μεγαλο μπλεξιμο
.buy buy.
.buy buy.
που μπλεκεις??μεγαλο μπλεξιμο
.buy buy.
Ειπαμε το κοστος ειναι αναλογα τι θελεις να κανεις. Εγω λεω παρε ενα μεταχειρισμενο κατα προτιμηση αν βρεις πριν το 2000 πηγαινε να κυνηγησεις να δεις πως νιωθεις με το οπλο και μετα βλεπεις τι θελεις να κανεις. Εγω προσωπικα αυτο που προτεινει ο ηφαιστος για ολικη αλλαγη ειμαι τελειως αντιθετος και ειναι στις τιμες του γενικα παρα πολυ ακριβος...Για τα δικα μου σε οτι εκανα μου ειχε ζητησει 850 euro και στον Αλξιου στα Ιωαννινα μετα απο υποδειξη του χρηστου που τα πηγα πληρωσα 400...Παντως αν το παρεις μη κανεις κατι τρομερο σε αλλαγες γιατι το οπλο και ετσι φυσαει!!!ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΙΚΑΛ + Εργασιες οπλουργου κοστος ??
Καινουργιο ειναι μαγκνουμ αρα πιο βαρυ και το κοστος ιδιο ή και περισσοτερο.
Ειπαμε το κοστος ειναι αναλογα τι θελεις να κανεις. Εγω λεω παρε ενα μεταχειρισμενο κατα προτιμηση αν βρεις πριν το 2000 πηγαινε να κυνηγησεις να δεις πως νιωθεις με το οπλο και μετα βλεπεις τι θελεις να κανεις. Εγω προσωπικα αυτο που προτεινει ο ηφαιστος για ολικη αλλαγη ειμαι τελειως αντιθετος και ειναι στις τιμες του γενικα παρα πολυ ακριβος...Για τα δικα μου σε οτι εκανα μου ειχε ζητησει 850 euro και στον Αλξιου στα Ιωαννινα μετα απο υποδειξη του χρηστου που τα πηγα πληρωσα 400...Παντως αν το παρεις μη κανεις κατι τρομερο σε αλλαγες γιατι το οπλο και ετσι φυσαει!!!
Πηγαινε σελιδες 23,24 να τα δεις φτιαγμενα. Πιο πριν ειναι και πως ηταν αρχικα αλλα δεν θυμαμαι τις σελιδεςαν έχεις το χρόνο δείξε μας μια φωτογραφία
Μάνο, το βάρος. ...είναι βάρος!Αλέξανδρε όσον αφορά το βάρος που ρωτάς, σαφέστατα στα χαρτιά τα 3450 είναι μεγάλο βάρος αλλά σκέψου το όπως στο ψάρεμα όπου το κατάλληλο σετάκι καλαμιού-μηχανισμού είναι αυτό που ζυγίζει καλά και όχι απαραίτητα έχει το χαμηλότερο βάρος. Ομοίως και για το τουφέκι, αν έχει καλό ζύγισμα δεν θα σε κουράζει τόσο. Και να έχεις υπόψη σου, επειδή το ξέρω από τον εαυτό μου, όλοι λέμε θέλω να ένα τουφέκι να μην με κουράζει στο περπατητό αλλά πραγματικά πόσο πολύ νομίζεις ότι θα περπατάς κάθε φορά που θα πηγαίνεις κυνήγι; Έπειτα ο καλύτερος ρυθμός περπατήματος είναι ο χαλαρός ρυθμός, το τρέξιμο δεν βοηθάει πουθενά
+1000Εγώ πάντως και δωρεάν να ήταν δεν θα ελαφρυνα το μπαικαλ μου.
Θα ξεκουρασω τα χέρια μου για να πονέσει ο ώμος μου..
Αυτή η επέμβαση είναι για τους φερματζηδες,μπεκατσα πέρδικα ορτυκι κ όπου ρίχνονται λιγα φυσίγγια..
Εγώ πάντως και δωρεάν να ήταν δεν θα ελαφρυνα το μπαικαλ μου.
Θα ξεκουρασω τα χέρια μου για να πονέσει ο ώμος μου..
Αυτή η επέμβαση είναι για τους φερματζηδες,μπεκατσα πέρδικα ορτυκι κ όπου ρίχνονται λιγα φυσίγγια..
Γέμισε μερικά ελαφρα φυσίγγια και βγες την βόλτα σου..!Θα το βγαλω ομως φετος και ας ειναι δισκανδαλο και με σταθερα τσοκ
Επρεπε. Και ειναι οτι πρεπει δισκναλο με σταθερα τσοκ. Αν θες λαστιχενιο πελμα με διορθωσει στο πιτσ κι εισαι μπαμ.Χαζομαρα που δεν το βγαλα τωρα στα μπασιματα. Θα το βγαλω ομως φετος και ας ειναι δισκανδαλο και με σταθερα τσοκ
Τασο εχω το μαμα και ενδιαμεσα πελματος κοντακιου εχω προσθεσει λαστιχο 0,6 απανω 0,5 κατω για να φερω λιγο το πιτς. απλο και φθηνο.Νικο του εχεις πελμα?