Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
1.Για το σ/π εχω να ρωτήσω τα εξης:
προτεινετε παλιο και όχι καινουργιο, παρα το ότι τα καινουργια ειναι μαγκνουμ και με μεγαλυτερο εσωτερικο αυλό . γιατί?? επειδή είναι συλλεκτικά?? Οχι για συλεκτικο, αλλα αν ρωτησεις οπλουργους θα σου πουν να προτιμησεις τα παλια σιγουρα λογω μεταλλων και μηχανισμου εδικα το IJ26. Για βλητικη μακρια απο τα baikall με τα τσοκ.....
Οσο πιο παλιο είναι θα επιβαλεται και περιποιηση απο οπλουργό....... αρα εξτρα χρήματα. Διαβασα στο ιντερνετ για τρελα χρηματα (2-3 φορες το κοστος του οπλου για εργασιες αναπαλαιωσης - βελτιωσης)....Ψεμα μεγαλο εγω σαν κατοχος των δυο οπλων πληρρωσα για ολικη βαφη, φινιρισμα,ολικο λυσιμο κα καθαριμα 400,00 για τα δυο, ενω θα μπορουσα να παρω καινουργιο δεν το εκανα. Για μετατροπη εξαρταται τι θελεις να κανεις....
Απο αξιοπιστία λογικα δενθα υπαρχει διαφορα μεταξύ ενος καινουργιου και ενος 30 ετων?? Αναλογα σε τι κατασταση θα ειναι..........
Σ/Π θέλω να το κυνηγαω συχνά.
2.το πλαγιο για λογους συναισθηματικους (ο παππους είχε πλαγιοκανο) θέλω να παρω κατι για να τον θυμαμαι οχι σαν πρωτο οπλο κυνηγίου. Θα παει βουνο αλλα ....
Διαβαζα ότι καλα είναι τα απλα οχι μαγκνουμ και καλυτερα είναι τα παλιοτερα IJ 58USSR, και μετα IJ 26USSR. Σωστα διαβασες...
σε καθε περιπτωση ευχαριστώ ακι παλι για το ενδιαφέρον.