Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό γιατί δεν το καταλάβα καλά.Επειδή το έχω δοκιμάσει άσχετα με το σε ποια θέση είναι ο απελευθερωτης δεν ανεβάζει φυσιγγι στην θαλαμη
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό γιατί δεν το καταλάβα καλά.Επειδή το έχω δοκιμάσει άσχετα με το σε ποια θέση είναι ο απελευθερωτης δεν ανεβάζει φυσιγγι στην θαλαμη
Εννοώ ότι χρησιμοποιώντας το <<λεβιεδακι >> στην ουσία μετατρέπεται από καραμπίνα σε <<μονοκανο>> και γεμίζει χειροκίνητα με ένα φυσιγγι τη φορά Από ότι μου είπε ο πωλητής του καταστήματος μπορεί να ρίξει όσες φορές χρειαστεί χωρίς πρόβλημα Ελπίζω να το εξήγησα όσο καλύτερα μπορώΜπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό γιατί δεν το καταλάβα καλά.
Μια χαρά - απόλυτα κατανοητός !Εννοώ ότι χρησιμοποιώντας το <<λεβιεδακι >> στην ουσία μετατρέπεται από καραμπίνα σε <<μονοκανο>> και γεμίζει χειροκίνητα με ένα φυσιγγι τη φορά Από ότι μου είπε ο πωλητής του καταστήματος μπορεί να ρίξει όσες φορές χρειαστεί χωρίς πρόβλημα Ελπίζω να το εξήγησα όσο καλύτερα μπορώ
Καλοτουφεκη με Υγεια!Απο χθες επίσημο μελος και γω 153 12/89 75 ποντους γλιτσα αλλα τανκς παμε για τσοκακια τωρα γτ τα δικά του ειναι σκραπ ακουω γνωμες του φιλου που δωκιμασα φορουσε gemini φοβερες τουφεκιες View attachment 79770
Καλορίζικο!Απο χθες επίσημο μελος και γω 153 12/89 75 ποντους γλιτσα αλλα τανκς παμε για τσοκακια τωρα γτ τα δικά του ειναι σκραπ ακουω γνωμες του φιλου που δωκιμασα φορουσε gemini φοβερες τουφεκιες View attachment 79770
Να σε καλα δωκιμασα προχθες φιλου που μου την εδωσε για να δω πως μου καθετε και ερωτευτικαΚαλοτουφεκη με Υγεια!
Ευχαριτω Γιαννη αυτο ακρυβως την βρηκα σε καλη κατασταση και ας περισεβει λεω και γωΚαλορίζικη αλλά super magnoum γιατί? Εκτός αν την προορίζεις για υδρόβιο ή γουρουνάκι.Να μου πεις καλύτερα να περισσεύει δύναμη πυρός παρά να μη φτάνει .
Ευχαριστω πολυΚαλορίζικο!
Καλορίζικο το ΕΡΓΑΛΕΊΟΑπο χθες επίσημο μελος και γω 153 12/89 75 ποντους γλιτσα αλλα τανκς παμε για τσοκακια τωρα γτ τα δικά του ειναι σκραπ ακουω γνωμες του φιλου που δωκιμασα φορουσε gemini φοβερες τουφεκιες View attachment 79770
Σ ευχαριστω να σε καλαΚαλορίζικο το ΕΡΓΑΛΕΊΟ
Καλα εκανες! Την εχει ο αδερφος μου και εχω κανει καποια κυνηγια με αυτη! Τα τσοκ ειναι ανοιχτα το Full ειναι αν θυμαμαι καλα σαν 3.5* (χοντρικα) αλλα σε κυνηγι τσιχλας εχω ευχαριστηθει μακρινες τουφεκιες μαζι της!Να σε καλα δωκιμασα προχθες φιλου που μου την εδωσε για να δω πως μου καθετε και ερωτευτικα
Στο γουρούνι πας και με απλά. Ούτε καν μάγκνουμ.Καλορίζικη αλλά super magnoum γιατί? Εκτός αν την προορίζεις για υδρόβιο ή γουρουνάκι.Να μου πεις καλύτερα να περισσεύει δύναμη πυρός παρά να μη φτάνει .
10-12-15βολα ολλα ειναι σε μαγκνουμ καλυκα !!!Στο γουρούνι πας και με απλά. Ούτε καν μάγκνουμ.
Να την χαρείς Τολάρα ... να προτιμάς το ψαρονέφρι ρεεεεεΑπο χθες επίσημο μελος και γω 153 12/89 75 ποντους γλιτσα αλλα τανκς παμε για τσοκακια τωρα γτ τα δικά του ειναι σκραπ ακουω γνωμες του φιλου που δωκιμασα φορουσε gemini φοβερες τουφεκιες View attachment 79770
Το 4*και το 3* είναι κανονικά ή διαφέρουν ;;Καλα εκανες! Την εχει ο αδερφος μου και εχω κανει καποια κυνηγια με αυτη! Τα τσοκ ειναι ανοιχτα το Full ειναι αν θυμαμαι καλα σαν 3.5* (χοντρικα) αλλα σε κυνηγι τσιχλας εχω ευχαριστηθει μακρινες τουφεκιες μαζι της!
Θυμαμαι ηταν ανοιχτα, απλα δεν θυμαμαι να σου πω κατα ποσο! Μιλαω για τα τσοκ που συνοδευουν την super magnum 153! Τα οποια αναγραφουν "steel"!Το 4*και το 3* είναι κανονικά ή διαφέρουν ;;