R με μαυρη βάση ήταν 1-3 κ με την άσπρη 4-2...
Αλλα είχα διαβάσει σε ένα παλαιοτερο άρθρο πως διατίθενται από την καλκο κ με τσοκ 5-2 αλλά θεώρησα πως το 2* ισως είναι λάθος κ το σωστό είναι 3*, μιας κ αυτό το τσοκαρισμα είναι πιο συνηθισμένο...
Όμως εγώ έκανα λάθος γιατί από ότι είδα δει στο ίντερνετ κυκλοφορουσε κ με αυτό τον συνδιασμο....
Ευχαριστω.Υπαρχου πολλες επιλογες στην αγορα.....δεν χρειαζεται να βαλεις και οτι ακριβωτερο κυκλοφορει......
Εγω προσωπικα δουλευω τα SHU και αυτα τα πορτοκαλι αγγλικου στυλ.......βεβαια υπαρχουν και αλλα καλα
View attachment 23366
View attachment 23367
Υπαρχου πολλες επιλογες στην αγορα.....δεν χρειαζεται να βαλεις και οτι ακριβωτερο κυκλοφορει......
Εγω προσωπικα δουλευω τα SHU και αυτα τα πορτοκαλι αγγλικου στυλ.......βεβαια υπαρχουν και αλλα καλα
View attachment 23366
View attachment 23367
Αυτό θα γίνει σύντομα, ίσως αύριο . Θα ανεβάσω φωτογραφίες.Ρίξε το στον πίνακα στα 40μ να δούμε πως θα πάει.
Σκάγια θα πρότεινα 6αρια ή 5αρια.
Εδώ τράβηξε να δούμε μέσα τι λέει δεν μπορώ να διακρίνω 100%.(2-4; )View attachment 23372View attachment 23374View attachment 23372View attachment 23374View attachment 23378
Ελπίζω να βοήθησα να με βοηθήσεις
Μπράβο Χρήστο έγραψες . 1 - 4 γράφει, δεν ξέρω αν θα φανεί στην φωτογραφία. Αυτό σημαίνει 1 και 4 άστρα; δεν μου κάθεται μ' αυτά που μετράω .Εδώ τράβηξε να δούμε μέσα τι λέει δεν μπορώ να διακρίνω 100%.(2-4; )View attachment 23379
Εγώ τα βλέπω 1 και 2 ... Απλά δεν έχει χτυπηθεί καλά το πάνω μέρος των αριθμών. (Μάλλον δεν βόλευε σ'αυτό το σημείο)...Μπράβο Χρήστο έγραψες . 1 - 4 γράφει, δεν ξέρω αν θα φανεί στην φωτογραφία. Αυτό σημαίνει 1 και 4 άστρα; δεν μου κάθεται μ' αυτά που μετράω .View attachment 23386
Θα συμφωνήσω με τον Στέλιο @ΣΤΕΛΙΟΣ και πριν κανεις ζουμ στη φωτογραφία 1-2 φαίνεται!Μπράβο Χρήστο έγραψες . 1 - 4 γράφει, δεν ξέρω αν θα φανεί στην φωτογραφία. Αυτό σημαίνει 1 και 4 άστρα; δεν μου κάθεται μ' αυτά που μετράω .View attachment 23386
Και με 18,5 αυλό, πάλι φουλ και 2* βγαίνει (9/10 και 7,5/10) !! Και μένα το Baikal γράφει 18,4 και τσοκ F (1,0) αλλά στο στόμιο μετράω 17,5 !!!Προς το 1-2 συνηγορούν και οι μετρήσεις στομίου που κάνατε 17,4 και 17,55
Με 18,4 αυλό πράγματι η μία θα είναι 10/10(φουλ) και η άλλη 8,5/10(σφιχτό 2*)
Ναι!Και με 18,5 αυλό, πάλι φουλ και 2* βγαίνει (9/10 και 7,5/10) !! Και μένα το Baikal γράφει 18,4 (και τσοκ 1,0) αλλά στο στόμιο μετράω 17,5 !!!
Όταν μπαίνεις στο φόρουμ από τη δουλειά, στα κλεφτά και βιαστικά ... κάπου θα την κάνεις γκάφα !!Και με 18,5 αυλό, πάλι φουλ και 2* βγαίνει (9/10 και 7,5/10) !!